Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Rád bych se zeptal, zda jste se někdo setkal s průsakem oleje u motoru 1,2 12V (47KW).

Koupil jsem starší Fabii Combi (2003) najeto asi 122 000KM a na levém boku motoru se objevuje olej - asi pod jedním kolem co pohání řemen. Někde tady jsem četl, že takto se projevuje KO motoru?

Máte nekdo podobnou skušenost a jaké je řešení ?

Myslel jsem, že to jenějaké těsnění podel osy rozvodového kola, ale teď mám obavu, abych nescháněl jiný motor.

Dík za každou radu.

VaVo

Môže to byť aj semering tak nezúfaj poriadne to vyutieraj a posleduj. :palec2:

Nevím proč by průsak oleje měl znamenat KO motoru. Taky bych to odhadoval na nějaké špatné těsnění. :)

Podíval bych se na dělíci rovinu u bloku.Tam se vyskytovaly závady a na opravu se to posílalo do Boleslavi dle AS.

pokud to prosakuje mezi motorem a prevodovkou,tak se to fakt posilalo na zaruku do MB,uznali to,dali celej motor novej,vim jen,ze to delali ty slabsi,ale muze se pak na to zeptat,zda i ty 47kwatovky

pokud to prosakuje mezi motorem a prevodovkou,tak se to fakt posilalo na zaruku do MB,uznali to,dali celej motor novej,vim jen,ze to delali ty slabsi,ale muze se pak na to zeptat,zda i ty 47kwatovky

jj, dávají půlmotor, někde to tu bylo řešeno, myslím mr.pecounem

• Autor

Neprosakuje to mezi motorem a převodovkou, ale na druhé straně u rozvodového řemenu (asi těsnění okolo klikové řídele).

Zajímalo mě, zda nekdo má/měl podobný problém (1,2 47KW) a jak ho řeši - kolik to stálo.

Neprosakuje to mezi motorem a převodovkou, ale na druhé straně u rozvodového řemenu (asi těsnění okolo klikové řídele).

Zajímalo mě, zda nekdo má/měl podobný problém (1,2 47KW) a jak ho řeši - kolik to stálo.

a nebude to jen gufero na klice?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.