Remus by skoda Vloženo 14. Květen 2007 Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 že by :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 14. Květen 2007 Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 já si myslím, že by to svého kupce určitě mělo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 14. Květen 2007 Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 Je to fotomontáž, která nema s realitou nic společneho. I ty kola sou z nějakyho citroenu, maj jen 4 šrouby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 14. Květen 2007 Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 No představa je to hezká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
E888 Vloženo 14. Květen 2007 Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 Keď si odmyslím tie zadné dvere, tak by to bolo super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
E888 Vloženo 14. Květen 2007 Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 Takto som to myslel. I keď kolesá sa mi nepodarili... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 jo moc pěkné. Líbí se mi to víc než 206CC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sranki Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 jo moc pěkné. Líbí se mi to víc než 206CC Pekne to sice je ale je to jasny podvrh. Ked sa pozries cez predne sklo, da sa vidiet B-stlpik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 Copak někdo z vás doufal, že to není Photoshop? Vždyť to vyšlo jako aprílový žertík na auto.cz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Jackk Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 Sice je to jen apríl ale vypadá moc pěkně. a stejně i kdyby škodovka měla zájem to vyrábět tak to koncern kvuli EOSu stejne nedovolí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sakin Vloženo 23. Květen 2007 Sdílet Vloženo 23. Květen 2007 A co tohle,to je už troška lepčí,ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.