Duen Vloženo 12. Květen 2007 Vloženo 12. Květen 2007 Zdravím.Mám 1,9 TDi 66kW rv. 2000 novější. Teď mámproblém že když natočím motor tak jde asi 5 sec a pak chcípne.Zkusím asi 3x natočit a pak se chytne.Výkon je OK.Koukal jsem že mi jdou z palivového filtru bublinky(néé moc) jestli může být tím.Díky za radu. Citovat
R_CZf Vloženo 13. Květen 2007 Vloženo 13. Květen 2007 Zdravím.Mám 1,9 TDi 66kW rv. 2000 novější. Teď mámproblém že když natočím motor tak jde asi 5 sec a pak chcípne.Zkusím asi 3x natočit a pak se chytne.Výkon je OK.Koukal jsem že mi jdou z palivového filtru bublinky(néé moc) jestli může být tím.Díky za radu. Skus najít kde se ti to zavzdušnuje a budeš mít po problému. Kdyby se ti to zavzdušnovalo ještě trochu víc tak budeš mít problém to vůbec natočit. " BUBLINKY NEBRAT " Citovat
stihacka Vloženo 13. Květen 2007 Vloženo 13. Květen 2007 Zdravím.Mám 1,9 TDi 66kW rv. 2000 novější. Teď mámproblém že když natočím motor tak jde asi 5 sec a pak chcípne.Zkusím asi 3x natočit a pak se chytne.Výkon je OK.Koukal jsem že mi jdou z palivového filtru bublinky(néé moc) jestli může být tím.Díky za radu. Skus najít kde se ti to zavzdušnuje a budeš mít po problému. Kdyby se ti to zavzdušnovalo ještě trochu víc tak budeš mít problém to vůbec natočit. " BUBLINKY NEBRAT " Jj, bublinky to jsou u ropáka jenom problémy... Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.