Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Kucí

co se sejít v sobotu 2.8. (srpna) Žofka Žárofka mi mezi tím namontuje diody a mi se můžem srážet. :)

Mužem a kdyz kdyzž nejde mohamed k hore pujdme k vorlajzovi na chalupu mi :)

koukam Junior je na chalupe snad porad. Asi to vazne nepujde jinak, nez se sejit u nej. -_-

jasně vezmeme auta, splašíme nějaký sound systémy a hurá na Vorlndo open air party :smich::band

jasně vezmeme auta, splašíme nějaký sound systémy a hurá na Vorlndo open air party :smich::band

Ok v kolik a kde je sraz??? Ja prijedu na ctyrkolce :) mam to k nemu kousek pres pole

NESERTE!!! fuck

:kol-98:

nový na foru....ale stary ustecak :)

vítej! lol

nový na foru....ale stary ustecak :)

nazdar fešáku.. no a kde máš auto? :help: tak nám o sobě aspoň něco řekni.. ;)

Ok v kolik a kde je sraz??? Ja prijedu na ctyrkolce :) mam to k nemu kousek pres pole

Si musis udelat pak nekdy cas a vyrazit s nama trosku do bahna a tak :-) Zrovna vcera bylo docela zajimavy odpoledne, fotky jsou na http://www.ctyrkolkari.eu :-)

Upraveno od Johanik

To vis nemuzu ani dospat zítřka :)

Tesim se az budete poradat nejaky ten sraz, rad Vas poznam. Jen se bojim........uz jsem si vymenoval nazory na silnici s mnoha lidmi...snad ne s nekym z vas :kol-18:

To vis nemuzu ani dospat zítřka :)

Jen dospi :-))Už se na tebe těší :-)

Tesim se az budete poradat nejaky ten sraz, rad Vas poznam. Jen se bojim........uz jsem si vymenoval nazory na silnici s mnoha lidmi...snad ne s nekym z vas :kol-18:

nemyslím že je tu mezi náma pirát silnic a pokud budeš první, tak to vyřešíme na místě a začneme s čistým štítem lol

to JOHANIK: škoda, že nejsem movitější, jzdil bych s Váma. btw, kde jezdíte a jak to máte s povolením? Jezdíte i po lese?

Upraveno od superfatty

Prave ze pirat nejsem.....

No, co jsem mel tu cest, tak bych rekl, ze Milan (Vrbic) trochu piratek je. Nejsem svatej, ale jeho jizda byla celkem i na me dost :palec2: Kazdopadne chlapy, co ten sraz uz konecne kurna :) Furt je to tady plkani o nicem :):p

Co to meleš ..... , já a pirátek lollol . Nevím kdo z nás se bojí o poslední body ... :prc: . Jízda do Děčína průměrnou rychlostí 75km/hod se opravdu nedá ...... a pro provoz jsi daleko nebezpečnější ty ty hérečko :p

Hej, to jiste, kdyz jsme jeli do toho DC, tak jsem mel prumernou nejakejch 112 km/hod :) A urcite nejsem nebezpecim pro provoz na pozemnich komunikacich :)

nemyslím že je tu mezi náma pirát silnic a pokud budeš první, tak to vyřešíme na místě a začneme s čistým štítem lol

to JOHANIK: škoda, že nejsem movitější, jzdil bych s Váma. btw, kde jezdíte a jak to máte s povolením? Jezdíte i po lese?

TEda ted nevim, jak jsi to myslel s tim movitejsi ? :-) Ja sem chudej zamestnanec, jen sem si udelal radost na splatky na X let :-) Jezdime vsude mozne, de se da, jen se zbytecne nepoustime samozrejme do chranenych oblastni a tak nejak vubec moc do lesa, hajní jsou docela neprijemni, co uz mame tu cest. Jinak docela dobre se jezdi prave pod dalnici u Kninic, smer Libouchec, u Libouchce byvala trialova trat je taky vyborna a pak se hleda, jeste to tu mco projety nemame. A povoleni ? Zadny neni, ale idealni schovat mimo silnici znacku... :-)

Koukám, že nemáš problémy jen s alarmem od Magicaru, ale dokonce ti nejde ani palubní PC ...... :kuk::help:lol . Taková závratná ryclost :p by ti nabourala průměrnou spotřebu ........ :o:D .

Neboj te vemu sebou jako spolujezdce :) dneska jedu zorvna fdo DC pookud uz budu mit technicak tak se mozna stavim :)

TEda ted nevim, jak jsi to myslel s tim movitejsi ? :-) Ja sem chudej zamestnanec, jen sem si udelal radost na splatky na X let :-) Jezdime vsude mozne, de se da, jen se zbytecne nepoustime samozrejme do chranenych oblastni a tak nejak vubec moc do lesa, hajní jsou docela neprijemni, co uz mame tu cest. Jinak docela dobre se jezdi prave pod dalnici u Kninic, smer Libouchec, u Libouchce byvala trialova trat je taky vyborna a pak se hleda, jeste to tu mco projety nemame. A povoleni ? Zadny neni, ale idealni schovat mimo silnici znacku... :-)

to Johanik: Jo aháááá :-) No já jsem koukal a bez značek se dá koupit za 30 litrů ale s homologací 60 tisíc a to už bych nedal.. :help: pak ještě vybavení :-) a hlavně bych ztloustnul, si pořád vozit prdku.. I když je mi jasný, že jezdit na čtyřkole neni fakt jen tak a je to i makačka na svaly.. :palec2:

to Vrbič a Dajvr: nechte toho a radši někdo nabídněte svou Octu k testování mých nových LED žárovek H3 a červených 30ti LED do zadních svítilen.. spěcháááá !!

A proč to vlastně nepojmout jako malinkej srázek? A uděláme to někde u lesa aby mohl přijet i Johana a nemusel schovávat SPZtku kalhotkama lol

Upraveno od superfatty

Ja jsem pro. Kdy a kde krom vikendu kdy jsem na chajde u pritelkyne a zkousim to :)

Upraveno od Octavian1

kurwa Octaviane, proč musíš citovat půlstránkovej příspěvek od Fattyho, když je to poslední post... ??? to mi hlava nebere...

hlavně je TO ZAKÁZANÝ..

jako víš co.. sem nechtěl aby to někdo přehlídnul.

a co teda můžeš, když si ten moderátor..

Upraveno od superfatty

Dceroberto ty máš kliku, že nejsem moderátor i v týhle SEXci... :kol-98:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.