superfatty Vloženo 22. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2007 (editace) tak tady je zopár fotiek z jednoho středně velkého slovenského města (Brezno) pod Liptovským Mikulášem, cca 650 km od Děčína.. je zajímavý na koho tam člověk narazí při focení exotické zvěře.. Editováno: 22. Červenec 2007, autor: superfatty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 30. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 Ahoj mrtvoly, trénuji na všem, co má kola . Nechci předbíhat, ale na motokárách budu určitě nejlepší jááááá . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 5. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2007 5.8.2007 Že by zase motokáry v Teplicích? Nazdar závodníci , doufám, že jsem vás něco naučil z letitých zkušeností na motokárách . A jestli jste nestačili sledovat, tak příště budu muset jet pomaleji .... Tady máte nějaký to foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
UdaWhite Vloženo 5. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2007 Super fotky, ještěééééééééé ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 5. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2007 Super fotky, ještěééééééééé ;-) jsem jezdil tak rychle, že se brzo rozdělil peloton, tak už víc fotek nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 5. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2007 ja jsme z tech fotek udelal cele album. je na mejch strankach. www.blacky.cz jdete na ni prez novinky, nebo prez menu vlevo pod polozkou Automoto. na konci je vysledkova listina. mnoooo kdo ze to mel nejrychlejsi kolo?? hihihiih Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Kluci ústecký ušatý, pokecáme tady, teď musím, ale jinak se na Vánoce chystáme do Drážďan, tak se na ty Vaše Sudety a na Vás třeba přijedem podívat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 Moc lidí se zatim nenapsalo, tak budu znovu citivat Superfattyho : co nějakej sraz chlopi? třeba 20týhooooo a podniknout něco.. třebas zas motokáry.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 Jsem tady pořád sám . Asi ten příspěvek budu muset přejmenovat na : V Ústí je jenom VRBIČ . Tak se aspoň podívejte na pořádný auto - tažný je hnus, ale lidi jezděj jako vemena a já mám nastříkanej nárazník. Prostě bych nerad řešil, že nějaká bloncka to někde nedobrzdí ......... . Neříkám, že to ochrání p*del, ale trochu to pomůže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 hlavně nevykoukat ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 hlavně nevykoukat ... Pěknééé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 Jednou jsem už tady psal o jedné z nejhorších řidiček v Ústí , která jezdí ve ŽLUTÉ KACHNĚ a likviduje ,co jí příjde do cesty. Hodím jsem pro připomenutí foto,ať to nemusíte hledat .......foto č.1. No a na druhé fotce už má "Kachna" zase novou úpravu . Její milá majitelka staršího věku a řidičákem rok starým vytlačila ze silnice Opla Vectru. Jel jsem zrovna kolem, ale nebyl foťák po ruce , tak je to focené cca po 14.dnech. Kachna vypadá docela v poho, na to, vě Vectru vytlačila přes 15 cm vysoký obrubník . Dřív auto opravila hned, ale teď už to ani neřeší ...... proč asi ???? lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
UdaWhite Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 Ahojky, tak jsem zasejc tady. Nechám vám tady pár foteček ať víte jak vypadá pořádnej podzim :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 8. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2007 ty vole Vrbič, respekt! seš tu sám a vůbec to neřešíš! teď ti tu budu prudit! hihi oléééé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 8. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2007 ty vole Vrbič, respekt! seš tu sám a vůbec to neřešíš! teď ti tu budu prudit! hihi oléééé Koukám, další o II v revíru? No slávaaaa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 takže... výzva všem Ústečákům, Děčíňákům a dalším týpkům z okolí ... sraz se bude konat, ale ještě nevím kdy a kde! takže návrhy... mě osobně by vyhovovala sobota 1.12.07 někde v okolí ÚL nebo DC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 Kucí, koukal jsem do diáře a jak jsem vám vyhrožoval, že se taky někdy přijedeme podívat na sever, tak to vypadá na víkend 14.-16. - sobota 15. budeme v Drážďanech, ale v Ne bysme mohli nějaký malý pokec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 Kucí, koukal jsem do diáře a jak jsem vám vyhrožoval, že se taky někdy přijedeme podívat na sever, tak to vypadá na víkend 14.-16. - sobota 15. budeme v Drážďanech, ale v Ne bysme mohli nějaký malý pokec Tak to je normálně už skoro pozítří Jasně, doraž, někde v Děčíně pokecáme.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 Právě že teď tu bude Mishkin z jihu2 Superfatty: Potřebuješ změřit Oskařici? Jukni do prospektu Hele kucí, mischik dneska zjistil, že 14.12. má firemní večírek, účast povinná, takže Drážďany v tomhle termínu neklapnou. Musím kouknout do diáře jestli bude nějaký jiný termín... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 už jsem si tu Kocandu našel... hele a řekněte mi, proč se budeme "srát" někam do města, kde se ani neprojedem... proč to neuděláme za tím Děčínem v té hospodě u Švejka? je tam hafo moc místa na parkování, jídlo jsme tam už taky měl (bylo to v pohodě)... tak co říkate? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 No, jen jsem zkusil nadhodit, co případná změna lokálu, když jednomu nevyhovuje parkování a přílišná blízkost středu města a druhému zas kuchyně..já osobně jsem tam s jídlem spokojený, ale přesto jsem si dovolil to dát jako návrh na posouzení... Zatím ale platí 15.12.07 Kocanda. Asi taky juknu až 14. večer, jestli se něco nezměnilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 (editace) Termín jasný 15.12.2007 ve 12:00 , s tím už hýbat nebudeme, jen jsem dal k uvážení ještě doladit místo, ať se tolik nehádáme.. A válečnou sekeru zakopat, nebo Editováno: 23. Listopad 2007, autor: Jirik.DC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 Scout krom zadniho nahonu je na nic to mam vic tereni auto ja jak ty (a ted uz mi zadnou dlazdicku asi neprivezes) me by zajimalo jak je to my auto oproti tvymu zvedly, o kolik min. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 no commnet ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan Vloženo 29. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2007 Vorlajz-neparkuješ ve dvoře na křižovatce Malátova-Hoření? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.