Lonanek Vloženo 29. leden 2013 Sdílet Vloženo 29. leden 2013 Můžu tipovat - nevhodné čelní sklo (ne pro dešťový senzor), nepříliš odborně přehozený (či poškozený) senzor... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Píďa Vloženo 29. leden 2013 Sdílet Vloženo 29. leden 2013 To snad ani nejde dát tam špatné sklo, na tom skle je originál nějaký ten držák namontovaný, leda že by to v servisu nějak poškodili tomu bych spíše věřil ale to už nikomu nedokážu že to bylo předtím vše ok.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 29. leden 2013 Sdílet Vloženo 29. leden 2013 Mezi sklo a senzor patří taková gelová podložka. Když ji tam nemáš tak se citlivost senzoru sníží. Při výměně skla se dává pokaždé nový gel. Hodně servisů to nedělá aby ušetřili ale přitom to na pojišťovnu naúčtují. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lonanek Vloženo 30. leden 2013 Sdílet Vloženo 30. leden 2013 Může to přeci reklamovat. Nedostatečná citlivost senzoru je přeci důvod... Já si nechával měnit sklo v autorizovaným servisu (4970,- s DPH) a nemám se senzorem (zatím) žádný problém. Kdyby ano, pak reklamuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 30. leden 2013 Sdílet Vloženo 30. leden 2013 Reklamovat to může, to ano. Ale když tam ten gel bude tak s tím servis nic neudělá. Já když mám měnit sklo se senzorem tak ho napřed vyzkouším jestli funguje. Už jsem se setkal s tím, že senzor nefungoval a zákazník ho chtěl opravit po mě. Nakonec se zjistilo, že mu chyběla část kabeláže. Jen se mnou chtěl vyjebat ale nepovedlo se mu to. Nakonec mi zaplatil ještě práci co jsem s tím měl navíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Píďa Vloženo 3. Únor 2013 Sdílet Vloženo 3. Únor 2013 Ahoj hoši tak jsem se díval ten gel tam je takže tím to nebude... nevím tedy čím už to může být... Asi mi nezbyde nic jiného než to neřešit a pomáhat si stírat častěji než mi stírá automatika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackShadow Vloženo 1. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2013 (editace) http://www.stualarm.cz/produkt/bs71rs-destovy-senzor/ http://www.stualarm.cz/produkt/bs71rs-destovy-senzor/ Editováno: 2. Červenec 2013, autor: Wojnar Edituj příspěvky!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brzdic Vloženo 16. Březen 2016 Sdílet Vloženo 16. Březen 2016 (editace) Vybráno špatné vlákno. Příspěvek přesunut. Editováno: 17. Březen 2016, autor: Brzdic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paul T. Vloženo 6. Září 2019 Sdílet Vloženo 6. Září 2019 V 29. 1. 2013 na 23:02, žralok napsal: Mezi sklo a senzor patří taková gelová podložka. Když ji tam nemáš tak se citlivost senzoru sníží. Při výměně skla se dává pokaždé nový gel. Hodně servisů to nedělá aby ušetřili ale přitom to na pojišťovnu naúčtují. Zdravím je toto na reklamaci? Dnes mi měnili sklo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.