Přejít na obsah

ESP

Vladan

Doporučené příspěvky

Tak originál tovární ESP se na VAGu hlásí takto:

Adesa 03

Řídící jdnotka: 1C0 907379 E

Díl: ESP FRONT MK60 0103

Nad rádiem vpravo vedle vyhřevu zadního okna je vypínač ESP. Při vypnutí se na přístrojovce rozsvítí oranžová kontrolka šipka do kruhu a v ní výstražný trojúhelník.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Diky, tušil jsem to, když jsem nic v bloku naměřených hodnot nenašel. Tak jsem to asi s tím tlačítkem blbě přečetl. Za kolik to Vaša udělal?

RE: No delal to jenom me, normalne to nedela a navic jsem si nejake dily musel sehnat sam...

Editováno: , autor: JasteR
Odkaz ke komentáři

Nazdárek, malinko odbočím od tématu. Snad prominete. Jde dodělat ASR a jak je to finančně náročné? Mám Octu 66 KW r.v. 12/01.

Díky za odpovědi.

RE: Jde a zase tak narocne to neni cernove, potrebujes jednotku ABS s ASR a naky veci okolo ale da se to kolem 3tis....zalezi jak co sezenes..kazdopadne doporucuju je to super vec, daval bych to standardne s ABS...

Editováno: , autor: JasteR
Odkaz ke komentáři

Nazdárek, malinko odbočím od tématu. Snad prominete. Jde dodělat ASR a jak je to finančně náročné? Mám Octu 66 KW r.v. 12/01.

Díky za odpovědi.

měl bych kabeláž a patice a konektory ;)

RE: No jestli to na 98misku vubec pujde.. el. vychytavky (ASR/ ESD/ ESP atd.) mela kokta az po faceliftu..

Odkaz ke komentáři

Díky za odpovědi.

měl bych kabeláž a patice a konektory ;)

RE: No jestli to na 98misku vubec pujde.. el. vychytavky (ASR/ ESD/ ESP atd.) mela kokta az po faceliftu..

Detail, já si to nedávám na svojí, ale nabízim mu kabeláž na dodělání, ten dotyčný má, jak píše 12/01 ;)

Editováno: , autor: rolbar
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...