Přejít na obsah

MilB@

Uživatel
  • Počet příspěvků

    21
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli MilB@

  • Narozeniny 22.3.1963

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://
  • ICQ
    194361634

Oznámení MilB@

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Jo blikne, to je normální - ale proč? To asi ví jenom konstruktéři z MB. Vypne se zesilovač osvětlení, takže je to normální. Myslím, je to někde dokonce popsané přímo v příručce k vozu.
  2. To mě taky dělá!! když mám na tachometru rovných 60 tak mě to na těch rychlostních tabulích ukazuje kolem 53. Nevim to jistě ale nemuze met na to vliv i to ze original gumy na octavii by měly R15 na 65, a ja jezdim na R15 60?? Tak rychlostní tabule je ještě nepřesnější než ten tvůj tacháč. Když chceš zjistit kolik ti kecá tak to chce gps. Menší gumy na to taky mají vliv Ještě se dá přesně zjistit rychlost tam, kde stojí zaparkovaná například fábka zvaná bradavičnatá - měří jim to skutečně přesně, ke smůle naměřených
  3. jaka je jeho cena ?? dej mi na nej kontakt Však jsem psal - je to v bazaru tady
  4. Já koupil od kullyho z inzerce (nedělám mu reklamu), mám trojkový VAG, kabel je na USB, mám ho 4 měsíce, zatím OK, na diag mi dostačuje.
  5. Rovina, 210 km/h, 26 l/100 km, poté bržděno (krátká rovina), měřeno tachometrem v autě, ne radarem (bohudík). Není to chlubení, jen jsem potřeboval trochu provětrat motor a sebe. Upřesnění, ať mne někdo nekamenuje za zhovadilosti - silnice pěkný asfalt, těsně před otevřením - obchvat (nejsem hovado, abych se kochal touto rychlostí v plném provozu)
  6. Jen pro informaci - při zapisování do evidencí na referátech dopravy městských úřadů vycházejí z číselníků, které mají v aplikaci. A ty jsou bohužel bezčíselné, takže třeba u červené je jen například červená základní, světlá, tmavá, metal. Takže opravdu tvořivost, tak jak si tu příslušnou barvu pořizovatel do evidence představí, nebo jaké mají blíže upřesňující pokyny. Trochu jsem se o to zajímal, bohužel ministerstvo tvrdí, že je na světě tolik odstínů, že je nelze dát do jednoho číselníku. Takže barva v techničáku je jen oznámením pro kontrolujícího (policisty ...), že tak nějak je barevně auto nastříknuté. Pro majitele aut je to zas trochu jednodušší, neboť když si stříknou auto na podobný odstín, nemusí běžet na městský úřad , postavit se do fronty, vypsat množství papírů se zdůvodněním proč chci přepsat barvu, a to samo že za prachy.
  7. Mám to, co vidíš dole. Dlouhodobá spořeba po jednom roce používání je 9,8 - 10 l. Je to dost, asi bude na mne kritika, ale mohou za to krátké trasy (6 až 15 km) a v tom vždy kopce. Ale asi nejhlavnější důvod - blbnu, neb s tím autem nelze neblbnout. Párkrát delší trasa 250 km - spotřeba 7,8 l při pohodové jízdě.
  8. Tak asi vítězství - je ticho od dveří. Nějakej ko..t přede mnou měl sundané oboje dveře na straně řidiče a po vrácení je nedošteloval. Takže dveře u řidiče jsem musel o 2 mm spustit a očko posunout o zhruba to samé, ale směrem ven! U zadních jsem posunul očko opět směrem ven. Takže přesně zalícováno a je ticho. Při servisce mi řekli, že závada lze odstranit pouze výměnou podle mne dobré gumy kolem dveří, ach jo. Díky za rady.
  9. Možná se to k tématu až tak moc nehodí, ale při hledání závady signalizace zapnutých světel (mikrospínač OK) jsem zjistil to, co vidíte na fotkách (průchodka dveře - sloupek). Bandáž byla OK, ale jeden drát urvaný, zem na třech drátečkách, další tři dráty fiklá izolace. To mne tedy po.er, jestli to bylo z výroby, tak mne čeká pěkné dodo
  10. MilB@

    Kontrolka ABS

    Kolega měl něco podobného u Renaulta Megana - v opravně házeli desetitisícové částky za řídící jednotku, po dohádání se za cenu testu (chtěli 2500,-,; dostali 1200,-) k tomu doma sedl a po výměně jedné pojistky (pojistka na přeměření dobrá, asi nějaká oxidace) již přes 3 měsíce vše OK.
  11. Zdar borci, pořád mi něco klepe v levých předních dveřích (i v zadních, ale to teď neřeším). Dělá to na hrbolech, ale i při rozdezdu - chviličku. Dveře jsem odstrojil, jezdím po hrbolech a furt mi tam něco klepe nebo něco o sebe dře. Již jsem zjistil, že je to někde u úchytu dveří, když se při jízdě opřu nohou vlevo dole na dveře, tak to skoro přestane. Na fóru je popsáno, že to dělají i stahovačky, ty jsou OK, jen jsem dotáhl zrcátko, zbytek je dotažen. Takže auto vede 1:0, nevím zdroj - kdo s tím má zkušenost? Dík
  12. MilB@

    koupě 1.8t 4*4

    Mám tu čest mít autí, co vidíš dole. Maximum jízd mám přes město na zahrádku, 6 km tam do kopce (spotřeba 11) a 6 km zpět (spotřeba 7), spotřebu při ježdění po městě je těžké garantovat - počty zastávek, startů, křižovatek, kontrol ..., takže jsem se na to nikdy pořádně nedíval, a proto si to nepamatuju. Další jízdy 15 km na chaloupku a 15 zpět, opět kopce (špatnej ale hezkej kraj), to se vlezu v pohodě do 9 l i při blbnutí, které mne ještě bere. Průměr i s pár dálkovejma je 9 l (ale ber mé blbnutí). Při slušňácké jízdě slušného řidiče jsem kolem 8 litříků.
  13. Od včerejška stejný problém, je jedno, jestli je tam zpátečka nebo není, prostě při jízdě dozadu. Kombinace s ruční brzdou zatím neodzkoušeny, vím jen, že jsem den předtím umyl auto .
  14. Zajímavé je, že mi to říkají tací, kteří jsou narozdíl ode mne více finančně zajištění (mají nemovitosti i náročné manželky), ale hlavně, většina má dovoz a to v dieselu, protože nim řekli, že je to nej. Pravdou je, že nikdo z nich nemá škodovečku (protože je předražená), mají dovozová auta staršího data výroby a jezdí do 6 litrů. Já ale říkám, že jsem zatím spokojenej, do 6 litrů se nevlezu, ale komfortně JEDU!
  15. MilB@

    Natural 95 vs. 98

    Souhlas s výše uvedeným, nechci propagovat V-P 95, ale auto se při něm chová trochu lépe, než když jsem tam rval 95 od JETu.
×
×
  • Vytvořit nový...