Červenec 2, 200817 r Tluchuba? Delam ve firme KALIPA, ale to Vam asi nikomu nic nerekne a dneska mame v provozu navstevu od majoritniho zakaznika, takze se vsechno muselo uklidit a usporadat tak, aby to bylo tip top. To myslim chapete ne?
Červenec 2, 200817 r Diky Peto, hele kdyz vim, ze to za to stoji tak si dojedu...Jinak jsem dneska najezdil asi 400 km v dodavce bez klimy, a ted jdu na pivo (uz dospeli). Jinak uz vim jak muze mit Blackyho sef tak malou spotrebu jak vcera Blacky rikal a docela tomu i verim....
Červenec 2, 200817 r Pane Kalipo mi obcas rikaj prasteny zakaznici. Nic jsem si nevymyslel, nebo myslis, ze misto toho abych sel nekam na pivko, tak jsem radsi smejčil v praci? To myslim ne
Červenec 3, 200817 r Jo, je to tady hrozná sebranka - jeden hledá vodu kouzelným proutkem a druhej musí do práce
Červenec 3, 200817 r Takze ja kecam! Ja jsem rikal, ze e mi tam chce, ale ze nic neslibuju, protoze me muzou kdykoliv zavolat do prace. Nikdy nic na sto procent neslibuju, protoze mam praci jakou mam a mam proste flexibilni pracovni dobu, jsem vlastne 24 hodin k dispozici. Takze budu rad, kdyz Vas co nejdriv nekde na srazu uvidim, zahuci do me nejaky pivko a Vy ted prestanete rejpat Ted bych si dal jedno oroseny ani nevite jak
Červenec 3, 200817 r nic si z toho nedelej, Junior je trosku rejpavej. Meby zajimalo, kde najdu nejkay info o tom zavode do vrchu v Trmicich pristi vikend. at se tam muzu ukazat.
Červenec 3, 200817 r Jestli jsem dobře pochopil Petana, tak by měl být 12.7. od 8.00 hod. trénink a 13.7. závod . PS.: já myslel, že je Blacky přihlášenej se skúúútrem jako předjezdec
Červenec 3, 200817 r se nebojte mam jeste zalozi modrej majak. budu delat sefety car. jj je to az toho 12-13 ze? Peto halooo potvrd to.
Červenec 4, 200817 r Hele Blacky, pojedes tam Rumikem nebo na "masine"??? By jsme mohli dat nekde spicha, ze by jsi me tam dotahl abych nekde nebloudil a nasel to, co? Nebo kdokoliv jinej
Červenec 5, 200817 r Hele Blacky, pojedes tam Rumikem nebo na "masine"??? By jsme mohli dat nekde spicha, ze by jsi me tam dotahl abych nekde nebloudil a nasel to, co? Nebo kdokoliv jinej aajajaj tak to se mnou vypada spatne, v patek mam narozky, takze v sobotu musim na chalupu za rodicema. Jedu tedy az na obed, takze dopoledne se na chvilku ukazu. , aale., nedele by mohl klapnout, sice jedu v SO vecer na jednu parbu do Loun, ale ridim, tazke budu strizliv a rano se probudim. Takze se tam nebudu ometat celou dobu, ale vzdycinky na kousek se ukazu. Pokud bude pekne tak jedu samosabou na prskousovi.
Červenec 5, 200817 r Kluci, přiznejte se, kdo z vás jezdí vlakem eště že jsem se vrátil z dovolený až večer..
Červenec 5, 200817 r Nazdar dracíííííí , tak v Hostovicích už jsou všichni informováni o uzavření silnice na příští sobotu . Nějak mi to nedalo, tak jsem si to projel a musím konstatovat, že su na závod připravený . Rval jsem to nahoru co to šlo a to podotýkám, že jsem vůůůbec nebrzdil . Všechny zatáčky byly úplně v pohodě - prostě jsem to měl naprosto pod kontrolou . Jediný problém byl, že mé plíce to memohly vydejchat , v nohách mě brala křeč od šlapání a pot ze mě chcal proudem . No a ten čas asi taky nebyl nejlepší, protože mé staré unavené tělo potřebovalo stále odpočívat .
Červenec 7, 200817 r tak sem proveril, jak si rumik poradi s pole-pastvina cestou na bukovku. heeele chvilkama sem se bal, ze proste neprojedu, ale nakonec sem se az k bukovce dostal.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.