Publikováno Květen 14, 200718 r V sobotu při návratu ze srazu se mi asi po hodinové jízdě na dálnici rychlostí 110-140 km/h rosvítíla kontrolka chlazení ale teploměr dál ukazoval normální tepolotu(jel jsem dál tak 5km než jsem mohl zastavit) ,po zastavení jsem zjistil,že víčko exp.nádržky je vyskočený a drželo tak na dvou závitech,a voda chyběla tak 1-2cm pod minimem.Po dolití asi 3/4litru destilky vše funguje normálně a voda neubejvá,olej taky čistej,tak nevím co si o tom mám myslet,je možný že ten ventil ve víčku se zasek a soustava se natlakovala tak že víčko vyskočilo.
Květen 14, 200718 r no neviem co si mas mysliet, ale signalizovalo Ti to nedostatok chladiacej vody spíš myslí, jak je možný, že se mu odšroubovalo víčko, asi zapomenuto jeho dotažení
Květen 14, 200718 r Autor no neviem co si mas mysliet, ale signalizovalo Ti to nedostatok chladiacej vody Dobrá rada nad zlato,co to signalizuje je mi jasny ale jde o to proč to víčko vyskočilo. Jakr:taky mne to napadlo ale než jsem jel tak jsem vše kontroloval, Upraveno Květen 14, 200718 r od Vlasta
Květen 14, 200718 r Určo si to kontroloval? Píšeš,že si bol na zraze tam každý na všetko šahá-viz prípad Bobik. (Nič v zlom)
Květen 15, 200718 r no neviem co si mas mysliet, ale signalizovalo Ti to nedostatok chladiacej vody Dobrá rada nad zlato,co to signalizuje je mi jasny ale jde o to proč to víčko vyskočilo. Jakr:taky mne to napadlo ale než jsem jel tak jsem vše kontroloval, vičko nemuže samo vyskocit,to by musel byt v prd.........zavit,ale to se snad jeste nestalo
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.