Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

to Johanik: Jo aháááá :-) No já jsem koukal a bez značek se dá koupit za 30 litrů ale s homologací 60 tisíc a to už bych nedal.. :help: pak ještě vybavení :-) a hlavně bych ztloustnul, si pořád vozit prdku.. I když je mi jasný, že jezdit na čtyřkole neni fakt jen tak a je to i makačka na svaly..

[/b]

Po zkusenostech ostatnich bych cinu za 30 nebral ani omylem. Je fakt ze tyhle trosku lepsi stroje jsou za 100 a vic, ale uz je znat zpracovani, jizdni vlastnosti atd, proste je to jinde. A vybaveni ? Na zacatek staci helma a rukavice, pak boty idealne nafasovat od policajtu a pozdeji treba bundu :-)

A je fakt, ze je to obcas makacka, teda spis pokazdy kdyz se vratime tak jsem zlitej nehorazne :-)

no a kdy tomu dáš pořádný audio? :band

Snad uz je nas skoro admin spokojenej :) dusicka ma pokoj :) za trest ti sundam cepicky :)

no a kdy tomu dáš pořádný audio? :band

Audio neee :-) Tady mi bohate staci ten vyfuk a stejne pres helmu nic neslysim :-)

Dceroberto ty máš kliku, že nejsem moderátor i v týhle SEXci... :kol-98:

Pájo, musíš mi vždycky napsat teplej bonz a já to nějak pořeší :prc:

Tak kdo otočil tu černou OII na střechu v poli smer srbice? :-D přiznejte se, jel jsem jenom okolo a nikde nikdo :-O

Tak sis vzal pár věcí co se hodí a zmizels :p

nee ja jel jen okolo a viděl jsem ji tam, nevim jak se tohle da udelat ale asi byl šikovnej :-D

nee ja jel jen okolo a viděl jsem ji tam, nevim jak se tohle da udelat ale asi byl šikovnej :-D

to musíš dát vědět dřív.. aby se dala oholit než jí budou tahat zpátky na silnici lol

Tak se musim pochlubit a doufam ze mi zase nekdo zkazi naladu trapnou poznamkou (vrbic) :)

post-6554-1217169772_thumb.jpg

Jaké já mám trapné poznámky Studente ???!! fuck . Je to krasavice , která tě konečně donutí uklidit si ten bordel v garáži. Jinak so tam s octou už nevejdeš lol

Jaké já mám trapné poznámky Studente ???!! fuck . Je to krasavice , která tě konečně donutí uklidit si ten bordel v garáži. Jinak so tam s octou už nevejdeš lol

Zatim ji necham na chajde, ale spis jsem myslel ze se ty trosku vic uskromnis ne-li ze by jsi dal celou OI pryc a prepustil to kamaradsky me :)

Tak se musim pochlubit a doufam ze mi zase nekdo zkazi naladu trapnou poznamkou (vrbic) :)

post-6554-1217169772_thumb.jpg

Pěknej to stroj, už sem ho někde viděl lol Jen skoda, zes nebyl v sobotu na chajdě, mohli jsme je zajet potrápit, byl jsem tam celý den...

Ty a kamarád ??? lol:smich: . Každopádně klecí je tam volnejch dost .

Pěknej to stroj, už sem ho někde viděl lol Jen skoda, zes nebyl v sobotu na chajdě, mohli jsme je zajet potrápit, byl jsem tam celý den...

Ja tam prijel vpodvecer jeste a byl jsem tam dodnes, ale moc jsem ho netrapil, musim hezky zajet :) no ale kazdopadne jsem najel tak 150km uz takze brzy jsem na servisu :) ja se ji pokusim prevezt z tydnu a dame sraz az budes mit taky cas, to uz by mohla byt hezky "zajeta" :)

Ty a kamarád ??? lol:smich: . Každopádně klecí je tam volnejch dost .

Tak a mas u me jeden cernej puntik, za 3 uz s tebou nemluvim :aggressive:

caukves, lemplove. O: hmm 4-kola je kocka. az se to sikne, tak ji potrapime.

Ty voe, von je junior nekde moderator? no to se picnu. :p

toz vitej Rendolfe.

hele vi nekdo neco vic o tom smrtaku pri treningu zavodu do vrchu v teplicich? nebyl to nahodou nekdo z tech co byli posledne v trmicich? :help:

srazek, srazek srazek.. tak kdyy? utery, k veciru Udoli???

Hele, všimli jste si, že ten lump vorel vám emigroval do Tutnova?!

bonzáku... :aggressive:

:kol-98:

Jééé, on je ještě tady :help: Nic jsem neřekl Pájo, to asi nějak samo :feve:

no nic... vyrážím na malý nákup a pak hurá na baráček... ;) mějte se tu šukadylicky!!! kol5

Hele, všimli jste si, že ten lump vorel vám emigroval do Tutnova?!

No to vsimnuli, jak je to prislovi "Kam čert nemůže nastrčí vorlajze" :)

no nic... vyrážím na malý nákup a pak hurá na baráček... ;) mějte se tu šukadylicky!!! kol5

Šukadylicky ses mohl mít Ty, kdybys nepustil Petru do Prahy :p

Ale jinak nice holiday -_-

hele vi nekdo neco vic o tom smrtaku pri treningu zavodu do vrchu v teplicich? nebyl to nahodou nekdo z tech co byli posledne v trmicich? :help:

Tentokrat jsem mel je take na zavody, ale jeste ze sem nejel, koukal sem, ze to bylo docela kruty, auto vejpul a ridic aspolujezdec mrtvy :-( Bohužel je všude moc a moc spekulací o všem, že neměl spolujezdec helmu a pasy, což je blbost a jde to vidět i z fotek. Vic toho je v diskuzi na www.carboniacup.cz a taky vše bylo v televiznich novinach - http://www.nova.cz/tvarchiv/?238d=26.07.20...amp;238v=141728

Myslim ze jel i v Trmicich, červená Honda CRX s rámem !, startovní číslo 11

Octavian : OK, az budes v UL, staci rict a navecer muzem jet vyzkouset co to umi, par tras v okoli UL už mám najetých :-)

ty vado. jj tak to je ono, mam ho i ve fotkach na svym webu. Krokrista to je zly. :rip:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.