vorlajz Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 hehe... ale průměr 49 byť na krátkou vzdálenost jsem nikdy neměl... sice se rozjedu a skočí tam 99 ale než začne počítat průměr, mám tam 35 hh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 hehe... ale průměr 49 byť na krátkou vzdálenost jsem nikdy neměl... sice se rozjedu a skočí tam 99 ale než začne počítat průměr, mám tam 35 hh a pak že maj sekačky velkou spotřebu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 tomu nerozumím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 tomu nerozumím... No reje do nás benzíňáků.. Hele nápad, místo Lipska vezmem letos fattyho do brna na Autotec, ať konečně vidí, jak vypadá pořádný naftový motor..ne motůrek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 ja v te dobe asi budu v lipsku s mladou na studijnim pobytu, takze dam vedet. az to bude aktualni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 hehe... ale průměr 49 byť na krátkou vzdálenost jsem nikdy neměl... sice se rozjedu a skočí tam 99 ale než začne počítat průměr, mám tam 35 hh Je zajimavy ze pres 50 to nejde, ale zkuste to dat schvalne jeslti da nekdo vic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 Ja bych taky chtel do Nemecka.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 Je zajimavy ze pres 50 to nejde, ale zkuste to dat schvalne jeslti da nekdo vic TEda nevim jak vy, ale ja dokazu i prumer 99,9 lol a to mam naftacka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 TEda nevim jak vy, ale ja dokazu i prumer 99,9 lol a to mam naftacka A pak si kup chrochtáka ........... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 A pak si kup chrochtáka ........... njn :-) Sem na to koukel vloni v Mimoni, par hodin anstartovano kvuli muzice, pak se projet na sprintu a koukam, 99,9 to byl docela sok :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 Ja mel asi nejvic necelych 40l pri slalomech v Milovicich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 No me by prave zajimalo jestli to na octe jde, pze me to nechtelo za boha vic dat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 njn :-) Sem na to koukel vloni v Mimoni, par hodin anstartovano kvuli muzice, pak se projet na sprintu a koukam, 99,9 to byl docela sok :-) Okamžitou nebo průměrnou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 12. leden 2008 Sdílet Vloženo 12. leden 2008 Okamžitou nebo průměrnou? Prumernou :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. leden 2008 Sdílet Vloženo 12. leden 2008 Prumernou :-) Tak to je zajímavé, ale asi možné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 12. leden 2008 Sdílet Vloženo 12. leden 2008 Děláte něco lenóry ústecký ? Jsem se zajel vykoupat na mácháč ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 12. leden 2008 Sdílet Vloženo 12. leden 2008 Píšu si na SEZNAM jedoucích: 1) Don Pablo Vorlajzo psychodelico, organizatoro, numeratoro 2) Johaniko discoteco magnifico 3) Žofka žárofka Superfattyová 4) Kutil Tim Jiřík.DC Taylor se svojí chotí 5) Octavius 84 asi bez choti.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 12. leden 2008 Sdílet Vloženo 12. leden 2008 Děláte něco lenóry ústecký ? Jsem se zajel vykoupat na mácháč ..... pokud dobře vim, tak tam kde stojíš jsi už dávno za zákazem vjezdu pacholku... ještě, že jsou tam ty turnikety, to bys dojel až na pláž, co.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 12. leden 2008 Sdílet Vloženo 12. leden 2008 pokud dobře vim, tak tam kde stojíš jsi už dávno za zákazem vjezdu pacholku...ještě, že jsou tam ty turnikety, to bys dojel až na pláž, co.. Já teda dneska nedelal zadnej vylet, jen sem se snazil udelat zabezpecovacku na garazi, namontoval "novy" radio do Pandy a pripravuju se pilne na zitrejsi RC drifty v Celakovicich, kdyby jste se nekdo nahodou zitra nudil ,prijedte se podivat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 12. leden 2008 Sdílet Vloženo 12. leden 2008 pokud dobře vim, tak tam kde stojíš jsi už dávno za zákazem vjezdu pacholku...ještě, že jsou tam ty turnikety, to bys dojel až na pláž, co.. Ty myslíš takovou věc , která je bílá a kraj je červený ....? Tak ta se na mě nevztahuje, protože se považuji za jezce na zvířeti ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 12. leden 2008 Sdílet Vloženo 12. leden 2008 Ty myslíš takovou věc , která je bílá a kraj je červený ....? Tak ta se na mě nevztahuje, protože se považuji za jezce na zvířeti ... jasne zakaz vjezdu jsem myslel a ten se vztahuje i na konske povozy, nemylim-li se.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 jasne zakaz vjezdu jsem myslel a ten se vztahuje i na konske povozy, nemylim-li se.. Ty popleto, jaké potahové vozy ? Já jsem úpně jiná kategorie .... , ale benga to pořád nechtěj pochopit kol7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 (editace) Ty popleto, jaké potahové vozy ? Já jsem úpně jiná kategorie .... , ale benga to pořád nechtěj pochopit kol7 V tvem pripade bych to videl spis na tuhle značku a docvalal jsi tam na tomhle ne? Editováno: 13. leden 2008, autor: Octavian1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 V tvem pripade bych to videl spis na tuhle značku Ty vo*e, tam je Jitka - kráva a né pořádnej valach 1.8 20V . No, ale na té druhé fotce, to jsem celej já - si budu muset předělat avatar ...... konečně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 Ty vo*e, tam je Jitka - kráva a né pořádnej valach 1.8 20V . No, ale na té druhé fotce, to jsem celej já - si budu muset předělat avatar ...... konečně Hlavne priste na srazu úprosim tu ruzovou masli ve vlasech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.