Leden 8, 200817 r tak vy jste měli srazík a já se nudil doma musíš sem chodit častěji! ale říkal jsem si, že ta fotka tvého auta, že to vypadá, jako kdyby to bylo focený u Autonu!
Leden 8, 200817 r a kde byla bouračka? já jel z kruháku do města... Bouracka byla dole pod sanatorkou pod kopcem v te krizovatce, nekomu to asi uklouzlo
Leden 8, 200817 r ajajaj... jinak me se nezdalo, že by to klouzalo! :x ale jo klouzalo, teplomer ukazoval v tom miste -1°C mel sem tam tak 80 a cejtil sem jak to ujizdi. Tohle je prave blby, mista jsou jem mokry, jinde je vrstvicka ujezdenyho sneholedu.
Leden 8, 200817 r ale jo klouzalo, teplomer ukazoval v tom miste -1°C mel sem tam tak 80 a cejtil sem jak to ujizdi. Tohle je prave blby, mista jsou jem mokry, jinde je vrstvicka ujezdenyho sneholedu. jasný... ale já jel do města z Bukova, nejel jsem k nemocnici... možná že to bylo ve městě ošetřené...
Leden 8, 200817 r Bouracka byla dole pod sanatorkou pod kopcem v te krizovatce, nekomu to asi uklouzlo To byl šikulka - trefil sloup od trolejového vedení přímo na komoru. Ještě, že se v Ústí ty trolejbusový trasy tak rozrůstaj
Leden 9, 200817 r Cus ustecaci Ten Vas srazik mne mrzi, ze jsem o nem nevedel driv, prijel bych. Nechcete zridit nejakej distribucni mailovej list tady pro Ty pripady? Mila
Leden 9, 200817 r mno... hh... myslíš? hehehe ne, teď vážně... Miloussi, kolik ti je? my tam nechcem žádný starý kořeně, víš jak ne? tak teď opravdu vážně... pošli mi tel. č. a není problém... když se bude něco dít, tak dám vědět! El Pablo Maestro Organozitario hh Upraveno Leden 9, 200817 r od vorlajz
Leden 9, 200817 r mno... hh... myslíš? hehehe ne, teď vážně... Miloussi, kolik ti je? my tam nechcem žádný starý kořeně, víš jak ne? tak teď opravdu vážně... pošli mi tel. č. a není problém... když se bude něco dít, tak dám vědět! El Pablo Maestro Organozitario hh Vorlajz je nas malej organizator a sms brana lol
Leden 9, 200817 r nj., musime juniorovi dat nejakou funkci. O nastenku uz se stara, tak tedy jeste telefonista a rozesilac.
Leden 9, 200817 r El Pablo Maestro Organozitario hh Jen doufám, že to nebude mít vliv na funkci živočicháře ........
Leden 9, 200817 r mno... hh... myslíš? hehehe ne, teď vážně... Miloussi, kolik ti je? my tam nechcem žádný starý kořeně, víš jak ne? tak teď opravdu vážně... pošli mi tel. č. a není problém... když se bude něco dít, tak dám vědět! El Pablo Maestro Organozitario hh Mas SZ
Leden 9, 200817 r Hele guys, co kdyby jsme vyrazili do Ženevy, vočíhnout novýho Supa? Kdo by jste jel? Co a nebuďte škrti a pusťte korunu.. a nebo si počkáme na ten no sakra.. Lajpziš.. ten je vo malinko blíž.. Upraveno Leden 9, 200817 r od superfatty
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.