JasteR Vloženo 14. Květen 2007 Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 Díky všem, dodělávat to nebudu, technicky na to nemám. RE: No me to delal Vasa sam bych to nezvladl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 15. Květen 2007 Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 Tak originál tovární ESP se na VAGu hlásí takto: Adesa 03 Řídící jdnotka: 1C0 907379 E Díl: ESP FRONT MK60 0103 Nad rádiem vpravo vedle vyhřevu zadního okna je vypínač ESP. Při vypnutí se na přístrojovce rozsvítí oranžová kontrolka šipka do kruhu a v ní výstražný trojúhelník. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladan Vloženo 16. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 Diky, tušil jsem to, když jsem nic v bloku naměřených hodnot nenašel. Tak jsem to asi s tím tlačítkem blbě přečetl. Za kolik to Vaša udělal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 (editace) Diky, tušil jsem to, když jsem nic v bloku naměřených hodnot nenašel. Tak jsem to asi s tím tlačítkem blbě přečetl. Za kolik to Vaša udělal? RE: No delal to jenom me, normalne to nedela a navic jsem si nejake dily musel sehnat sam... Editováno: 16. Květen 2007, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeson Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 (editace) Nazdárek, malinko odbočím od tématu. Snad prominete. Jde dodělat ASR a jak je to finančně náročné? Mám Octu 66 KW r.v. 12/01. Díky za odpovědi. Editováno: 17. Květen 2007, autor: beeson Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 18. Květen 2007 Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 (editace) Nazdárek, malinko odbočím od tématu. Snad prominete. Jde dodělat ASR a jak je to finančně náročné? Mám Octu 66 KW r.v. 12/01. Díky za odpovědi. RE: Jde a zase tak narocne to neni cernove, potrebujes jednotku ABS s ASR a naky veci okolo ale da se to kolem 3tis....zalezi jak co sezenes..kazdopadne doporucuju je to super vec, daval bych to standardne s ABS... Editováno: 18. Květen 2007, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 18. Květen 2007 Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 Nazdárek, malinko odbočím od tématu. Snad prominete. Jde dodělat ASR a jak je to finančně náročné? Mám Octu 66 KW r.v. 12/01. Díky za odpovědi. měl bych kabeláž a patice a konektory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 19. Květen 2007 Sdílet Vloženo 19. Květen 2007 Nazdárek, malinko odbočím od tématu. Snad prominete. Jde dodělat ASR a jak je to finančně náročné? Mám Octu 66 KW r.v. 12/01. Díky za odpovědi. měl bych kabeláž a patice a konektory RE: No jestli to na 98misku vubec pujde.. el. vychytavky (ASR/ ESD/ ESP atd.) mela kokta az po faceliftu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 19. Květen 2007 Sdílet Vloženo 19. Květen 2007 (editace) Nazdárek, malinko odbočím od tématu. Snad prominete. Jde dodělat ASR a jak je to finančně náročné? Mám Octu 66 KW r.v. 12/01. Díky za odpovědi. měl bych kabeláž a patice a konektory RE: No jestli to na 98misku vubec pujde.. el. vychytavky (ASR/ ESD/ ESP atd.) mela kokta az po faceliftu.. Detail, já si to nedávám na svojí, ale nabízim mu kabeláž na dodělání, ten dotyčný má, jak píše 12/01 Editováno: 19. Květen 2007, autor: rolbar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.