buresmil Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 Zdarec chtel jsem se zeptat, jestli jsou nejake rozily v prevodovkach na Oktavce 1,9TDi 81kW r.v. 2004 a jenyma Tdi . Jde mi o to ze mam urvany nejaky drzak a premyslim jestli ji nacham zavarit, nebo dam jinou. Pokud jinou tak jsou stejny, nebo jake prevodove pomery jsou pro tento motor vhodne. (jsem v oktavkach zatim laik tak me prosim chapejte. Kod z puvodni prevodovky bohuzel nevim) Diky Milan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 Označení převodovky např. EGR nebo KS a podobně je uvedeno na převodovce , na štítku v kufru a v servisní knížce v řádku Getr. KB (getriebe=převody). Rozdíly na převodovkách jsou. Nedávno tu na foru někdo nabízel EGR - ta je z TDI 81 tuším, že za 3000,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 Tady jsem ti našel odkaz. Taby ti do tvé TDI 81 měla sedět. http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=22611 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buresmil Vloženo 9. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 Tady jsem ti našel odkaz. Taby ti do tvé TDI 81 měla sedět.http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=22611 diky moc ja doma rozjedu PC hodim sem foto toho stitku jsu z toho nejak zmatenej je tam nejak moc pismenek na me. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buresmil Vloženo 9. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 co z toho dokazete vyčíst? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 co z toho dokazete vyčíst? Třeba to že převodovka co tam máš má označení ASV... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 Z tvého štítku :ASV je typ motoru EGS je typ převodovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 (editace) co z toho dokazete vyčíst? Třeba to že převodovka co tam máš má označení ASV... Pardon, tak to jsem se nějak překouk... Editováno: 10. Květen 2007, autor: stihacka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 12. Květen 2007 Sdílet Vloženo 12. Květen 2007 Kluci a kdyz se mi uz prevodovka sekla a auto uz mam na dilne, da se zjistit typ prevodovky treba z velkyho technicaku??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 12. Květen 2007 Sdílet Vloženo 12. Květen 2007 Kluci a kdyz se mi uz prevodovka sekla a auto uz mam na dilne, da se zjistit typ prevodovky treba z velkyho technicaku??? To těžko, jedině že by ti to podle VINu někde zjistili, ale jistý je to buďto na převodovce nebo z toho štítku v kufru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 12. Květen 2007 Sdílet Vloženo 12. Květen 2007 Kluci a kdyz se mi uz prevodovka sekla a auto uz mam na dilne, da se zjistit typ prevodovky treba z velkyho technicaku??? Prosímtě přečti si i ty předchozí příspěvky tohoto vlákna. Kde zjistíš typ převodovky máš napsáno ve druhém příspěvku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figo16111 Vloženo 5. Září 2014 Sdílet Vloženo 5. Září 2014 zdravim, ja mam zas taky problem ze niekedy nemozem zaradit 3.rychlost (nedoskoci) a ked pustam spojku tak pocujem ako o seba buchaju zubky alebo ju nemozem hodit vobec, musim preradit na 4. rychlost a potom pomaly do 3. ..... s 5.rychlostou mam skoro ten isty problem len tam bud rychlost skoci alebo ju nehodim vobec ... neviete cim to moze byt ? s autom som este nic nerobil, vlastnim ho mesiac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 5. Září 2014 Sdílet Vloženo 5. Září 2014 ale ty nemáš OII??? ...napísal si to do špatnej sekcie ....koľko máš na tej ASV najazdené?? ...vymeň v prvom rade olej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figo16111 Vloženo 5. Září 2014 Sdílet Vloženo 5. Září 2014 nie, mam octaviu 1 ... no na tachometri je 212 00, myslim si ze by mohli byt skutocne .. este si budem musiet niekde najst aky olej mam hladat pretoze o tom nemam ani šajnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 5. Září 2014 Sdílet Vloženo 5. Září 2014 olej kúp origo,tady sa neoplatí špekulovať .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figo16111 Vloženo 6. Září 2014 Sdílet Vloženo 6. Září 2014 no na oleji šetrit nebudem ... pocul som ze niekde su aj štelovacie lanka, nebude ich treba skontorovat a doladit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 6. Září 2014 Sdílet Vloženo 6. Září 2014 už to tu nerieš....požiadaj moderátora cez SS (súkromná správa) o presunutie do správnej sekcie..trebárs moderátor Pawouk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Září 2014 Sdílet Vloženo 6. Září 2014 Přesunuto, takže můžete vesele pokračovat dál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.