drsny Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 dostal se mi do rukou prilozeny dokument a docela by me zajimalo co z toho jde aktivovat i u jednickove octavky. predevsim by se mi libilo zapnuti funkce automatickeho sklopeni praveho zrcatka pri zarazeni zpatecky. vite o tom nekdo neco? seznam_nastav_OCT2.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 dostal se mi do rukou prilozeny dokument a docela by me zajimalo co z toho jde aktivovat i u jednickove octavky. predevsim by se mi libilo zapnuti funkce automatickeho sklopeni praveho zrcatka pri zarazeni zpatecky. vite o tom nekdo neco? Určitě nejde nic podobného "aktivovat" maximálně by sis tam musel dát zrcátka z auta u kterýho je ta funkce a dodělat celej ten systém kterej to ovládá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 Myslím, že to nějak fungovalo s elektrickým nastavováním sedaček... protože potom mohou být zrcátka ovládána ne komfortkou, ale jednotkou sedačky... takže asi tak. Tady na fóru se tu už několikrát probíralo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.