vorlajz Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 a kde byla bouračka? já jel z kruháku do města... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 tak vy jste měli srazík a já se nudil doma musíš sem chodit častěji! ale říkal jsem si, že ta fotka tvého auta, že to vypadá, jako kdyby to bylo focený u Autonu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 bohužel sem tam nebyl.. no jo člověk nemůže mít fšechno.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 a kde byla bouračka? já jel z kruháku do města... Bouracka byla dole pod sanatorkou pod kopcem v te krizovatce, nekomu to asi uklouzlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 ajajaj... jinak me se nezdalo, že by to klouzalo! :x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 ajajaj... jinak me se nezdalo, že by to klouzalo! :x ale jo klouzalo, teplomer ukazoval v tom miste -1°C mel sem tam tak 80 a cejtil sem jak to ujizdi. Tohle je prave blby, mista jsou jem mokry, jinde je vrstvicka ujezdenyho sneholedu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 Taky me mrzi ze mi to nevyslo....Ale zemedelci dostali dotace tak zacali plasit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 ale jo klouzalo, teplomer ukazoval v tom miste -1°C mel sem tam tak 80 a cejtil sem jak to ujizdi. Tohle je prave blby, mista jsou jem mokry, jinde je vrstvicka ujezdenyho sneholedu. jasný... ale já jel do města z Bukova, nejel jsem k nemocnici... možná že to bylo ve městě ošetřené... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 Bouracka byla dole pod sanatorkou pod kopcem v te krizovatce, nekomu to asi uklouzlo To byl šikulka - trefil sloup od trolejového vedení přímo na komoru. Ještě, že se v Ústí ty trolejbusový trasy tak rozrůstaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milouss Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 Cus ustecaci Ten Vas srazik mne mrzi, ze jsem o nem nevedel driv, prijel bych. Nechcete zridit nejakej distribucni mailovej list tady pro Ty pripady? Mila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 (editace) mno... hh... myslíš? hehehe ne, teď vážně... Miloussi, kolik ti je? my tam nechcem žádný starý kořeně, víš jak ne? tak teď opravdu vážně... pošli mi tel. č. a není problém... když se bude něco dít, tak dám vědět! El Pablo Maestro Organozitario hh Editováno: 9. leden 2008, autor: vorlajz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 mno... hh... myslíš? hehehe ne, teď vážně... Miloussi, kolik ti je? my tam nechcem žádný starý kořeně, víš jak ne? tak teď opravdu vážně... pošli mi tel. č. a není problém... když se bude něco dít, tak dám vědět! El Pablo Maestro Organozitario hh Vorlajz je nas malej organizator a sms brana lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 nj., musime juniorovi dat nejakou funkci. O nastenku uz se stara, tak tedy jeste telefonista a rozesilac. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 u all!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 u all!!! Ty woe, tak tuhle hlasku sem lustil docela dlouho lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 naštěstí nejsi žádnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 muaheeehehehehhe ja to sice pochopil rychle, ale nerozumim tomu., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 El Pablo Maestro Organozitario hh Jen doufám, že to nebude mít vliv na funkci živočicháře ........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 v tvém případě rozhodně ne! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milouss Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 mno... hh... myslíš? hehehe ne, teď vážně... Miloussi, kolik ti je? my tam nechcem žádný starý kořeně, víš jak ne? tak teď opravdu vážně... pošli mi tel. č. a není problém... když se bude něco dít, tak dám vědět! El Pablo Maestro Organozitario hh Mas SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 (editace) Hele guys, co kdyby jsme vyrazili do Ženevy, vočíhnout novýho Supa? Kdo by jste jel? Co a nebuďte škrti a pusťte korunu.. a nebo si počkáme na ten no sakra.. Lajpziš.. ten je vo malinko blíž.. Editováno: 9. leden 2008, autor: superfatty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 já bych do te Ženevy jel jak bychom jeli? autem? vlakem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 Lipsko urcite, protoze Lipsko je blizko.... A ZeNeva asi ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 ženeva je daleko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.