kodemi.:R Vloženo 12. Květen 2007 Sdílet Vloženo 12. Květen 2007 Kam se chystate na dovolenou ? Hledám inspirace .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 12. Květen 2007 Sdílet Vloženo 12. Květen 2007 Kam se chystate na dovolenou ? Hledám inspirace .. no nevím, jestli ti to nějak pomůže, ale my pojedem tak leda do porodnice :=) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 12. Květen 2007 Sdílet Vloženo 12. Květen 2007 no přeci jako každý rok do prd* a když to výjde, tak týden po čechách, jelikož budou pařáky, tak jižněji než je naše hranice nejedu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 12. Květen 2007 Sdílet Vloženo 12. Květen 2007 tak po zkušenosti jsou super Kanáry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan007 Vloženo 13. Květen 2007 Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 Kde jinde než do Chorvatska-Zaton u Zadaru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 13. Květen 2007 Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 Rumunsko - Fagaraš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mvh Vloženo 13. Květen 2007 Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 no přeci jako každý rok do prd* a když to výjde, tak týden po čechách, jelikož budou pařáky, tak jižněji než je naše hranice nejedu. Tak to bude v ty prd* dost narvano, my tam jedem taky Jinak v Cechach je prece krasne... Pokud to vyjde tak bych rad zase navstivil s rodinou TREBON. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 13. Květen 2007 Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 Mít tak čtvrt míče tak bych jel na Nový Zéland.... To by byla paráda, ale už teď vím, že pojedu do.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uďa Vloženo 13. Květen 2007 Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 Španělsko-Costa Brava.Po zkušenosti před několika lety vidím Španělsko jako jednu z nejlepších lokalit.Oproti Chorvatsku,Itálii a Řecku je tam pořádek a čistota. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inya Vloženo 13. Květen 2007 Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 Kde že je ta prd* - asi se tam taky vypravím... Pokud mi zbydou nějaký money, jel bych na Slovač. Když ne, tak ta předchozí možnost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 13. Květen 2007 Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 Gran Canaria- luxus za rozumny prachy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 13. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 ja bych chtel do mexika ale nevim jak to bude finančne naročný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 13. Květen 2007 Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 (editace) Koukám, že další prázdninový sraz škoda home se koná v prde* páč tam jede asi většina členů Teď mi ještě řekněte, co se tam bude dít? Editováno: 13. Květen 2007, autor: rolbar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 13. Květen 2007 Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 Ja mam tento rok i s rodinou naprosto jasno - Spojene Staty Hornomecholupske... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metjus Vloženo 14. Květen 2007 Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 Já jedu taky do te pr.. Nebod budu delat strechu,terasu a dalsi opravy domu.Jo ale jestli tam pojedeme vsichni na jednou tak aby jsme se tam vesli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 14. Květen 2007 Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 Letos za hranice-Slovensko Nízké Tatry bungalovy Lůčky/Jasná,tímto zárověň prosim kdo to tam zná ať podá nějaké info,kluci ze slovenska na mapě okolo Liptovského Mikuláše je tam asi dálnice jaké jsou u vás poplatky díkes za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 14. Květen 2007 Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 TAk to je paráda, všichni jezdíme na dovolenou do pr....le. Sakra mi sme ale hrozně moc skromný lidičky :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 14. Květen 2007 Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 Já jedu taky do te pr.. Nebod budu delat strechu,terasu a dalsi opravy domu.Jo ale jestli tam pojedeme vsichni na jednou tak aby jsme se tam vesli V tom případě tam může být celkem dobrej srazík!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 14. Květen 2007 Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 Abych neodcházel od tématu: loni jsem byl v Chorvatsku, celkem dobrý, ale vedro děsné, že se ani spát nedalo, tak letos o něco severněji k Balatonu!!! Už to tam znám ze všech stran, tak proč ne znovu? Myslím si, že finančně dostupné pro každého a dá se to řešit i pro více lidí. Stačí si pronajmout celý dům se zahradou někde u vody. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 14. Květen 2007 Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 Tak já letos ještě nevím, ale dal bych si nějaký relax pobyt v lázních u nás v čechách, masáže, teplá voda, od ciziny si dám letos pauzu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 14. Květen 2007 Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 Letos za hranice-Slovensko Nízké Tatry bungalovy Lůčky/Jasná,tímto zárověň prosim kdo to tam zná ať podá nějaké info,kluci ze slovenska na mapě okolo Liptovského Mikuláše je tam asi dálnice jaké jsou u vás poplatky díkes za info. Nejsem sice ze slovenska ale ten kousek dalnice objedeš po staré cestě (když pojedeš tam, tak na jedeš na dalnici a cca po 100m odbočit vpravo), nebo si mužeš udělat výlet kolem liptovské mary - pěkna projížďka krajinou kolem přehrady (na stejne odbočce ale vlevo - pokud se nepletu). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 15. Květen 2007 Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 Tak já už si dal 15 dní v Egyptě a ještě se chystám v červenci do Itálie,,,jenom se mi trochu rýsuje možnost stavby baráčku, tak abych místo do Itošky nejel na maltu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOTTI Vloženo 15. Květen 2007 Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 Tak já si letos taky dávám pauzu od zahraničí a jedu se zklidnit na Šumavu, neznám hezčí místo!!! Ale kdybych mohl, opět bych volil Chorvatsko, konkrétně ostrov Korčula a ještě konkrétnější město Vela Luka.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leftfield Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 Tak ako minulý rok - Thassos cez Maďarsko, Srbsko a Macedónsko - aj s psom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 Jeste nevim, taky premejslim kam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.