pafel Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 Hvar . Poslední týden v srpnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
josefs Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 Norsko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 Premejslim o Sicilii, Italii nebo Chorvatsko, ale mozna to bude nakonec uplne jinam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 Panove, nebyl jste nekdo nekdy nekde s cestovkou airstop.cz? Maji luxusni ceny, a hlavne vcetne poplatku. Odlety jsou z Nemecka. Premyslim kam letet, ale nevim co zvolit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 Taky jsem na ně koukal a někde i četl zkušenosti a prý bylo vše ok,,, Panove, nebyl jste nekdo nekdy nekde s cestovkou airstop.cz? Maji luxusni ceny, a hlavne vcetne poplatku. Odlety jsou z Nemecka. Premyslim kam letet, ale nevim co zvolit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 (editace) Letos za hranice-Slovensko Nízké Tatry bungalovy Lůčky/Jasná,tímto zárověň prosim kdo to tam zná ať podá nějaké info,kluci ze slovenska na mapě okolo Liptovského Mikuláše je tam asi dálnice jaké jsou u vás poplatky díkes za info. ceny : http://www.ndsas.sk/index/index.php?ids=491〈=sk platene useky : http://www.ndsas.sk/index/index.php?ids=537〈=sk http://dialnice.szm.sk/highways/highways.html Editováno: 18. Květen 2007, autor: colins Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 18. Květen 2007 Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 no já toho mám letos docela dost začátek prázdnin Maďarsko, pak Slovensko a pak Egypt...samosebou taky něco ježdění po naší vlasti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alf Vloženo 18. Květen 2007 Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 Já taky letos v prd_li na maltě a na zlatých pískách (rekonstrukce RD) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 Colins děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 no já toho mám letos docela dost začátek prázdnin Maďarsko, pak Slovensko a pak Egypt...samosebou taky něco ježdění po naší vlasti Čau, do Maďarska přesně kam??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 7. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 tak jak jste dopadli s dovolenou 2007 ? Ja nebyl nikde :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 Kam se chystate na dovolenou ? Hledám inspirace .. Kodemi, dovolenou v r. 2007 už asi nikdo nestihneme Asi překlep, že? Nechtělo by to opravit? Pro snazší vyhledávání... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 7. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 ne ty jsi jse překlep... to je první příspevek z kodemi @ 12.5.2007, 18:10 poslední je na kterej jsem se ptal je "tak jak jste dopadli s dovolenou 2007 ? Ja nebyl nikde :-D" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 ne ty jsi jse překlep... to je první příspevek z kodemi @ 12.5.2007, 18:10 poslední je na kterej jsem se ptal je "tak jak jste dopadli s dovolenou 2007 ? Ja nebyl nikde :-D" Máš pravdu, omlouvám se, dostal jsi mě Jsem nevěděl, že se toto téma z r. 2007 ještě nějak obnoví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 8. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2008 Cajk ........ tak povidejte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manek88 Vloženo 29. Březen 2011 Sdílet Vloženo 29. Březen 2011 (editace) Ahoj, co takhle prejmenovat tema na "Kam na dovolenou" a znova otevrit tema? Inspirace by se hodila. Taky by me zajimaly tipy na dovolenou autem, nejlepe trasy cca co min. 400km LPG stanice...nekde k mori prosim :-) Editováno: 29. Březen 2011, autor: Manek88 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 30. Březen 2011 Sdílet Vloženo 30. Březen 2011 tak si klidně založ nové, já to tak také loni udělal http://forum.skodahome.cz/topic/90457-dovolena-2010/ tip ti můžu dát, zkus Bulharsko , tvoje požadavky na četnost LPG čerpaček a moře to splňuje (já osobně tam byl autem už 4x ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 30. Březen 2011 Sdílet Vloženo 30. Březen 2011 jj. Bulharsko vřele doporučuji. Byl jsem loni a paráda!!!!! Cesta sice dlooooouháááá ale v poho. Letos asi Chorvatsko. jinak jsme měli jet do toho Chorvatska Trabantama- Trabant tour 2011 ,ale vypadl mi partˇák tak pojedu s rodinkou Fabii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rsrsrs Vloženo 8. Červen 2011 Sdílet Vloženo 8. Červen 2011 tohto roku to vyzera na augustove chorvatsko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.