cosby Vloženo 5. Květen 2007 Sdílet Vloženo 5. Květen 2007 Já ti říkal,že se kabeláž vždycky hodí.Jen si spočítej,kolik by jsi dal za piny a nějaké konektrory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Scarfsail Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Nedávno jsem koupil Octavii r.v. 2002 combi 4x4. Má originální autorádio Symhpony CD a maxidot. Nicméně horní třetina je zhasnutá, pochopil jsem, že by se mi na ní měly zobrazovat informace z autorádio, nicméně se tak neděje Na rádiu se vše zobrazuje tak jak má. Nevíte někdo, prosím, jestli je to běžný jev (vadný konektor, ...) nebo to bude něco vážnějšího ? Díky za rady, AS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 může být jen vypadlý konektor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 (editace) nebo je tam rádio dodávané a někdo zapoměl na propoj mezi rádiem a budíkama Editováno: 5. Květen 2008, autor: rolbař Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Scarfsail Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 Tak jsem se k tomu konečně dostal. Rádio jsem vytáhl a vše se zdá být zapojené správně (CAN+ a CAN-). Pak jsem se k autu připojil pomocí VAG-COM a rádio jsem bez problémů našel na adr. 56. V kódování však bylo 00400, tak jsem podle VISu překódoval na 00404, což by mělo být zobrazovaní na LCD přístrojové desky (předpokládám Maxidot). Nicméně pořád neúspěšně A rádio se dokonce přestalo vypínat po vytažení klíčků ze zapalování (po vrácení na 00400 zase vypíná). Koukal jsem do výpisu chyb u rádia a mám tam dvě chyby: 01317 a 01336, což jak jsem našel, jsou chyby komunikace sběrnice. Koukal jsem taky na adr. 17, jak radili ve VISu, a tam žádnou chybu nemám... Ale pokud se na to připojím pomocí PC, tak by sběrnice po HW stránce měla být v pořádku, nebo se mýlím? Nemůže být problém ve firmware rádia? Není to třeba nějaký známý problém? Je to rádio SYMPHONY 1U0 035 156 D. Případně lze nějak / někde firmware aktualizovat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 udělej gateway reset a půjde to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 udělej gateway reset a půjde to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Scarfsail Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 udělej gateway reset a půjde to Tak to by bylo super. Ale mam takovej asi docela blbej dotaz... Jak udelam Gateway reset? Ve VAG-COM je 04-Zakladni nastaveni, coz asi neni ono,ze? Kdyz na to kliknu, nabidnou se mi jednotlive kanaly a u nich je Error (predpokladam, ze na nich nic neni). Dela se to pres kodovani 07 pomoci nastaveni nektereho bitu? Prosim o pomoc.... jsem bezradny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 kódování a start,nic víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 kódování a start,nic víc A ty mluv příště česky maďare Také jsem čuměl na ten výraz jako tele na nové plastové vrata Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Scarfsail Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 kódování a start,nic víc Diky. Prave jsem to udelal a porad nic... Zkousel jsem ruzne kombinace - Kodovani 19, pak 56, obracene, vymazat chybove zpravy v radiu a nic... Zajime je, ze kdyz radio nakoduju 00404 misto 00400, tak se pri vytazeni klicku prestane vypinat, kdyz to vratim zpet, tak se zase vypina. Nicmene na maxidotu se nezobrazuje nikdy:( Cim by to jeste mohlo byt? Nevite nekdo, prosim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 A máš canové rádio??Neměnil jsi rádio?kolik drátu ti vede ze zelené svorkovnice a jaké máš číslo rádia? