Přejít na obsah

Strikani dutin

mmerlin

Doporučené příspěvky

Zdravim,

u starsich aut se vzdycky doporucovalo nechat jednou za par let vystrikat dutiny a cely podvozek, aby se zabranilo korozi. Ma to cenu i u Octavky? Nekde v manualu nebo knizce Jak na to (ted nevim) jsem cet, ze Octavka uz ma podvozek nejakym bazmekem napusteny a tudiz uz neni potreba tyhle veci delat.

Jak jste na tom vy - nechali jste si dutiny/podvozek nastrikat nebo je to blbost?

Diky

Editováno: , autor: mmerlin
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám 98 rok a dutiny jsou jako nové včetně podvozku, nikde nic nerezne, takže originální ochrana je opravdu dokonalá. Osobně bych nástřik provedl až při zjištění rzi a i po tom bych dělal jenom lokální. Oproti feliciím z toho samého roku je ta ochrana nesrovnatelná a patří jí poklona.

Odkaz ke komentáři

mame v doma tri auta,feldu98,fabku a koktu a delal jsem dutiny jen u feldy,od nova,kazde dva roky,ale vubec nerezne a najeto uz 130tis,u fabky jsem to nedelal a ted u fabky jsem objevil malinkej puchyrek pod zadnim oknem na patych dverich,tak to pujde na zaruku a u kokty jsem strikl jen klasicke mista u prednich a zadnich podbehu,nadrze paliva a patych dverich,ale to uz bylo nad ramec snahy...........ten,kdo bude mit auto po me,si muze piskat :scooter:

Odkaz ke komentáři

mame v doma tri auta,feldu98,fabku a koktu a delal jsem dutiny jen u feldy,od nova,kazde dva roky,ale vubec nerezne a najeto uz 130tis,u fabky jsem to nedelal a ted u fabky jsem objevil malinkej puchyrek pod zadnim oknem na patych dverich,tak to pujde na zaruku a u kokty jsem strikl jen klasicke mista u prednich a zadnich podbehu,nadrze paliva a patych dverich,ale to uz bylo nad ramec snahy...........ten,kdo bude mit auto po me,si muze piskat :scooter:

A čím si to tedy stříkal. Jetsli se nepletu, tak ve škodovce se používá do dutin vosk, nebo něco takového, ne?

Odkaz ke komentáři

no ja mam pripravky od BERNERA,ale mi to berem ve velkem,tak mame slevu,jinak je to hrozne drahe,dutiny a vse zevnitr voskem,na ostatni takovej pologumovej sajrajt......,staci v ceskych podminkach do butin rezistin ml a na ostatni normal rezistin,ale na ty dutiny je spesl takovej tlak. stroj s malinko hadickou a konci s sesti tryskami,na octave ani nemusis,je n fakt ty mista u pr zasterek,lemu blatniku zevnitr a kolem nadrze

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...