Johanik Vloženo 25. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2008 to Johanik: Jo aháááá :-) No já jsem koukal a bez značek se dá koupit za 30 litrů ale s homologací 60 tisíc a to už bych nedal.. pak ještě vybavení :-) a hlavně bych ztloustnul, si pořád vozit prdku.. I když je mi jasný, že jezdit na čtyřkole neni fakt jen tak a je to i makačka na svaly.. [/b] Po zkusenostech ostatnich bych cinu za 30 nebral ani omylem. Je fakt ze tyhle trosku lepsi stroje jsou za 100 a vic, ale uz je znat zpracovani, jizdni vlastnosti atd, proste je to jinde. A vybaveni ? Na zacatek staci helma a rukavice, pak boty idealne nafasovat od policajtu a pozdeji treba bundu :-) A je fakt, ze je to obcas makacka, teda spis pokazdy kdyz se vratime tak jsem zlitej nehorazne :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 25. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2008 no a kdy tomu dáš pořádný audio? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 25. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2008 Snad uz je nas skoro admin spokojenej dusicka ma pokoj za trest ti sundam cepicky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 25. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2008 no a kdy tomu dáš pořádný audio? Audio neee :-) Tady mi bohate staci ten vyfuk a stejne pres helmu nic neslysim :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2008 Dceroberto ty máš kliku, že nejsem moderátor i v týhle SEXci... Pájo, musíš mi vždycky napsat teplej bonz a já to nějak pořeší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 26. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2008 Tak kdo otočil tu černou OII na střechu v poli smer srbice? :-D přiznejte se, jel jsem jenom okolo a nikde nikdo :-O Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2008 Tak sis vzal pár věcí co se hodí a zmizels Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 27. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2008 nee ja jel jen okolo a viděl jsem ji tam, nevim jak se tohle da udelat ale asi byl šikovnej :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 27. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2008 nee ja jel jen okolo a viděl jsem ji tam, nevim jak se tohle da udelat ale asi byl šikovnej :-D to musíš dát vědět dřív.. aby se dala oholit než jí budou tahat zpátky na silnici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 27. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2008 Tak se musim pochlubit a doufam ze mi zase nekdo zkazi naladu trapnou poznamkou (vrbic) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 27. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2008 Jaké já mám trapné poznámky Studente ???!! . Je to krasavice , která tě konečně donutí uklidit si ten bordel v garáži. Jinak so tam s octou už nevejdeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 27. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2008 Jaké já mám trapné poznámky Studente ???!! . Je to krasavice , která tě konečně donutí uklidit si ten bordel v garáži. Jinak so tam s octou už nevejdeš Zatim ji necham na chajde, ale spis jsem myslel ze se ty trosku vic uskromnis ne-li ze by jsi dal celou OI pryc a prepustil to kamaradsky me Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 27. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2008 Tak se musim pochlubit a doufam ze mi zase nekdo zkazi naladu trapnou poznamkou (vrbic) Pěknej to stroj, už sem ho někde viděl Jen skoda, zes nebyl v sobotu na chajdě, mohli jsme je zajet potrápit, byl jsem tam celý den... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 27. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2008 Ty a kamarád ??? . Každopádně klecí je tam volnejch dost . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 27. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2008 Pěknej to stroj, už sem ho někde viděl Jen skoda, zes nebyl v sobotu na chajdě, mohli jsme je zajet potrápit, byl jsem tam celý den... Ja tam prijel vpodvecer jeste a byl jsem tam dodnes, ale moc jsem ho netrapil, musim hezky zajet no ale kazdopadne jsem najel tak 150km uz takze brzy jsem na servisu ja se ji pokusim prevezt z tydnu a dame sraz az budes mit taky cas, to uz by mohla byt hezky "zajeta" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 27. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2008 Ty a kamarád ??? . Každopádně klecí je tam volnejch dost . Tak a mas u me jeden cernej puntik, za 3 uz s tebou nemluvim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 27. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2008 caukves, lemplove. O: hmm 4-kola je kocka. az se to sikne, tak ji potrapime. Ty voe, von je junior nekde moderator? no to se picnu. toz vitej Rendolfe. hele vi nekdo neco vic o tom smrtaku pri treningu zavodu do vrchu v teplicich? nebyl to nahodou nekdo z tech co byli posledne v trmicich? srazek, srazek srazek.. tak kdyy? utery, k veciru Udoli??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 Hele, všimli jste si, že ten lump vorel vám emigroval do Tutnova?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 bonzáku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 Jééé, on je ještě tady Nic jsem neřekl Pájo, to asi nějak samo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 no nic... vyrážím na malý nákup a pak hurá na baráček... mějte se tu šukadylicky!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 Hele, všimli jste si, že ten lump vorel vám emigroval do Tutnova?! No to vsimnuli, jak je to prislovi "Kam čert nemůže nastrčí vorlajze" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 no nic... vyrážím na malý nákup a pak hurá na baráček... mějte se tu šukadylicky!!! Šukadylicky ses mohl mít Ty, kdybys nepustil Petru do Prahy Ale jinak nice holiday Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 hele vi nekdo neco vic o tom smrtaku pri treningu zavodu do vrchu v teplicich? nebyl to nahodou nekdo z tech co byli posledne v trmicich? Tentokrat jsem mel je take na zavody, ale jeste ze sem nejel, koukal sem, ze to bylo docela kruty, auto vejpul a ridic aspolujezdec mrtvy :-( Bohužel je všude moc a moc spekulací o všem, že neměl spolujezdec helmu a pasy, což je blbost a jde to vidět i z fotek. Vic toho je v diskuzi na www.carboniacup.cz a taky vše bylo v televiznich novinach - http://www.nova.cz/tvarchiv/?238d=26.07.20...amp;238v=141728 Myslim ze jel i v Trmicich, červená Honda CRX s rámem !, startovní číslo 11 Octavian : OK, az budes v UL, staci rict a navecer muzem jet vyzkouset co to umi, par tras v okoli UL už mám najetých :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 ty vado. jj tak to je ono, mam ho i ve fotkach na svym webu. Krokrista to je zly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.