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Scarfsail Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 A máš canové rádio??Neměnil jsi rádio?kolik drátu ti vede ze zelené svorkovnice a jaké máš číslo rádia? To rádio je tam už od předchozího majitele. Tomu to tam dávali v autorizovaném servise Škoda. Ze zelené svorkovnice mi vedou 4 dráty (8, 9, 10, 11) Číslo rádia je: SYMPHONY 1U0035156D SKZAZ6B 1100532 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 (editace) D je canové rádio,tak by ti ze zelené mělo do budíku vést jen dva dráty 8-8,9-9(Kostka-maxidot).10 by tam neměla co dělat,11 ano,ale i tak,pokud tam bylo necanové rádio to budeš mít špatně propojeno Editováno: 25. Květen 2008, autor: cosby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Scarfsail Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 D je canové rádio,tak by ti ze zelené mělo do budíku vést jen dva dráty 8-8,9-9(Kostka-maxidot).10 by tam neměla co dělat,11 ano,ale i tak,pokud tam bylo necanové rádio to budeš mít špatně propojeno Tak jsem to právě rozdělal a zjistil jsem, že zapojeno je to takto: Rádio Budíky 8 Zelený 30 9 Zelený 31 10 Zelený 32 11 Modrý 30 Na budíkách jsou na pozicích 8 a 9 zapojeny jiné dráty: Modrý 8: Fialový Modrý 9: Hnědý Zelený 8: Fialovo bílá Zelený 9: Fialovo šedá Modrý konektor mám z pohledu řidiče vlevo a zelený vpravo. Mohu poprosit o radu, jak to z toho rádia zapojit na budíky, aby mi to chodilo? Předem moc díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
škodovák Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 Jak psal..... cosby Rádoi............Maxidot 8 ............. 8 9 ............. 9 Máš to zapojené na C ty máš D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Scarfsail Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 Jak psal..... cosbyRádoi............Maxidot 8 ............. 8 9 ............. 9 Máš to zapojené na C ty máš D Díky! Ale co s těma, které jsou již na maxidotu (8,9) zapojené (ty fialové)? Mám je odpojit nebo to dát k nim paralelně? A ještě jeden hloupej dotaz, maxidot je ten konektor na budíkách vpravo nebo vlevo? Zelený nebo modrý? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
škodovák Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 Díky!Ale co s těma, které jsou již na maxidotu (8,9) zapojené (ty fialové)? Mám je odpojit nebo to dát k nim paralelně? A ještě jeden hloupej dotaz, maxidot je ten konektor na budíkách vpravo nebo vlevo? Zelený nebo modrý? Ty na Maxidotu které jsou zapojené 8,9 ty tam nech a dej je na rídio 8,9 je jedno jako mají barvu když víš kam jdou.Na maxidotu je to ten modrej konektor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 (editace) spíš myslím, že to bude ten zelený konektor 3 drát je 8(bíločerný), 9(bíložlutý), 10(bíločervený) na rádiu a 30, 31, 32 na budíkách - zelený konektor 2 drát (Can komfort) 8(fialovobílý) a 9(fialový), to samé na budíkách - zelený konektor Editováno: 25. Květen 2008, autor: rolbař Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Scarfsail Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 spíš myslím, že to bude ten zelený konektor Takže zelený? A bude něčemu vadit, když ty, co vedou z rádia odpojím z maxidotu od 30,31 a opět připojím k maxidotu k těm, co jsou nyní na 8,9 ? Odizoloval bych kousek izolace z těch stávajících (8,9) a připájel bych k nim ty, co vedou z rádia. Nenašel jsem totiž kam ty fialový vedou... Takže jen jestli by něčemu nevadilo, kdyby tam byly paralelně stávající fialový a nově k nim připajený ty z rádia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 než s tim nějak šachovat a něco odpálit, navštiv raději Vašu - Prostějov nebo Cosbyho - okolí Nov. Jičín. teda pokud jsi z Moravy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Scarfsail Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Děkuji všem za rady Dobrá věc se podařila a na maxidotu už vidím rádio!! Dle rad jsem propojil rádio a konektor na zadní straně budíků, kam jsem je přiletoval k těm stávajícím fialovým a vše funguje jak má Ještě jednou díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 můžeš to udělat.Z 30 a 31 to odpoj a paralelně naletuj na 8 a 9.jsou do dráty vedoucí z nějakého uzlu Can komfortu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Scarfsail Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 můžeš to udělat.Z 30 a 31 to odpoj a paralelně naletuj na 8 a 9.jsou do dráty vedoucí z nějakého uzlu Can komfortu Už jsem to tak udělal a funguje to, je to super:) Cosby, ještě jednou moc díky za tvé cenné rady, bez nich bych neudělal ani ň. Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 ok,v poho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.