galaher Vloženo 3. Květen 2007 Sdílet Vloženo 3. Květen 2007 Mám na své octě zádní kotoučové brzdy.V poslední době mě ,ale vrže zadní levé kolo.Byl jsem s tím v servisu ať se na to podívají a daj to do kupy.Bohu dík to na chvilku přestalo,ale zas se tento jev začal projevovat.V servisu mi řekli,že to bylo tím že se destičky při brždění nevracely uplně zpět.Něco tam promazali(nějaké pérko) a rozhýbali.Nechce se mi tam zas jezdit a chci se na to podívat sám.Tak nějaká dobrá rada nebo obrázek na co se hlavně zaměřit by od vás co víte o čem je řeč byla nad zlato..... .Ještě přidám,že tam mám i ABS.Děkuji za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 (editace) lanovody ruční brzdy.Já sem je měnil.Jedno kolo přibržďovalo.... Editováno: 6. Květen 2007, autor: FOX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 lanovody ruční brzdy.Já sem je měnil.Jedno kolo přibržďovalo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavka19tdi Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 Je mozne aby to vrzani u me je to ale takove huceni prerusovane delalo jen na spatecku? dopredu nic neslysim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 Je mozne aby to vrzani u me je to ale takove huceni prerusovane delalo jen na spatecku? dopredu nic neslysim. Kdyz odbrzdim rucku a couvu, tak si to taky obcas "kvikne"..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilB@ Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 Je mozne aby to vrzani u me je to ale takove huceni prerusovane delalo jen na spatecku? dopredu nic neslysim. Od včerejška stejný problém, je jedno, jestli je tam zpátečka nebo není, prostě při jízdě dozadu. Kombinace s ruční brzdou zatím neodzkoušeny, vím jen, že jsem den předtím umyl auto . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavka19tdi Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 Je mozne aby to vrzani u me je to ale takove huceni prerusovane delalo jen na zpatecku? dopredu nic neslysim. Od včerejška stejný problém, je jedno, jestli je tam zpátečka nebo není, prostě při jízdě dozadu. Kombinace s ruční brzdou zatím neodzkoušeny, vím jen, že jsem den předtím umyl auto . ...to muze byt kaminek ,ktery se dostal ,mezi desticky a kotouc pri dukladnem drhnuti pekace ,ale me to dela jen do zadu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.