Březen 7, 201015 r Ako je mozne ze Polo GTI ma s rovnakym motorom a prevodovkou nizsiu spotrebu o 0,5 l a zrychlenie lepsie o 0,7 s? Len aerodynamika..?
Březen 8, 201015 r Jó, u takovýho Superbu se z ničeho nic snížily spotřeby až o 0,6l. Možná to bylo při výměně motorů za EU5, to si nepamatuju přesně, ale i tak je to docela podezřelý..
Březen 8, 201015 r Ja som si to tiez okamzite vsimol, ze polo ma lepsie hodnoty ako fabka, ale naco cakam momentalne je cennik s vybavou skoda / vw -- a uvidi sa do coho sa pojde...
Březen 8, 201015 r Aj ked som velky fanusik Skody, rozum hovori kupit Polo GTI - este lepsie spracovanie interieru, natacacie bi-xenony s LED dennym svietenim + hmlovky, sirsia karoseria a samozrejme nova platforma podvozku...
Březen 8, 201015 r Polo je fakt super, jenom to zatracený sklo na budíkách nemá negativní sklon. Mimochodem, divim se, že Škoda nikde neuvádí změnu přední nápravy. Já mám auto vyrobený v červnu 2008 a náprava je už označena PQ25 kurz. Zatím jsem nikde nevypátral, jestli jde o upravenou novou platformu, nebo co to vlastně je.
Březen 8, 201015 r Aj ked som velky fanusik Skody, rozum hovori kupit Polo GTI - este lepsie spracovanie interieru, natacacie bi-xenony s LED dennym svietenim + hmlovky, sirsia karoseria a samozrejme nova platforma podvozku... tak ako hovoris...
Březen 8, 201015 r jj Polo GTI je moc pěkný autíčko. Ještě by mě zajímalo, jak moc se cenově bude od Pola lišit Audi A1, někde jsem čet, že snad o 30k. To už bych si pak raděj vyhlíd nějakou skladovku či předváděčku a volil OOOO Teď můžeme jen čekat, jak se kdo předvede s cenama.
Březen 8, 201015 r Řekl bych, že pro Polo hraje aerodynamika a nižší hmotnost. Co se týče snížení spotřeby u Supa ... není to tím že tam byl nasazen 2,0 103kW CR?? Jinak kola na FII RS jsem potkal už před 14 dny u jednoho kluka doma. Byl jsem se u něj kouknout na KT1 na něj byly moc široký a bude právě dávat tydle seriovky. Upraveno Březen 8, 201015 r od Mates_XIV
Březen 9, 201015 r Jsem jediný, kdo se diví, že nová FvRS má "pouze" klasické, nikoliv z interiéru, otevírání víčka nádrže?
Březen 9, 201015 r ma super motor, tak sa musi niekde setrit Mna udivuje skor to, ze nema radio a koberceky
Březen 9, 201015 r cj: uz sem to psal jednou - to co bylo uvedeno v Zeneve je na sto procent pouze seznam MINIMALNI vybavy. stejne tak bylo napr. pri predstaveni OII uvadeno nasazeni climaticu az do elegance a podobne.
Březen 9, 201015 r ved hej, ale zda sa mi to cudne zverejnovat najnizsiu moznu vybavu Upraveno Březen 10, 201015 r od Cjoctavian
Březen 11, 201015 r Ja som si to tiez okamzite vsimol, ze polo ma lepsie hodnoty ako fabka, ale naco cakam momentalne je cennik s vybavou skoda / vw -- a uvidi sa do coho sa pojde... Fabia RS by mala byt lacnejsia o 1600 - 1800€ ako Polo GTI...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.