Duen Vloženo 12. Květen 2007 Sdílet Vloženo 12. Květen 2007 Zdravím.Mám 1,9 TDi 66kW rv. 2000 novější. Teď mámproblém že když natočím motor tak jde asi 5 sec a pak chcípne.Zkusím asi 3x natočit a pak se chytne.Výkon je OK.Koukal jsem že mi jdou z palivového filtru bublinky(néé moc) jestli může být tím.Díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R_CZf Vloženo 13. Květen 2007 Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 Zdravím.Mám 1,9 TDi 66kW rv. 2000 novější. Teď mámproblém že když natočím motor tak jde asi 5 sec a pak chcípne.Zkusím asi 3x natočit a pak se chytne.Výkon je OK.Koukal jsem že mi jdou z palivového filtru bublinky(néé moc) jestli může být tím.Díky za radu. Skus najít kde se ti to zavzdušnuje a budeš mít po problému. Kdyby se ti to zavzdušnovalo ještě trochu víc tak budeš mít problém to vůbec natočit. " BUBLINKY NEBRAT " Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 13. Květen 2007 Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 Zdravím.Mám 1,9 TDi 66kW rv. 2000 novější. Teď mámproblém že když natočím motor tak jde asi 5 sec a pak chcípne.Zkusím asi 3x natočit a pak se chytne.Výkon je OK.Koukal jsem že mi jdou z palivového filtru bublinky(néé moc) jestli může být tím.Díky za radu. Skus najít kde se ti to zavzdušnuje a budeš mít po problému. Kdyby se ti to zavzdušnovalo ještě trochu víc tak budeš mít problém to vůbec natočit. " BUBLINKY NEBRAT " Jj, bublinky to jsou u ropáka jenom problémy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.