phr Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 Zdravím chlapi, mám takovýhle problém. Po opravě v servisu jsem si při první jízdě po dálnici zjistil, že nefunguje turbo, prostě v okamžiku, kdy má zapnout, tak najednou nic a auto nezrychlí a auto najednou jede horko těžko 140. Jsem laik, takže jsem na to přišel vlastně až na té dálnici (mám k ní 40 km). Pak jsem měl poruchu na cestě a mechanik, který mi to dával dohromady mi úplně nezávisle sdělil, (já mu to předtím nějak zapomněl říct) že k turbu není připojena hadička (podtlaková ?), která turbo zapíná, protože tam chybí jakýsi dutý šroub a že je to problém, protože ten šroub není samostatným náhradním dílem. V servisu se k ničemu samozřejmě nechtěli znát. Takže prosím nezbyl někomu z vás z nefunkčního turba uvedený šroubek ? Nebo alespoň neměli byste tip na někoho, kdo by dokázal pomoci ? Díky, Hrubý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 kravina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phr Vloženo 6. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 kravina Kravina co ? Šlo by to upřesnit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 Chybí hadička,protože není dutý šroub.Co je to za blbost??Hadička jde z ventilu do podtlak.bańky.Jak na ventilu tak na baňce je pro hadičku vývod.tak co do toho montují dutý šroub. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 Chybí hadička,protože není dutý šroub.Co je to za blbost??Hadička jde z ventilu do podtlak.bańky.Jak na ventilu tak na baňce je pro hadičku vývod.tak co do toho montují dutý šroub. Mišo on asi nemá baňku. phr sice nepíše rok výroby, ale starší 66 přece má pevné lopatky a baňku nemá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phr Vloženo 6. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 Chybí hadička,protože není dutý šroub.Co je to za blbost??Hadička jde z ventilu do podtlak.bańky.Jak na ventilu tak na baňce je pro hadičku vývod.tak co do toho montují dutý šroub. Mišo on asi nemá baňku. phr sice nepíše rok výroby, ale starší 66 přece má pevné lopatky a baňku nemá. Jo to jsem zapomněl uvést, rok výroby 99 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 jo tak,on má ještě obtok.Tak potom tam chybí "dutý vývod" na hadičku,ale proč??kdo s tím co dělal??Shánět se bude jen velice těžko.Zkus kontaktovat Andreho z Dieselpowerfóra,on dělá turba,snad pomůže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phr Vloženo 6. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 jo tak,on má ještě obtok.Tak potom tam chybí "dutý vývod" na hadičku,ale proč??kdo s tím co dělal??Shánět se bude jen velice těžko.Zkus kontaktovat Andreho z Dieselpowerfóra,on dělá turba,snad pomůže No vždyť to píšu. Po servisní opravě, dokonce v autorizovaném servisu, zůstala hadička nezapojená, což jsem zjistil až dlouho. Nevím jestli záměrně, šlendriánem nebo jestli jsou tam takoví "odborníci", ale po posledních zkušenostech tam už jim nedám vydělat ani korunu. No a teď se snažím zachránit co se dá ... Takže zkusit Dieselpower fórum, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 jo tak,on má ještě obtok.Tak potom tam chybí "dutý vývod" na hadičku,ale proč??kdo s tím co dělal??Shánět se bude jen velice těžko.Zkus kontaktovat Andreho z Dieselpowerfóra,on dělá turba,snad pomůže No vždyť to píšu. Po servisní opravě, dokonce v autorizovaném servisu, zůstala hadička nezapojená, což jsem zjistil až dlouho. Nevím jestli záměrně, šlendriánem nebo jestli jsou tam takoví "odborníci", ale po posledních zkušenostech tam už jim nedám vydělat ani korunu. No a teď se snažím zachránit co se dá ... Takže zkusit Dieselpower fórum, díky Nio musíš konkretně Andreho. Má tam na sebe kontakt ve stálé nabídce na turba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phr Vloženo 6. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 Tak jsem Andremu poslal ponížený mailík, uvidíme .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 (editace) nějak nevím o jakej šroub jde na 66kW turbu je stejná baňka jak na 81kW a žádnej dutej šroub tam není Editováno: 7. Květen 2007, autor: Vaša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phr Vloženo 7. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 nějak nevím o jakej šroub jdena 66kW turbu je stejná baňka jak na 81kW a žádnej dutej šroub tam není Díky za foto, ale je to stejné i pro starší typ s obtokem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 toto je turbo z 66kW 1999 takže s obtokem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 no,podle foto je to s regulací.bez regulace tam má dlouhé táhlo.pokusím se najít foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 no,podle foto je to s regulací.bez regulace tam má dlouhé táhlo.pokusím se najít foto jako že toto je s naklápěním ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 není,naklápěcí to má v vlevo,toto uprostřed,ale chybý ti tam tyčka,to mě zmátlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 je to s obtokem na 100% protože je z mýho auta a to byla 66kW AGR 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 je to s obtokem na 100% protože je z mýho auta a to byla 66kW AGR jj,máš pravdu,tady je nové 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phr Vloženo 8. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 Pánové, díky moc, Andre už se mi ozval, tak se s ním nějak domluvím. Hrubý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.