Červenec 24, 200817 r Kucíco se sejít v sobotu 2.8. (srpna) Žofka Žárofka mi mezi tím namontuje diody a mi se můžem srážet. Mužem a kdyz kdyzž nejde mohamed k hore pujdme k vorlajzovi na chalupu mi
Červenec 24, 200817 r koukam Junior je na chalupe snad porad. Asi to vazne nepujde jinak, nez se sejit u nej.
Červenec 24, 200817 r jasně vezmeme auta, splašíme nějaký sound systémy a hurá na Vorlndo open air party
Červenec 24, 200817 r jasně vezmeme auta, splašíme nějaký sound systémy a hurá na Vorlndo open air party Ok v kolik a kde je sraz??? Ja prijedu na ctyrkolce mam to k nemu kousek pres pole
Červenec 24, 200817 r nový na foru....ale stary ustecak nazdar fešáku.. no a kde máš auto? tak nám o sobě aspoň něco řekni..
Červenec 24, 200817 r Ok v kolik a kde je sraz??? Ja prijedu na ctyrkolce mam to k nemu kousek pres pole Si musis udelat pak nekdy cas a vyrazit s nama trosku do bahna a tak :-) Zrovna vcera bylo docela zajimavy odpoledne, fotky jsou na http://www.ctyrkolkari.eu :-) Upraveno Červenec 24, 200817 r od Johanik
Červenec 24, 200817 r Tesim se az budete poradat nejaky ten sraz, rad Vas poznam. Jen se bojim........uz jsem si vymenoval nazory na silnici s mnoha lidmi...snad ne s nekym z vas
Červenec 24, 200817 r Tesim se az budete poradat nejaky ten sraz, rad Vas poznam. Jen se bojim........uz jsem si vymenoval nazory na silnici s mnoha lidmi...snad ne s nekym z vas nemyslím že je tu mezi náma pirát silnic a pokud budeš první, tak to vyřešíme na místě a začneme s čistým štítem to JOHANIK: škoda, že nejsem movitější, jzdil bych s Váma. btw, kde jezdíte a jak to máte s povolením? Jezdíte i po lese? Upraveno Červenec 24, 200817 r od superfatty
Červenec 24, 200817 r No, co jsem mel tu cest, tak bych rekl, ze Milan (Vrbic) trochu piratek je. Nejsem svatej, ale jeho jizda byla celkem i na me dost Kazdopadne chlapy, co ten sraz uz konecne kurna Furt je to tady plkani o nicem
Červenec 25, 200817 r Co to meleš ..... , já a pirátek . Nevím kdo z nás se bojí o poslední body ... . Jízda do Děčína průměrnou rychlostí 75km/hod se opravdu nedá ...... a pro provoz jsi daleko nebezpečnější ty ty hérečko
Červenec 25, 200817 r Hej, to jiste, kdyz jsme jeli do toho DC, tak jsem mel prumernou nejakejch 112 km/hod A urcite nejsem nebezpecim pro provoz na pozemnich komunikacich
Červenec 25, 200817 r nemyslím že je tu mezi náma pirát silnic a pokud budeš první, tak to vyřešíme na místě a začneme s čistým štítem to JOHANIK: škoda, že nejsem movitější, jzdil bych s Váma. btw, kde jezdíte a jak to máte s povolením? Jezdíte i po lese? TEda ted nevim, jak jsi to myslel s tim movitejsi ? :-) Ja sem chudej zamestnanec, jen sem si udelal radost na splatky na X let :-) Jezdime vsude mozne, de se da, jen se zbytecne nepoustime samozrejme do chranenych oblastni a tak nejak vubec moc do lesa, hajní jsou docela neprijemni, co uz mame tu cest. Jinak docela dobre se jezdi prave pod dalnici u Kninic, smer Libouchec, u Libouchce byvala trialova trat je taky vyborna a pak se hleda, jeste to tu mco projety nemame. A povoleni ? Zadny neni, ale idealni schovat mimo silnici znacku... :-)
Červenec 25, 200817 r Koukám, že nemáš problémy jen s alarmem od Magicaru, ale dokonce ti nejde ani palubní PC ...... . Taková závratná ryclost by ti nabourala průměrnou spotřebu ........ .
Červenec 25, 200817 r nemyslím že je tu mezi náma pirát silnic a pokud budeš první, tak to vyřešíme na místě a začneme s čistým štítem to JOHANIK: škoda, že nejsem movitější, jzdil bych s Váma. btw, kde jezdíte a jak to máte s povolením? Jezdíte i po lese? Neboj te vemu sebou jako spolujezdce dneska jedu zorvna fdo DC pookud uz budu mit technicak tak se mozna stavim
Červenec 25, 200817 r TEda ted nevim, jak jsi to myslel s tim movitejsi ? :-) Ja sem chudej zamestnanec, jen sem si udelal radost na splatky na X let :-) Jezdime vsude mozne, de se da, jen se zbytecne nepoustime samozrejme do chranenych oblastni a tak nejak vubec moc do lesa, hajní jsou docela neprijemni, co uz mame tu cest. Jinak docela dobre se jezdi prave pod dalnici u Kninic, smer Libouchec, u Libouchce byvala trialova trat je taky vyborna a pak se hleda, jeste to tu mco projety nemame. A povoleni ? Zadny neni, ale idealni schovat mimo silnici znacku... :-) to Johanik: Jo aháááá :-) No já jsem koukal a bez značek se dá koupit za 30 litrů ale s homologací 60 tisíc a to už bych nedal.. pak ještě vybavení :-) a hlavně bych ztloustnul, si pořád vozit prdku.. I když je mi jasný, že jezdit na čtyřkole neni fakt jen tak a je to i makačka na svaly.. to Vrbič a Dajvr: nechte toho a radši někdo nabídněte svou Octu k testování mých nových LED žárovek H3 a červených 30ti LED do zadních svítilen.. spěcháááá !! A proč to vlastně nepojmout jako malinkej srázek? A uděláme to někde u lesa aby mohl přijet i Johana a nemusel schovávat SPZtku kalhotkama Upraveno Červenec 25, 200817 r od superfatty
Červenec 25, 200817 r Ja jsem pro. Kdy a kde krom vikendu kdy jsem na chajde u pritelkyne a zkousim to Upraveno Červenec 25, 200817 r od Octavian1
Červenec 25, 200817 r kurwa Octaviane, proč musíš citovat půlstránkovej příspěvek od Fattyho, když je to poslední post... ??? to mi hlava nebere...
Červenec 25, 200817 r hlavně je TO ZAKÁZANÝ.. jako víš co.. sem nechtěl aby to někdo přehlídnul. a co teda můžeš, když si ten moderátor.. Upraveno Červenec 25, 200817 r od superfatty
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.