Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

diky za odpoved, ale potrebuji to upresnit.

na budiku je to leva nebo prava patice?

a na radiu je jen konektor, draty tam nejsou.

diky za odpoved

Vloženo

Symfony C - 3drát

Maxidot T32b (zelená) ---------- Symfony T20b (zelenej oddíl)

30, 31, 32 -------------------------- 8, 9, 10

-----------------------------------------------------------------------

Symfony D - 2 drát

8, 9, -------------------------- --------8, 9,

Vloženo

ahoj, napojeni na maxidot (pole 8 a 9) mam vyreseny, ale nevim pole 8 a 9 na radiu nebot nemam orig patici. nemate nekdo schema te patice? Diky

Vloženo

Ahoj, tak jsem koupil novou patici, nasel vsechny cisla jak na patici maxidotu tak radia, propojil a nic. Nemuze v tom byt jeste neco?

• o 8 měsíců později...
Vloženo (editace)

prosim o pomoc pri rozchodeni zobrazovania informacii z radia na maxiku.

mam C-ckove radio Symphony nakodovane na 00205, spojene 3 dratom / zeleny systemovy konektor radia pin 8,9,10 / s maxikom na zeleny konektor budikov pin 30,31,32 a napriek tomu sa mi na maxiku nic nepise / horna tretina je zhasnuta /. pozeral som vagom a na jednotke budikov to tusim pise chybu ziadna komunikacia s radiom a ta ista chyba je tusim aj na jednotke gateway. v minulosti som to prepojene nemal, tak ze sa nejedna o nahodny vypadok komunikacie.

Editováno: , autor: Tunak
Vloženo

cosby teraz mam na chvilku pokoj. uz ma climatronic /daval som to sam, 1.krat a bola to makacka, ale uz je tam a fici/, radio s maxikom, zadne repraky... uz budem davat len kridlo dozadu a mozno zadny difuzor od milotecu. inak som 100x ocenil tu kabelaz co som od teba kupil. pri tom climatronicu to bolo na nezaplatenie. :palec2: keby som zohnal este CD mechaniku do Symphony tak by som bol spokojny. teraz to mam len ako radio.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...