Přejít na obsah

ČR - SR


culda

Doporučené příspěvky

To byl zas nátřesk. No zasloužili jsme si to. Slováci hráli lépe a výhru si zaslouží plným právem. Doufám, že vytřískáme alespoň Kanadu a postoupíme do čtvrtfinále, jinak to bude historická ostuda. Pokud vypadneme my, tak budu fandit Slovensku. Mají dobrý tým i když cesta za zlatem pro ně bude přes Rusko, Finsko a Švédsko taky určitě namáhavá. My na to zlato letos nemáme tak aspoň ty Slováci ať nám udělají radost. Hlavně ať to nevyhraje banda z USA.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jestli postoupime, tak se dostanem az do finale a tam se ouvidi :D A jinak nemyslim, ze by to byl uplne jednoznacnej zapas ;) A kdyz vzpomenu jak Slovensko hralo s Norama tak sem si rikal, ze ty porazi uplne kazdej, takze bych z toho jeste nedelal tragedii :D

Editováno: , autor: MichalF
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes bol nádherný hokejový deň -_- Naši vyhrali, vaši vyhrali, paráda B)

Akurát ma neskutočne naštval ten český šušlavý censored (nepamätám si meno), ktorého naši reportéri odchytili po včerajšom zápase a dali mu zopár otázok. Jeho odpoveď bola, citujem "Dnes jsme nehráli naplno, protože nám o nic nešlo. Slováci zas hráli ten svúj hnusnej hokej a vyšlo jim to. Kdyby jsme hráli naplno, Slováci nemaj šanci."

Toto je jediná vec, čo neznášam na českých hokejistoch - to ich sebavedomé, sebaisté a arogantné správanie v štýle "jsme mistři - kdo je víc" :fakac:

A potom sa čudujte, prečo veľa Slovákov fandí tomu tímu, ktorý hrá proti Čechom kol120

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...