Aidolon Vloženo 21. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 tak je rozhodnuto... jde tam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeeDeeO1 Vloženo 12. Červen 2007 Sdílet Vloženo 12. Červen 2007 (editace) na kolik to vyjde cenove s montazi? O1, MR01 Editováno: 29. leden 2013, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 12. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2007 já to koupil nový ve škodovce a vyšlo to na cca 3300,- Kč. (nejdražší je čidlo cca 2000 kč, zbytek je jen pár plastů) Montáž si provedu sám a tak je to zadarmo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alda2 Vloženo 13. Červen 2007 Sdílet Vloženo 13. Červen 2007 (editace) nevite nekdo, jestli jde oddělat starej dráž ze skla a přilepit ten na senzor deště ? Dík Alda Editováno: 29. leden 2013, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanic Vloženo 13. Červen 2007 Sdílet Vloženo 13. Červen 2007 Musim říct že jeto dobrá věcička,sem snim spokojen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 14. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 (editace) nevim, řešil jsem to výměnou celého skla, protože moje bylo stejně prasklé... Editováno: 29. leden 2013, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 15. Červen 2007 Sdílet Vloženo 15. Červen 2007 kolik stojí okno s čidlem, budu měnit na pojistku, tak že bych si ho rovnou nechal dát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 15. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2007 cca 6000.. sklo 3700 a nějaké drobné a čidlo 2200 a nějaké drobné... pak počítej ještě s cca 600 kč za plasty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 15. Červen 2007 Sdílet Vloženo 15. Červen 2007 no pojistka je na 10 prutů, tak bych se měl vejít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeeDeeO1 Vloženo 25. Červen 2007 Sdílet Vloženo 25. Červen 2007 (editace) to cidlo je teda soucasti skla? nyni ho nemam a chtel bych. mam pripojistene predni celni sklo a uz tam mam par pavouku. vyresili jste to nekdo takhle pres pojistovnu? Diky Editováno: 25. Červen 2007, autor: PeeDeeO1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 mam taky problem, ze som menil kabelaz. na kabelazi povodne bol dazdovy senzor, no ja som ho nenahodil / nechcel som vymenit cierne zrkadlo za svetle a nejak extremne mi to ani nechyba/ ale bez senzoru mi nefungoval cyklovac, vraj by som mal vymenit relatko aby to slo bez senzoru teraz som zapojil senzor a skryl som ho za stropom ale cyklovac mi stale nefunguje ako tu citam, malo by sa dat ovladat aj manualne. viete mi poradit preco sa neda manualne ovladat cyklovac? teraz mi funguju stierace len v dvoch hornych /najrychlejsich/ polohach kde vlasne ani nie su prerusene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 to cidlo je teda soucasti skla? nyni ho nemam a chtel bych. mam pripojistene predni celni sklo a uz tam mam par pavouku. vyresili jste to nekdo takhle pres pojistovnu? Diky Asi si budeš muset doplatit rozdíl v ceně. Alespoń já jsem měnil na připojištění prasklé se zeleným pruhem a chtěl jsem se šedým a pár stovek jsem doplácel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romec Vloženo 19. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2008 Mám na Vás dotaz, zda se dá nějak otestovat správná funkce senzoru, zdá se mi totiž, že nějak nefunguje jak popisujete. Když dám na suchém skle auta páčku stěrače do první polohy, tak by mě neměl zapnout stírání, že jo? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z-man Vloženo 19. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2008 (editace) zda se me, ze jednou setre a pak ceka na info od senzoru ... ale uz treti den prsi tak to stira porad Editováno: 19. Prosinec 2008, autor: z-man Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 19. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2008 presne tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romec Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Koupil jsem auto, ale pořád nevím jestli tam ten senzor vůbec mám. Jde to nějak zjistit? Na předním skle pod příchytkou zpětného zrcátka mám čidla, ale nejsou to náhodou čidla pro světla, protože mám funkci (kterou v rámci stáleho svícení nevyužívám) zapínání světel na základě intenzity okolního světla. V suché garáži jsem stěrače zapnul a ve stejném intervalu stále stírají suché sklo. Díky za radu Romec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z-man Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 (editace) a vede ti od zrcatka k tapecu pod strechou uzka krytka (v barve zrcatka)?? pokud ne, nemas p.s.: jak to vypada najdes na 1 strane v prispevku 7 Editováno: 7. leden 2009, autor: z-man Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romec Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Ano, vede. Jsem absolutní laik, ale dá se tento senzor diagnostikovat nebo ještě nějak otestovat? Romec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 (editace) Zapni zapalovani, dej packu steracu do prvni polohy nahoru. Pokud mas senzor zapojenej tak ti jednou setrou a budou dole. Pak chrstni na celni sklo - do mista kde je zrcatko - kybl vody (staci sklenicka ;-) ) a setrou ti. Pokud to tak funguje, mas senzor vcetne jeho RJ spravne zapojenej. Editováno: 13. leden 2009, autor: tomina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 Nejlépé zjistitelný rozdíl, pokud máš dešťak tak nejde cyklovač na páčce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romec Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Vyzkouším, ještě jeden "tupý" dotaz, pokud tam mám senzor a je vadný, jak stírání funguje? V první poloze by měl setřít jen jednou a pak už nic - první poloha by měla být neaktivní. Mám takové tušení, že senzor nemám, myslel jsem, že by se to dalo rozpoznat přes diagnostiku. Romec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 přes diagnostiku nejde zjistit jde diagnostikovat okem (bud ho máš nebo ne) po dodělání senzoru se musí měnit i relé stěračů jinak setře jen jednou a pak nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romec Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 (editace) Opět se ozývám ohledně senzoru a přikládám fotky. Můžete mi poradit na základě fotek, zda bych ten senzor měl mít? Stírání mi funguje jako bych jej tam neměl, ani po nalití kýblu vody na senzor nic - není možné, že by byl vadný? Jak funguje stírání s vadným senzorem? Nestírá vůbec anebo se chová jakoby tam nebyl? Díky za pomoc (tolik otázek pohromadě jsem nepsal již dlouho :-)) Romec Editováno: 12. Únor 2009, autor: Romec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Senzor deste to je, ale na na O1. Tenhle se dava na O2 je mozny ze to tam nekdo nalepil kvuli zrcatku a senzor asi nebude zapojeny, myslim ze by na O1 ani zapojit nesel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Píďa Vloženo 29. leden 2013 Sdílet Vloženo 29. leden 2013 mám na O1 deštťový senzor, než jsem měnil sklo tak super, ted mám pocit jako by se mu snížila citlivost a setře až když je sklo fakt pořádně zaflákaný, nevíte někdo čím by to mohlo být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.