VRBIC Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 Dnes mám svátek vy Lemry ústecký, tak očekávám od vás nějaké hodnotné dary Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 Dnes mám svátek vy Lemry ústecký, tak očekávám od vás nějaké hodnotné dary stačí básnička? Vrbič vulgo Milan to je ale buran ale on je náš a jak na něj ruku dáš se zlou se potážeš... dostaneš pěkně přes držku.. dobrý Mílo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 Dnes mám svátek vy Lemry ústecký, tak očekávám od vás nějaké hodnotné dary tak gratulace Adolfe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 Já myslel, že se jmenuješ Vrbič ne Mílan, jako můj kolega Jsme se dohodli, že mu koupíme nafukovací panu, chceš taky nějakou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 Přátelé , co to je toto ...... . Tady je ukázka toho, že vám chybí disciplína a dokomce někteří spoléhají na to, že z toho nebubu dělat nějaké důsledky........ . Od dnešního dne vás čekají ty nejhorší, nejhorší, nejhorší muka za vaše dary - ICH WAR HIER VRBIČ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 Přátelé , co to je toto ...... . Tady je ukázka toho, že vám chybí disciplína a dokomce někteří spoléhají na to, že z toho nebubu dělat nějaké důsledky........ . Od dnešního dne vás čekají ty nejhorší, nejhorší, nejhorší muka za vaše dary - ICH WAR HIER VRBIČ nono se tak nevstekej Adolf byl vcera, sem si to popletl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 BTW: co je to za traktorovej motor co mas v avataru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 Já ti dám traaaaktor , nepoznáš mé krásné auto s 1.8 20V. To ti je tak velkej motor, že se tam už ani turbo nevešlo ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 joo taaaaak., to ja mam zase v motorovym prostoru tolik mista ,ze bych tam turba dal nejmin 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubrt Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 Tak "Hepy brzdej tu ju" PS: vidíš MISCHICKO už jsem se nepodepsal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 twe, svátek se neslaví... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 Ale prosím Tě, až bude sv. Vorla jak budeš rád, když přijdeme s kyticí červených karafiátů proložených asparágusem a bomboniérou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 Čas se vám krátí , a já stále čekám ........ . Naštěstí mám v práci kolem sebe takovej Harém : "daly mi to darem ......... " . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 Já myslel, že se jmenuješ Vrbič ne Mílan, jako můj kolega Jsme se dohodli, že mu koupíme nafukovací panu, chceš taky nějakou? Ale to by byl dobrý nápad..a až bude mít narozky, tak mu ji nafouknem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 Ale prosím Tě, až bude sv. Vorla jak budeš rád, když přijdeme s kyticí červených karafiátů proložených asparágusem a bomboniérou Copak sv.Vorla je na MDŽ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 Ne, ale znáš Páju, on je trošku zšenštilý, tak se mu to bude líbit:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 To je pravda..ti karafiáti jsou dobrý ještě pak přibalit od karafiáta broučky a má to jak kolekci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 Tak to je síla - já měl svátek, a vy z toho uděláte velkolepé oslavy MDŽ pro Páječku a dokonce s nafukovacíma " balónkama" . PS.: nikdo nezareagoval na ten Harém - já myslel, že budete chtít fotky a nějaké podrobnosti ...... ....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 veftirejse., adolfe, ten tvuj harem zname. Stara Blazkova co uklizi v 1 patre a Vokurkova co dela na čtyrce brane., tss., hvezdy.., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 za takovej VORLICEK., milacek., jeeeeeeee., tomu snad upecu i dorticek.,., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 Kde je vůbec miláček, že se tu dnes neobjevil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 Tady jsem mu nafotil dáreček a on tu není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 20. Červen 2008 Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 darek krasnej, ale myslim, ze by ho to neuvezlo. ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Červen 2008 Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 Tolik přibral?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 21. Červen 2008 Sdílet Vloženo 21. Červen 2008 Tiše plačte a nahlas záviďte!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.