Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Tluchuba? :aggressive::) Delam ve firme KALIPA, ale to Vam asi nikomu nic nerekne a dneska mame v provozu navstevu od majoritniho zakaznika, takze se vsechno muselo uklidit a usporadat tak, aby to bylo tip top. To myslim chapete ne? ;):p

no comment :kol-98: ... to sis měl vymyslet něco jinýho ty KALIPO :D

Diky Peto, hele kdyz vim, ze to za to stoji tak si dojedu...Jinak jsem dneska najezdil asi 400 km v dodavce bez klimy, a ted jdu na pivo (uz dospeli). Jinak uz vim jak muze mit Blackyho sef tak malou spotrebu jak vcera Blacky rikal a docela tomu i verim....

Pane Kalipo mi obcas rikaj prasteny zakaznici. Nic jsem si nevymyslel, nebo myslis, ze misto toho abych sel nekam na pivko, tak jsem radsi smejčil v praci? To myslim ne :p

Pivko bylo super, příště bych to viděl zase ve stejný hospůdce :palec2: .

mnoo proc ne. jedno dospelacky, a jedno detsky pifko na prskouse snesu.

to Kalipo... kecáš! :D už předtím si psal, že se ti nechce a bla bla bla... :)

Jo, je to tady hrozná sebranka - jeden hledá vodu kouzelným proutkem a druhej musí do práce lol;)

Takze ja kecam! Ja jsem rikal, ze e mi tam chce, ale ze nic neslibuju, protoze me muzou kdykoliv zavolat do prace. Nikdy nic na sto procent neslibuju, protoze mam praci jakou mam a mam proste flexibilni pracovni dobu, jsem vlastne 24 hodin k dispozici. Takze budu rad, kdyz Vas co nejdriv nekde na srazu uvidim, zahuci do me nejaky pivko a Vy ted prestanete rejpat :) Ted bych si dal jedno oroseny ani nevite jak

nic si z toho nedelej, Junior je trosku rejpavej.

Meby zajimalo, kde najdu nejkay info o tom zavode do vrchu v Trmicich pristi vikend. at se tam muzu ukazat. lol

2 Blacky: Pockej to se nejede ted v sobotu??? Ja myslel, ze jo...

Jestli jsem dobře pochopil Petana, tak by měl být 12.7. od 8.00 hod. trénink a 13.7. závod . PS.: já myslel, že je Blacky přihlášenej se skúúútrem jako předjezdec :clap::D

No jasne, si si nevsiml toho majaku, proto ho instaloval....

hlavně jestli má pořádný brzdy, aby to stádo splašenejch koní ubrzdil do kopce :o

se nebojte mam jeste zalozi modrej majak. budu delat sefety car. :p

jj je to az toho 12-13 ze? Peto halooo potvrd to. :prc:

jj,až příští sobotu(aspoň doufám) zjistím a napíšu podrobnosti.

kuafix, škoda, že tu nejsem... bych jim to jel natřít! :D hh

Hele Blacky, pojedes tam Rumikem nebo na "masine"??? By jsme mohli dat nekde spicha, ze by jsi me tam dotahl abych nekde nebloudil a nasel to, co? Nebo kdokoliv jinej

Hele Blacky, pojedes tam Rumikem nebo na "masine"??? By jsme mohli dat nekde spicha, ze by jsi me tam dotahl abych nekde nebloudil a nasel to, co? Nebo kdokoliv jinej

aajajaj tak to se mnou vypada spatne, v patek mam narozky, takze v sobotu musim na chalupu za rodicema. Jedu tedy az na obed, takze dopoledne se na chvilku ukazu.

, aale., nedele by mohl klapnout, sice jedu v SO vecer na jednu parbu do Loun, ale ridim, tazke budu strizliv a rano se probudim. Takze se tam nebudu ometat celou dobu, ale vzdycinky na kousek se ukazu. Pokud bude pekne tak jedu samosabou na prskousovi. :palec2:

Nazdar dracíííííí ,

tak v Hostovicích už jsou všichni informováni o uzavření silnice na příští sobotu :palec2: . Nějak mi to nedalo, tak jsem si to projel a musím konstatovat, že su na závod připravený ;) . Rval jsem to nahoru co to šlo a to podotýkám, že jsem vůůůbec nebrzdil :o . Všechny zatáčky byly úplně v pohodě - prostě jsem to měl naprosto pod kontrolou kol5 . Jediný problém byl, že mé plíce to memohly vydejchat , v nohách mě brala křeč od šlapání a pot ze mě chcal proudem lol . No a ten čas asi taky nebyl nejlepší, protože mé staré unavené tělo potřebovalo stále odpočívat :specool: .

post-5305-1215285721_thumb.jpg

post-5305-1215285752_thumb.jpg

post-5305-1215285767_thumb.jpg

post-5305-1215285778_thumb.jpg

hhihi., prima prima. :p

Ale jinak co vám zmizel vorlík tak je tu nějak podezřelý klid :p

tak sem proveril, jak si rumik poradi s pole-pastvina cestou na bukovku. heeele

chvilkama sem se bal, ze proste neprojedu, ale nakonec sem se az k bukovce dostal. :palec2:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.