Květen 3, 200718 r Potřeboval bych info kdo vyrábi sedadla pro Škodovku.dík moc Myslím že to tu už řešilo a došlo se k tomu že sedačky se vyrábí v Polsku
Květen 4, 200718 r Autor Potřeboval bych info kdo vyrábi sedadla pro Škodovku.dík moc Myslím že to tu už řešilo a došlo se k tomu že sedačky se vyrábí v Polsku TAk, tak ramy delaji Polaci, vyhrevy Madari a kompletuje se to u nas. Ja jsem to tu právě nikde nenašel. Nejvíc by mě zajimalo jaká firma to kompletuje.
Květen 5, 200718 r Potřeboval bych info kdo vyrábi sedadla pro Škodovku.dík moc Myslím že to tu už řešilo a došlo se k tomu že sedačky se vyrábí v Polsku TAk, tak ramy delaji Polaci, vyhrevy Madari a kompletuje se to u nas. Ja jsem to tu právě nikde nenašel. Nejvíc by mě zajimalo jaká firma to kompletuje. Johnson Controls
Květen 5, 200718 r Johnson Controls - a je přímo ve škodovce, tuším, že pro ŠA kompletuje i celé palubovky
Květen 6, 200718 r WWW.johnsoncontrols.cz Boleslav, audi-Gyor v HU, VW Bratislava. Johnson Controls nie je priamo vo VW Bratislava, je v priemyselnom parku Zohor
Květen 10, 200718 r Díky za infoa co tak: Kdo šije??? Pokial viem tak JC aj sije. Ostatne veci by mali byt od dodavatelov.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.