Přejít na obsah

zvedani podvozku u O 4X4

matomoto

Doporučené příspěvky

Pred casem jsem se pohraval s myslenkou udelat na okte hydr. zvedani podvozku, aby to 4x4 k necemu bylo. Idealni by bylo, kdyby slo jeste zadek v pripade potrby zapnout nastalo (ne pres haldex). K tomu nejaka terenni verze (uprava) esp, a hned by to bylo o necim jinem . ESP totiz v momente prokluzu kol ubere plyn , a kdyz se v tom okamihu pripoji i zadek, motor casto krat nestiha. Na 2. str. mam ale pocit, ze el. uzaverka dif. funguje iba s ESP, takze vypnout asi taky neni nejlepsi. A na zahozeni neni ani MSR (nebo jak se to jmenuje) - kdyz jedes pomaloucku na 1 (nebo 2) jen na volnobeh a v nejakem prudsim kopecku

trochu klesnou ot. mot., aut. si samo prida plyn (jen tolik aby v pohode vyjelo) ...

Ne ze bych to chtel pouzivat jak terenak (je mi jasny, ze to okta nikdy nebude) , ale moc x se ki stalo ze jsem prave kuli podvozku zustal nekde viset ...

Neuvazoval nekdo o necem podobnm ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Připojení zadku na tlačidlo vidím jako užitečnou věcičku :palec:

Připojení zadních kol na stálo je možné vyřešit výměnou ŘJ haldexu... jde to potom přepínat na normál, sportovní a stalý pohon... stojí to tuším 25000,- Jinak ono mnoho elektroniky není vždycky výhra - já mám jenon ABS/EDS - chvíli jsem přemýšlel jestli předělat na ESP - ale asi ne-e... je to dost peněz a jak tak čtu, bylo by to spíš na nic... 4x4 má sama o sobě výbornou trakci :)

S tím zvednutím podvozku je to zajímavý nápad, chtělo by to nějakou hydrauliku :)

Odkaz ke komentáři

Připojení zadku na tlačidlo vidím jako užitečnou věcičku :palec:

Připojení zadních kol na stálo je možné vyřešit výměnou ŘJ haldexu... jde to potom přepínat na normál, sportovní a stalý pohon... stojí to tuším 25000,- Jinak ono mnoho elektroniky není vždycky výhra - já mám jenon ABS/EDS - chvíli jsem přemýšlel jestli předělat na ESP - ale asi ne-e... je to dost peněz a jak tak čtu, bylo by to spíš na nic... 4x4 má sama o sobě výbornou trakci :)

S tím zvednutím podvozku je to zajímavý nápad, chtělo by to nějakou hydrauliku :)

Radši nechte hydrauliku být a dejte tam vzduch, nejsou s ním takový problémy, hydrauliku jsem měl na citroenu a to byla doba než se to vyladilo aby to běhalo jak má a potom jsem to stejně prodal...

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...