Prosinec 31, 200717 r navic by tu ta jeho cisterna zamrzla, ze by ji uz nenatocil.,., Houby v cisterně už došel benzín , takže Vorlajz dostal k vánocům šlapací autíčko. Jinak auto už také nestihnu umýt.
Prosinec 31, 200717 r Don Pablo Vorlajz se neozval od te doby, co jel pro pritelkyni do UL.. tak nevim, mozna ji zabil a sedi :
Prosinec 31, 200717 r Pockej a kdo ti rek ze ma pritelkyni??? Vzdyt porad tvrdil ze ma pritele Jo, na srazu něco povídal o jeho nejoblíbenější písni - začínalo to nějak : " Chtěl bych být víc než přítel tvůj, tak dej si říct a ........ " .
Prosinec 31, 200717 r Pockej a kdo ti rek ze ma pritelkyni??? Vzdyt porad tvrdil ze ma pritele No jo, ale na telefon
Prosinec 31, 200717 r No jo, ale na telefon To aj nevedel ze se to da delat uz jenom i pres telefon to je neco jako z Demolition Mana, ta scena s tim sexem pres sluchatka
Leden 1, 200817 r Já se s tou gratulací taky přidávám :-) Hodně štěstí a zdraví, aby byla levná nafta a aby auta šlapaly v pořádku
Leden 1, 200817 r Já se s tou gratulací taky přidávám :-) Hodně štěstí a zdraví, aby byla levná nafta a aby auta šlapaly v pořádku Každopádně díky za přání, taky se přidávám Jen jsem nějak nepochopil to s tou naftou, k čemu by mi byla..snad do kamen?
Leden 1, 200817 r Každopádně díky za přání, taky se přidávám Jen jsem nějak nepochopil to s tou naftou, k čemu by mi byla..snad do kamen? No vidíš taky bys jí využil. :-) Tak tedy ať je levnej i benzín
Leden 1, 200817 r Zdar lidi, tak co je noveho? Dlouho jsem tu nebyl a nechce se mi to cele procitat . Jak se vsichni mate?
Leden 1, 200817 r No vidíš taky bys jí využil. :-) Tak tedy ať je levnej i benzín prej letos trava tolik neporoste a nase sekacka stejne moc nezere
Leden 1, 200817 r uz mate nove dalnicni znamky? odedneska uz stare nepleti., nova stoji 1000 a prej se neda poradne sehnat.,
Leden 1, 200817 r Tak to je hustý..jinak někde jsem teď koncem roku zaslechl, že platí ještě v lednu, ale jinde zas, že jen do konce roku..s tím také byly už vydané, tak to pak se v tom má někdo vyznat
Leden 1, 200817 r Tak to je hustý..jinak někde jsem teď koncem roku zaslechl, že platí ještě v lednu, ale jinde zas, že jen do konce roku..s tím také byly už vydané, tak to pak se v tom má někdo vyznat já slyšel, že známky 2007 platí do konce ledna... ale je to tzv. neofiko info!
Leden 2, 200817 r Ja jsem cet ve Svete Motoru, ze 2007 plati az do konce ledna, presne jak rika Vorlajz. To Blacky: Na poste by mela byt normalne k dostani bez jakejch koliv problemu, ja si tam teda pro ni teprv taky pujdu, tak nevim, jak to je ve skutecnosti.
Leden 2, 200817 r já slyšel, že známky 2007 platí do konce ledna... ale je to tzv. neofiko info! Pro leden už musíte mít novou známku . Známka z minulého roku měla platnost pouze do 31.12.2007 . Známka pro rok 2008 už má platnost 14 měsíců = 12/07-1/09 . Minulý rok to bylo kvůli mýtnému pouze na 12 měsíců.
Leden 2, 200817 r Takže pánové , uvedl jsem nepravdivou odpověď a teď to napravuji. Dálniční známka 2007 má také platnost 14 měsíců , takže platí i v lednu 2008. Viz tento odkaz : http://www.ceskedalnice.cz/znamky2007.htm Upraveno Leden 2, 200817 r od Bburago
Leden 2, 200817 r Takže pánové , uvedl jsem nepravdivou odpověď a teď to napravuji. Dálniční známka 2007 má také platnost 14 měsíců , takže platí i v lednu 2008. Viz tento odkaz : http://www.ceskedalnice.cz/znamky2007.htm vsak vám to říkám omg! haha
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.