davidenqo Vloženo 4. Březen 2010 Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 mne sa to polo gti vobec nepaci, urcite skor fabiu II rs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 4. Březen 2010 Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 přijímám nabýdky na díly :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 4. Březen 2010 Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 objednávám kola :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 5. Březen 2010 Sdílet Vloženo 5. Březen 2010 teď jsem je viděl někde na netu v inzerátu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 7. Březen 2010 Sdílet Vloženo 7. Březen 2010 Ako je mozne ze Polo GTI ma s rovnakym motorom a prevodovkou nizsiu spotrebu o 0,5 l a zrychlenie lepsie o 0,7 s? Len aerodynamika..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 8. Březen 2010 Sdílet Vloženo 8. Březen 2010 Jó, u takovýho Superbu se z ničeho nic snížily spotřeby až o 0,6l. Možná to bylo při výměně motorů za EU5, to si nepamatuju přesně, ale i tak je to docela podezřelý.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky26 Vloženo 8. Březen 2010 Sdílet Vloženo 8. Březen 2010 Ja som si to tiez okamzite vsimol, ze polo ma lepsie hodnoty ako fabka, ale naco cakam momentalne je cennik s vybavou skoda / vw -- a uvidi sa do coho sa pojde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 8. Březen 2010 Sdílet Vloženo 8. Březen 2010 Aj ked som velky fanusik Skody, rozum hovori kupit Polo GTI - este lepsie spracovanie interieru, natacacie bi-xenony s LED dennym svietenim + hmlovky, sirsia karoseria a samozrejme nova platforma podvozku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 8. Březen 2010 Sdílet Vloženo 8. Březen 2010 Polo je fakt super, jenom to zatracený sklo na budíkách nemá negativní sklon. Mimochodem, divim se, že Škoda nikde neuvádí změnu přední nápravy. Já mám auto vyrobený v červnu 2008 a náprava je už označena PQ25 kurz. Zatím jsem nikde nevypátral, jestli jde o upravenou novou platformu, nebo co to vlastně je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky26 Vloženo 8. Březen 2010 Sdílet Vloženo 8. Březen 2010 Aj ked som velky fanusik Skody, rozum hovori kupit Polo GTI - este lepsie spracovanie interieru, natacacie bi-xenony s LED dennym svietenim + hmlovky, sirsia karoseria a samozrejme nova platforma podvozku... tak ako hovoris... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 8. Březen 2010 Sdílet Vloženo 8. Březen 2010 jj Polo GTI je moc pěkný autíčko. Ještě by mě zajímalo, jak moc se cenově bude od Pola lišit Audi A1, někde jsem čet, že snad o 30k. To už bych si pak raděj vyhlíd nějakou skladovku či předváděčku a volil OOOO Teď můžeme jen čekat, jak se kdo předvede s cenama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 8. Březen 2010 Sdílet Vloženo 8. Březen 2010 (editace) Řekl bych, že pro Polo hraje aerodynamika a nižší hmotnost. Co se týče snížení spotřeby u Supa ... není to tím že tam byl nasazen 2,0 103kW CR?? Jinak kola na FII RS jsem potkal už před 14 dny u jednoho kluka doma. Byl jsem se u něj kouknout na KT1 na něj byly moc široký a bude právě dávat tydle seriovky. Editováno: 8. Březen 2010, autor: Mates_XIV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 9. Březen 2010 Sdílet Vloženo 9. Březen 2010 Co má společnýho motor 2.0TDI CR se spotřebou ostatních motorů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNN Vloženo 9. Březen 2010 Sdílet Vloženo 9. Březen 2010 Jsem jediný, kdo se diví, že nová FvRS má "pouze" klasické, nikoliv z interiéru, otevírání víčka nádrže? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 9. Březen 2010 Sdílet Vloženo 9. Březen 2010 ma super motor, tak sa musi niekde setrit Mna udivuje skor to, ze nema radio a koberceky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 9. Březen 2010 Sdílet Vloženo 9. Březen 2010 cj: uz sem to psal jednou - to co bylo uvedeno v Zeneve je na sto procent pouze seznam MINIMALNI vybavy. stejne tak bylo napr. pri predstaveni OII uvadeno nasazeni climaticu az do elegance a podobne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 9. Březen 2010 Sdílet Vloženo 9. Březen 2010 (editace) ved hej, ale zda sa mi to cudne zverejnovat najnizsiu moznu vybavu Editováno: 10. Březen 2010, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 11. Březen 2010 Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 Ja som si to tiez okamzite vsimol, ze polo ma lepsie hodnoty ako fabka, ale naco cakam momentalne je cennik s vybavou skoda / vw -- a uvidi sa do coho sa pojde... Fabia RS by mala byt lacnejsia o 1600 - 1800€ ako Polo GTI... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 15. Březen 2010 Sdílet Vloženo 15. Březen 2010 Fabia II RS katalog: FabiaRS_MiniCatalogue_ENG_0210.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 15. Březen 2010 Sdílet Vloženo 15. Březen 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 15. Březen 2010 Sdílet Vloženo 15. Březen 2010 Spíš by se mohli konečně dodrbat s ceníkama na ostatní modelový řady a výbavy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 2. Duben 2010 Sdílet Vloženo 2. Duben 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 2. Duben 2010 Sdílet Vloženo 2. Duben 2010 Velmi podarena reklama :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 2. Duben 2010 Sdílet Vloženo 2. Duben 2010 hustý :-) takhle se má dělat reklama, jednuduchá a podařená Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 4. Duben 2010 Sdílet Vloženo 4. Duben 2010 Pěknej marketing Jen se divím, že kombajn je o 5 kilo lehčí než hatchback Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.