Octavian1 Vloženo 24. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 Kucíco se sejít v sobotu 2.8. (srpna) Žofka Žárofka mi mezi tím namontuje diody a mi se můžem srážet. Mužem a kdyz kdyzž nejde mohamed k hore pujdme k vorlajzovi na chalupu mi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 24. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 koukam Junior je na chalupe snad porad. Asi to vazne nepujde jinak, nez se sejit u nej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 24. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 jasně vezmeme auta, splašíme nějaký sound systémy a hurá na Vorlndo open air party Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 24. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 jasně vezmeme auta, splašíme nějaký sound systémy a hurá na Vorlndo open air party Ok v kolik a kde je sraz??? Ja prijedu na ctyrkolce mam to k nemu kousek pres pole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 24. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 NESERTE!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendolf Vloženo 24. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 nový na foru....ale stary ustecak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 24. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 vítej! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 24. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 nový na foru....ale stary ustecak nazdar fešáku.. no a kde máš auto? tak nám o sobě aspoň něco řekni.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 24. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 (editace) Ok v kolik a kde je sraz??? Ja prijedu na ctyrkolce mam to k nemu kousek pres pole Si musis udelat pak nekdy cas a vyrazit s nama trosku do bahna a tak :-) Zrovna vcera bylo docela zajimavy odpoledne, fotky jsou na http://www.ctyrkolkari.eu :-) Editováno: 24. Červenec 2008, autor: Johanik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 24. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 To vis nemuzu ani dospat zítřka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendolf Vloženo 24. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 Tesim se az budete poradat nejaky ten sraz, rad Vas poznam. Jen se bojim........uz jsem si vymenoval nazory na silnici s mnoha lidmi...snad ne s nekym z vas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 24. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 To vis nemuzu ani dospat zítřka Jen dospi :-))Už se na tebe těší :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 24. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 (editace) Tesim se az budete poradat nejaky ten sraz, rad Vas poznam. Jen se bojim........uz jsem si vymenoval nazory na silnici s mnoha lidmi...snad ne s nekym z vas nemyslím že je tu mezi náma pirát silnic a pokud budeš první, tak to vyřešíme na místě a začneme s čistým štítem to JOHANIK: škoda, že nejsem movitější, jzdil bych s Váma. btw, kde jezdíte a jak to máte s povolením? Jezdíte i po lese? Editováno: 24. Červenec 2008, autor: superfatty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendolf Vloženo 24. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 Prave ze pirat nejsem..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dajvr Vloženo 24. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 No, co jsem mel tu cest, tak bych rekl, ze Milan (Vrbic) trochu piratek je. Nejsem svatej, ale jeho jizda byla celkem i na me dost Kazdopadne chlapy, co ten sraz uz konecne kurna Furt je to tady plkani o nicem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 25. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2008 Co to meleš ..... , já a pirátek . Nevím kdo z nás se bojí o poslední body ... . Jízda do Děčína průměrnou rychlostí 75km/hod se opravdu nedá ...... a pro provoz jsi daleko nebezpečnější ty ty hérečko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dajvr Vloženo 25. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2008 Hej, to jiste, kdyz jsme jeli do toho DC, tak jsem mel prumernou nejakejch 112 km/hod A urcite nejsem nebezpecim pro provoz na pozemnich komunikacich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 25. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2008 nemyslím že je tu mezi náma pirát silnic a pokud budeš první, tak to vyřešíme na místě a začneme s čistým štítem to JOHANIK: škoda, že nejsem movitější, jzdil bych s Váma. btw, kde jezdíte a jak to máte s povolením? Jezdíte i po lese? TEda ted nevim, jak jsi to myslel s tim movitejsi ? :-) Ja sem chudej zamestnanec, jen sem si udelal radost na splatky na X let :-) Jezdime vsude mozne, de se da, jen se zbytecne nepoustime samozrejme do chranenych oblastni a tak nejak vubec moc do lesa, hajní jsou docela neprijemni, co uz mame tu cest. Jinak docela dobre se jezdi prave pod dalnici u Kninic, smer Libouchec, u Libouchce byvala trialova trat je taky vyborna a pak se hleda, jeste to tu mco projety nemame. A povoleni ? Zadny neni, ale idealni schovat mimo silnici znacku... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 25. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2008 Koukám, že nemáš problémy jen s alarmem od Magicaru, ale dokonce ti nejde ani palubní PC ...... . Taková závratná ryclost by ti nabourala průměrnou spotřebu ........ . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 25. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2008 nemyslím že je tu mezi náma pirát silnic a pokud budeš první, tak to vyřešíme na místě a začneme s čistým štítem to JOHANIK: škoda, že nejsem movitější, jzdil bych s Váma. btw, kde jezdíte a jak to máte s povolením? Jezdíte i po lese? Neboj te vemu sebou jako spolujezdce dneska jedu zorvna fdo DC pookud uz budu mit technicak tak se mozna stavim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 25. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2008 (editace) TEda ted nevim, jak jsi to myslel s tim movitejsi ? :-) Ja sem chudej zamestnanec, jen sem si udelal radost na splatky na X let :-) Jezdime vsude mozne, de se da, jen se zbytecne nepoustime samozrejme do chranenych oblastni a tak nejak vubec moc do lesa, hajní jsou docela neprijemni, co uz mame tu cest. Jinak docela dobre se jezdi prave pod dalnici u Kninic, smer Libouchec, u Libouchce byvala trialova trat je taky vyborna a pak se hleda, jeste to tu mco projety nemame. A povoleni ? Zadny neni, ale idealni schovat mimo silnici znacku... :-) to Johanik: Jo aháááá :-) No já jsem koukal a bez značek se dá koupit za 30 litrů ale s homologací 60 tisíc a to už bych nedal.. pak ještě vybavení :-) a hlavně bych ztloustnul, si pořád vozit prdku.. I když je mi jasný, že jezdit na čtyřkole neni fakt jen tak a je to i makačka na svaly.. to Vrbič a Dajvr: nechte toho a radši někdo nabídněte svou Octu k testování mých nových LED žárovek H3 a červených 30ti LED do zadních svítilen.. spěcháááá !! A proč to vlastně nepojmout jako malinkej srázek? A uděláme to někde u lesa aby mohl přijet i Johana a nemusel schovávat SPZtku kalhotkama Editováno: 25. Červenec 2008, autor: superfatty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 25. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2008 (editace) Ja jsem pro. Kdy a kde krom vikendu kdy jsem na chajde u pritelkyne a zkousim to Editováno: 25. Červenec 2008, autor: Octavian1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 25. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2008 kurwa Octaviane, proč musíš citovat půlstránkovej příspěvek od Fattyho, když je to poslední post... ??? to mi hlava nebere... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 25. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2008 (editace) hlavně je TO ZAKÁZANÝ.. jako víš co.. sem nechtěl aby to někdo přehlídnul. a co teda můžeš, když si ten moderátor.. Editováno: 25. Červenec 2008, autor: superfatty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 25. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2008 Dceroberto ty máš kliku, že nejsem moderátor i v týhle SEXci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.