Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Dnes mám svátek vy Lemry ústecký, tak očekávám od vás nějaké hodnotné dary lol

stačí básnička?

Vrbič vulgo Milan

to je ale buran

ale on je náš

a jak na něj ruku dáš

se zlou se potážeš...

dostaneš pěkně přes držku.. lol

dobrý Mílo? kol5

tak gratulace Adolfe. kol5

Já myslel, že se jmenuješ Vrbič ne Mílan, jako můj kolega :smich: Jsme se dohodli, že mu koupíme nafukovací panu, chceš taky nějakou?

Přátelé ,

co to je toto ...... lol . Tady je ukázka toho, že vám chybí disciplína a dokomce někteří spoléhají na to, že z toho nebubu dělat nějaké důsledky........ .

Od dnešního dne vás čekají ty nejhorší, nejhorší, nejhorší muka za vaše dary - ICH WAR HIER VRBIČ :horse:

:specool:

Přátelé ,

co to je toto ...... lol . Tady je ukázka toho, že vám chybí disciplína a dokomce někteří spoléhají na to, že z toho nebubu dělat nějaké důsledky........ .

Od dnešního dne vás čekají ty nejhorší, nejhorší, nejhorší muka za vaše dary - ICH WAR HIER VRBIČ :horse:

:specool:

nono se tak nevstekej :p Adolf byl vcera, sem si to popletl. :prc:

BTW: co je to za traktorovej motor co mas v avataru? :help:

Já ti dám traaaaktor kol1 , nepoznáš mé krásné auto s 1.8 20V. To ti je tak velkej motor, že se tam už ani turbo nevešlo ..... kol119

joo taaaaak., lol to ja mam zase v motorovym prostoru tolik mista ,ze bych tam turba dal nejmin 3 :p

Tak "Hepy brzdej tu ju" kol103

:kol-80:

PS: vidíš MISCHICKO už jsem se nepodepsal ;)

twe, svátek se neslaví... lol

Ale prosím Tě, až bude sv. Vorla jak budeš rád, když přijdeme s kyticí červených karafiátů proložených asparágusem a bomboniérou :p

Čas se vám krátí , a já stále čekám ........ :kol-22: . Naštěstí mám v práci kolem sebe takovej Harém : "daly mi to darem ......... " ;) .

Já myslel, že se jmenuješ Vrbič ne Mílan, jako můj kolega :smich: Jsme se dohodli, že mu koupíme nafukovací panu, chceš taky nějakou?

Ale to by byl dobrý nápad..a až bude mít narozky, tak mu ji nafouknem :specool::kol-131:

Ale prosím Tě, až bude sv. Vorla jak budeš rád, když přijdeme s kyticí červených karafiátů proložených asparágusem a bomboniérou :p

Copak sv.Vorla je na MDŽ? :kol-128::kol-128::kol-128::kol-128:

Ne, ale znáš Páju, on je trošku zšenštilý, tak se mu to bude líbit:-)

To je pravda..ti karafiáti jsou dobrý ;) ještě pak přibalit od karafiáta broučky a má to jak kolekci :kol-82:

Tak to je síla - já měl svátek, a vy z toho uděláte velkolepé oslavy MDŽ pro Páječku a dokonce s nafukovacíma " balónkama" :076 .

PS.: nikdo nezareagoval na ten Harém - já myslel, že budete chtít fotky a nějaké podrobnosti ...... ....... kol11

veftirejse., adolfe, ten tvuj harem zname. Stara Blazkova co uklizi v 1 patre a Vokurkova co dela na čtyrce brane., tss., hvezdy.., :p:pkol5

za takovej VORLICEK., milacek., jeeeeeeee., tomu snad upecu i dorticek.,., :prc::prc::prc::prc:

Kde je vůbec miláček, že se tu dnes neobjevil?

Tady jsem mu nafotil dáreček a on tu není :(

darek krasnej, ale myslim, ze by ho to neuvezlo. :o) fuck

Tolik přibral?!

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.