Dajvr Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 Tluchuba? Delam ve firme KALIPA, ale to Vam asi nikomu nic nerekne a dneska mame v provozu navstevu od majoritniho zakaznika, takze se vsechno muselo uklidit a usporadat tak, aby to bylo tip top. To myslim chapete ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 no comment ... to sis měl vymyslet něco jinýho ty KALIPO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 Diky Peto, hele kdyz vim, ze to za to stoji tak si dojedu...Jinak jsem dneska najezdil asi 400 km v dodavce bez klimy, a ted jdu na pivo (uz dospeli). Jinak uz vim jak muze mit Blackyho sef tak malou spotrebu jak vcera Blacky rikal a docela tomu i verim.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dajvr Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 Pane Kalipo mi obcas rikaj prasteny zakaznici. Nic jsem si nevymyslel, nebo myslis, ze misto toho abych sel nekam na pivko, tak jsem radsi smejčil v praci? To myslim ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 Pivko bylo super, příště bych to viděl zase ve stejný hospůdce . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 mnoo proc ne. jedno dospelacky, a jedno detsky pifko na prskouse snesu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 to Kalipo... kecáš! už předtím si psal, že se ti nechce a bla bla bla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 3. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 Jo, je to tady hrozná sebranka - jeden hledá vodu kouzelným proutkem a druhej musí do práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dajvr Vloženo 3. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 Takze ja kecam! Ja jsem rikal, ze e mi tam chce, ale ze nic neslibuju, protoze me muzou kdykoliv zavolat do prace. Nikdy nic na sto procent neslibuju, protoze mam praci jakou mam a mam proste flexibilni pracovni dobu, jsem vlastne 24 hodin k dispozici. Takze budu rad, kdyz Vas co nejdriv nekde na srazu uvidim, zahuci do me nejaky pivko a Vy ted prestanete rejpat Ted bych si dal jedno oroseny ani nevite jak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 3. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 nic si z toho nedelej, Junior je trosku rejpavej. Meby zajimalo, kde najdu nejkay info o tom zavode do vrchu v Trmicich pristi vikend. at se tam muzu ukazat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 3. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 2 Blacky: Pockej to se nejede ted v sobotu??? Ja myslel, ze jo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 3. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 Jestli jsem dobře pochopil Petana, tak by měl být 12.7. od 8.00 hod. trénink a 13.7. závod . PS.: já myslel, že je Blacky přihlášenej se skúúútrem jako předjezdec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 3. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 No jasne, si si nevsiml toho majaku, proto ho instaloval.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 3. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 hlavně jestli má pořádný brzdy, aby to stádo splašenejch koní ubrzdil do kopce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 3. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 se nebojte mam jeste zalozi modrej majak. budu delat sefety car. jj je to az toho 12-13 ze? Peto halooo potvrd to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan Vloženo 3. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 jj,až příští sobotu(aspoň doufám) zjistím a napíšu podrobnosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 4. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2008 kuafix, škoda, že tu nejsem... bych jim to jel natřít! hh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 4. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2008 Hele Blacky, pojedes tam Rumikem nebo na "masine"??? By jsme mohli dat nekde spicha, ze by jsi me tam dotahl abych nekde nebloudil a nasel to, co? Nebo kdokoliv jinej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 5. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2008 Kluci, přiznejte se, kdo z vás jezdí vlakem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 5. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2008 Hele Blacky, pojedes tam Rumikem nebo na "masine"??? By jsme mohli dat nekde spicha, ze by jsi me tam dotahl abych nekde nebloudil a nasel to, co? Nebo kdokoliv jinej aajajaj tak to se mnou vypada spatne, v patek mam narozky, takze v sobotu musim na chalupu za rodicema. Jedu tedy az na obed, takze dopoledne se na chvilku ukazu. , aale., nedele by mohl klapnout, sice jedu v SO vecer na jednu parbu do Loun, ale ridim, tazke budu strizliv a rano se probudim. Takze se tam nebudu ometat celou dobu, ale vzdycinky na kousek se ukazu. Pokud bude pekne tak jedu samosabou na prskousovi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 5. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2008 Kluci, přiznejte se, kdo z vás jezdí vlakem eště že jsem se vrátil z dovolený až večer.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 5. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2008 Nazdar dracíííííí , tak v Hostovicích už jsou všichni informováni o uzavření silnice na příští sobotu . Nějak mi to nedalo, tak jsem si to projel a musím konstatovat, že su na závod připravený . Rval jsem to nahoru co to šlo a to podotýkám, že jsem vůůůbec nebrzdil . Všechny zatáčky byly úplně v pohodě - prostě jsem to měl naprosto pod kontrolou . Jediný problém byl, že mé plíce to memohly vydejchat , v nohách mě brala křeč od šlapání a pot ze mě chcal proudem . No a ten čas asi taky nebyl nejlepší, protože mé staré unavené tělo potřebovalo stále odpočívat . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 6. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2008 hhihi., prima prima. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2008 Ale jinak co vám zmizel vorlík tak je tu nějak podezřelý klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 tak sem proveril, jak si rumik poradi s pole-pastvina cestou na bukovku. heeele chvilkama sem se bal, ze proste neprojedu, ale nakonec sem se az k bukovce dostal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.