Publikováno Květen 14, 200718 r Rád bych se zeptal, zda jste se někdo setkal s průsakem oleje u motoru 1,2 12V (47KW). Koupil jsem starší Fabii Combi (2003) najeto asi 122 000KM a na levém boku motoru se objevuje olej - asi pod jedním kolem co pohání řemen. Někde tady jsem četl, že takto se projevuje KO motoru? Máte nekdo podobnou skušenost a jaké je řešení ? Myslel jsem, že to jenějaké těsnění podel osy rozvodového kola, ale teď mám obavu, abych nescháněl jiný motor. Dík za každou radu. VaVo
Květen 15, 200718 r Nevím proč by průsak oleje měl znamenat KO motoru. Taky bych to odhadoval na nějaké špatné těsnění.
Květen 15, 200718 r Podíval bych se na dělíci rovinu u bloku.Tam se vyskytovaly závady a na opravu se to posílalo do Boleslavi dle AS.
Květen 15, 200718 r pokud to prosakuje mezi motorem a prevodovkou,tak se to fakt posilalo na zaruku do MB,uznali to,dali celej motor novej,vim jen,ze to delali ty slabsi,ale muze se pak na to zeptat,zda i ty 47kwatovky
Květen 16, 200718 r pokud to prosakuje mezi motorem a prevodovkou,tak se to fakt posilalo na zaruku do MB,uznali to,dali celej motor novej,vim jen,ze to delali ty slabsi,ale muze se pak na to zeptat,zda i ty 47kwatovky jj, dávají půlmotor, někde to tu bylo řešeno, myslím mr.pecounem
Květen 18, 200718 r Autor pokud to prosakuje mezi motorem a prevodovkou,tak se to fakt posilalo na zaruku do MB,uznali to,dali celej motor novej,vim jen,ze to delali ty slabsi,ale muze se pak na to zeptat,zda i ty 47kwatovky Neprosakuje to mezi motorem a převodovkou, ale na druhé straně u rozvodového řemenu (asi těsnění okolo klikové řídele). Zajímalo mě, zda nekdo má/měl podobný problém (1,2 47KW) a jak ho řeši - kolik to stálo.
Květen 18, 200718 r pokud to prosakuje mezi motorem a prevodovkou,tak se to fakt posilalo na zaruku do MB,uznali to,dali celej motor novej,vim jen,ze to delali ty slabsi,ale muze se pak na to zeptat,zda i ty 47kwatovky Neprosakuje to mezi motorem a převodovkou, ale na druhé straně u rozvodového řemenu (asi těsnění okolo klikové řídele). Zajímalo mě, zda nekdo má/měl podobný problém (1,2 47KW) a jak ho řeši - kolik to stálo. a nebude to jen gufero na klice?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.