Prosinec 23, 200717 r taky se přidávám a přeji všem ústečákům i dalším hodně dárkú pod stromečkem, hlavně ale hodně zdravíčka a štěstíčka a to nejen pro ně, ale i pro jejich miláčky... ... ty dvounohé i ty čtyřkolové Upraveno Prosinec 23, 200717 r od Jirik.DC
Prosinec 23, 200717 r VAZENI PRATELE, PREJI VAM VSEM A VASIM RODINAM HEZKE SVATKY VANOCNI A HODNE STESTI A ZDRAVY DO NOVEHO ROKU...Honza taky se připojuju
Prosinec 23, 200717 r taky se přidávám apřeji všem ústečákům i dalším hodně dárkú pod stromečkem, hlavně ale hodně zdravíčka a štěstíčka a to nejen pro ně, ale i pro jejich miláčky... ... ty dvounohé i ty čtyřkolové Jiřík to napsal naprosto dokonale, tak se připojuji k jeho přání, protože lépe se to ani napsat nedá. Jen bych dodal, že veškeré dárky, které jsou určené pro VRBIČE a omylem zaloudily k vám pod stromek bych rád dostal nepoškozené a zabalené
Prosinec 23, 200717 r Není co dodat,tak Šťastné a veselé. http://www.jibjab.com/sendables/preview/UD...DAlZAc9t8ol7fyu
Prosinec 23, 200717 r Není co dodat,tak Šťastné a veselé.http://www.jibjab.com/sendables/preview/UD...DAlZAc9t8ol7fyu tak to je to nejlepší co jsem viděl, dávám 10.0 bodů :smich: :smich: :smich: :smich: Upraveno Prosinec 23, 200717 r od Nexus
Prosinec 23, 200717 r Není co dodat,tak Šťastné a veselé.http://www.jibjab.com/sendables/preview/UD...DAlZAc9t8ol7fyu Luxus, luxus
Prosinec 23, 200717 r Není co dodat,tak Šťastné a veselé.http://www.jibjab.com/sendables/preview/UD...DAlZAc9t8ol7fyu Tak to je hustý. Jinak Vám všem taky přeji šťastné a veselé .
Prosinec 24, 200717 r cauky ovecckyy., sice bojkotuju vanocni sms-kove silenstvi, ale tady to muzu., tak teeedyyy., Všechno nej nej nej. Upraveno Prosinec 24, 200717 r od Blacky
Prosinec 29, 200717 r Tak holky pochlubte se co vam prines jezisek??? Tak já jsem si dal pod stromeček nový lak na feldu .
Prosinec 29, 200717 r Tak já jsem si dal pod stromeček nový lak na feldu . Hmm, pekna barvicka a hezky decentne udelany, sem zvedav na finalni podobu. Jinak u mne klasika, samy potrebny veci :-) Ale asi si udelam jeziska po novem roce, pak se podelim
Prosinec 29, 200717 r Hmm, pekna barvicka a hezky decentne udelany, sem zvedav na finalni podobu.Jinak u mne klasika, samy potrebny veci :-) Ale asi si udelam jeziska po novem roce, pak se podelim Jó , lak je Octavia RS II + měňavka. Nárazníky a kapota ještě nejsou nalakovaný. Taky jsem zvědavý jak to celé dopadne. Teďka musím nechat kompletně oflockovat interiér.
Prosinec 30, 200717 r Hmm, pekna barvicka a hezky decentne udelany, sem zvedav na finalni podobu.Jinak u mne klasika, samy potrebny veci :-) Ale asi si udelam jeziska po novem roce, pak se podelim O co se podelis??? Jako hmotne?? )
Prosinec 30, 200717 r Přestaňte si válet šunky a koukejte si zítra pořádně umejt auto - jak na nový rok tak ...... . A né, že se ožerete jako prasata
Prosinec 30, 200717 r Přestaňte si válet šunky a koukejte si zítra pořádně umejt auto - jak na nový rok tak ...... .A né, že se ožerete jako prasata Auto mam umyty uz asi 14 dni v garazi :-)) A nepiju lol
Prosinec 30, 200717 r já byl mejt včera takže to musí stačit.. jinak já dostal tepovku, model svý Octy od Abrexu, atd..
Prosinec 30, 200717 r sneeezi., auto sem myl pred tydnem, ted uz to vydrzi, a ozeru se jako motyka., uzijte si to papapappaaa
Prosinec 30, 200717 r Ten sníh večer mně docela dostal Jinak koukám, že jsem zůstal asi jediný, kdo auto neumyl..je na to zima, navíc bych pak do jara nevyjel z garáže, když by mi cesta zmrzla. Ještě spoléham na Vorlajze, že se k mytí taky ještě nedostal. Jak asi mu je na chalupě, klukovi jednomu Upraveno Prosinec 30, 200717 r od Jirik.DC
Prosinec 31, 200717 r Ten sníh večer mně docela dostal Jinak koukám, že jsem zůstal asi jediný, kdo auto neumyl..je na to zima, navíc bych pak do jara nevyjel z garáže, když by mi cesta zmrzla. Ještě spoléham na Vorlajze, že se k mytí taky ještě nedostal. Jak asi mu je na chalupě, klukovi jednomu navic by tu ta jeho cisterna zamrzla, ze by ji uz nenatocil.,.,
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.