Publikováno Květen 8, 200718 r dostal se mi do rukou prilozeny dokument a docela by me zajimalo co z toho jde aktivovat i u jednickove octavky. predevsim by se mi libilo zapnuti funkce automatickeho sklopeni praveho zrcatka pri zarazeni zpatecky. vite o tom nekdo neco? seznam_nastav_OCT2.pdf
Květen 8, 200718 r dostal se mi do rukou prilozeny dokument a docela by me zajimalo co z toho jde aktivovat i u jednickove octavky. predevsim by se mi libilo zapnuti funkce automatickeho sklopeni praveho zrcatka pri zarazeni zpatecky. vite o tom nekdo neco? Určitě nejde nic podobného "aktivovat" maximálně by sis tam musel dát zrcátka z auta u kterýho je ta funkce a dodělat celej ten systém kterej to ovládá...
Květen 8, 200718 r Myslím, že to nějak fungovalo s elektrickým nastavováním sedaček... protože potom mohou být zrcátka ovládána ne komfortkou, ale jednotkou sedačky... takže asi tak. Tady na fóru se tu už několikrát probíralo.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.