vorlajz Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 beru. potrebuju do morskyho akvarka. a jeste bych prosil 2-3 ks ocean blue 36W trubice. Mam jednu na zachode a uz mi nejak zacina zlobit. no problémo Herr Schwarz! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 No Vorlajz s tim 3.květnem sis nasral do bot, protože všichni jsme si to uložili do mobilů a v ten den Tě čekáme na Shellce a pěkne se prohneš.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 (editace) Jsme se bavili o nakodovani druhe mlhovky od Kvakiho. Takze mam na nej cislo a mysleli jsme s Jirikem, ze by dojel treba do Usti a tam jsme se sesli, on nam to nakodoval, treba 200Kc/ks. Editováno: 17. Prosinec 2007, autor: superfatty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 (editace) ...smazáno... Editováno: 17. Prosinec 2007, autor: Jirik.DC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 Přiznám se, že jsem zatím domluvený s ním v Kralupech, ten výlet za ním podstoupím, jen si musím dát pozor na semafor pod Větruší Takže o možnosti jeho cesty někam sem jsem s ním nemluvil, navíc přece jen budou svátky, tak i tak je dobrý, že by na to juknul..tak bych to zatím nešířil hele, někde se tu psalo, že když máš tažný, tak ti svítí obě mlhovky... víte o tom něco? jinak já bych se samozřejmě přidal... chci taky obě mlhovky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 hele, někde se tu psalo, že když máš tažný, tak ti svítí obě mlhovky... víte o tom něco? jinak já bych se samozřejmě přidal... chci taky obě mlhovky! No, to by asi museli umět v servisu celé nastavit Mně svítí každopádně jedna..co ale má být, že když zapojíš přívěs, nesvítí mlhovka na autě, ale jen na přívěsu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 No, to by asi museli umět v servisu celé nastavit Mně svítí každopádně jedna..co ale má být, že když zapojíš přívěs, nesvítí mlhovka na autě, ale jen na přívěsu to vím, že svítí na přívěsu... jen říkám, že tu někdo psal, že poté co udělali tažný, mu svítí na autě obě! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 přátelé, už jsem vás dlouho neviděl... chce to sraz! co vy na to? tak třeba 3. května 08, to budu mít narozky, kdo přijede, tomu natočím plnou! hahaha Až v květnu, to je mooooc daleko ty BEJKU . Dostal jsi funkci, tak musíš něco plánovat každý měsíc, a né to flákat !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 18. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 POZOR POZOR - SRAZ - 1.1.2008 sraz se bude kontat u Vrbičů doma... heslo akce: Vem co najdeš aneb vybrání Vrbíčů! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 18. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 to o te mlhovce sme to psal ja. funguje to tak u R. kdyz namontujou tazny, tak bez privesu ( bez redukce 7-13pin) sviti obe. ( doslo k propojeni kabelazi) po zastrceni redukce ( a nebo i vleku) mlhovky na aute zhasnou a sviti jen na vozejku. Jestli to tak funguje i u OII nevim. Pokud budete montovat tazne orig s 13 pin zasuvkou, tak bych to predpokladal. U tazneho s 7 pinovkou mozna ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 18. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 to o te mlhovce sme to psal ja. funguje to tak u R. kdyz namontujou tazny, tak bez privesu ( bez redukce 7-13pin) sviti obe. ( doslo k propojeni kabelazi) po zastrceni redukce ( a nebo i vleku) mlhovky na aute zhasnou a sviti jen na vozejku. Jestli to tak funguje i u OII nevim. Pokud budete montovat tazne orig s 13 pin zasuvkou, tak bych to predpokladal. U tazneho s 7 pinovkou mozna ne. U OII to funguje následovně : Kabely jsou již natažený a ve světle je dvouvláknová žárovka , pokud si necháš namontovat tažný , tak to na to nemá žádný vliv , protože ti to stejně sami od sebe nenakódují. Takže dvě varianty : Kvaki nakóduje nebo autorizovaný servis , ve kterým musíš říct ,že jezdíš velice často do Anglie a potřebuješ mít tu mlhovku zapojenou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 18. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 POZOR POZOR - SRAZ - 1.1.2008 sraz se bude kontat u Vrbičů doma... heslo akce: Vem co najdeš aneb vybrání Vrbíčů! Ty Vorlajz, jedna organizační? Vztahuje se akce i na Milanovu sou družku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 Ty Vorlajz, jedna organizační? Vztahuje se akce i na Milanovu sou družku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 18. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 mischicko, to jsou paka co? no, neuděláš nic! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 18. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 Jsme se bavili o nakodovani druhe mlhovky od Kvakiho. Takze mam na nej cislo a mysleli jsme s Jirikem, ze by dojel treba do Usti a tam jsme se sesli, on nam to nakodoval, treba 200Kc/ks. To by bylo super kdy a kde tedy??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 18. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 (editace) mischicko, to jsou paka co? no, neuděláš nic! vorlajz ty jsi sprostej jak dlaždič, pako se přeci neřiká Editováno: 18. Prosinec 2007, autor: Octavian1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 18. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 To by bylo super kdy a kde tedy??? Já si myslím že Kvaki nemá zase moc času aby za Vámi dojel do Ústí . Musíte se předem sním domluvit. Vždyť není třeba problém se sejít někde na pumpě na D8 a tam to spáchat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 18. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 vorlajz ty jsi sprostej jak dlaždič, pako se přeci neřiká On není dlaždič ,ale kachlík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 18. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 Já si myslím že Kvaki nemá zase moc času aby za Vámi dojel do Ústí . Musíte se předem sním domluvit. Vždyť není třeba problém se sejít někde na pumpě na D8 a tam to spáchat. To by mi taky nevadilo, tam to SPACHAME, prepadnem, vorlajz ho znasilni a mi ho jeste doloupime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 18. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 (editace) To by mi taky nevadilo, tam to SPACHAME, prepadnem, vorlajz ho znasilni a mi ho jeste doloupime no jo jasne a co treba ctvrtek odpoledne? cca 16ta? Ja v patek nestiham.. Editováno: 18. Prosinec 2007, autor: superfatty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 18. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 (editace) no jo jasne a co treba ctvrtek odpoledne? cca 16ta? Ja v patek nestiham.. Hele Fatty , hlavně mu předem zavolejte. Jó na Vorlajze už je připravenej , tomu prý i tu druhou odpojí. Editováno: 18. Prosinec 2007, autor: Bburago Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 18. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 no jo jasne a co treba ctvrtek odpoledne? cca 16ta? Ja v patek nestiham.. Tak pokud mas na nej cislo tak to zkus mu callnout, ja mam sice byt asi v moste ale ta 16 snad uz bude ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 18. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 ve čtvrtek tu určitě nejsem, nikoho znásilňovat nebudu, nic mi nikdo odpojovat nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 18. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 no zavolam mu az zitra nebo vecer.. hele buďte rádi že jste, že ty správný lidi kolem Vás jsou OK a že se máte navzájem rádi.. vostatní je vo ničem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 18. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 zdar a sílu ,teda já tu už tak dlouho nebyl .Vlastně jsem jdu jen když něco potřebuju .... Tak tady to je .potřebuju zapojit doma světlo .Jestli znáte nějakého šikulu tak jsem jedno velké ucho .Jinak když mi to někdo poradí zapojím to sám - doufám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.