anry Vloženo 14. Květen 2007 Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 Poraďte nějaký eshop kde mají el. káble zůzných barev a průměrů. Potřebiji udělat el svazek z drátů o průměru 0,35mm různých barev. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 14. Květen 2007 Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 Ja som mal dobry zdroj kamoš robil vo firme kde sa robia kab. zväzky pre Rover a Mitsubishi takže musísíš si takeho najsť. No už to skončilo kable som pomíňal a rozdal posledne som už kupoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 14. Květen 2007 Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 viki kde kupuješ a aké? ja mám ten istý problém, neviem vhodné farby a dĺžky zohnať... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 14. Květen 2007 Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 (editace) V najobyčajnejšej mototechne myslím,že to bol 0,7 a 1 farba červená a čierna-KLASIKA! Tie čo boli od toho kamoša tie boli paráda všetky hrubky a kopec farieb aj PASIKOVE . Editováno: 14. Květen 2007, autor: vikino1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 14. Květen 2007 Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 No aj u nás to majú a aj v hornbachu maju vcelku výber.... Veru, chcelo by to niekoho z Nitry...kde sa robia káblové zväzky pre VW..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 14. Květen 2007 Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 (editace) Ono sa to ťažko vynáša všade sama kamera,SBS-kari by ti pozreli aj vieš kde.A každý sa bojí o flek aj keď je to tam údajne otročina Editováno: 14. Květen 2007, autor: vikino1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makov Vloženo 14. Květen 2007 Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 (editace) no pokial viem pre VW sa robi aj v Delphi Senica.Posledne ked mali pruser a nestihali vyrabat viem ze sa kablove zvazky vozili do Ba taxikmi po par kusoch. Tomu hovorim JUST IN TIME. Najlepsie su kable vytiahnute z aut.Ked mas daco v plnej palbe najdes tam konektora kable Ti sedia uplne radost s tym robit. Len sa to nahovno vytahuje zo zvazku. Editováno: 14. Květen 2007, autor: makov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eugen Vloženo 14. Květen 2007 Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 My děláme svazky pro škodovky,bmw X3 a audi A8 a kolikrát se vozily svazky taxikama přes hranice.Měly taxikáři u nás dobrej kšeft Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 14. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 My děláme svazky pro škodovky,bmw X3 a audi A8 a kolikrát se vozily svazky taxikama přes hranice.Měly taxikáři u nás dobrej kšeft a můžeš sehnat? z kama jsi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peto105L Vloženo 19. Květen 2007 Sdílet Vloženo 19. Květen 2007 (editace) No tak dnes som zasiel na vrakovisko. Povedal som ze potrebujem nejake tenke kabliky. Hned ma zobral do zadu a tam boli cele kablovacky s roznych aut. Hned som chmatol po kabelazi s fabie a povedal ze taketo potrebujem.zobral nozik a hned som mal asi3-4metrove kable roznych priemerov a farieb. Cele ma to stalo stovec. Len teraz by som bol rad, keby ni niekto poradil ,aku vzdialenost mam nastrihat pre spojenie packy s ovladanim PP a svorkovnice T32a. Nechcem aby to bolo nejak nasponovane alebo zbytocne dlhe. Proste aby sa to prichitilo ku povodnej kabelovacke a nebolo to kratke alebo moc dlhe. Neviem ja typujem tak 70cm dlzku , no vobec neviem jak to tam je. Poradte prosim. Dakujem. fakt nik nevie aka dlzky by tam bola asi treba? Editováno: 19. Květen 2007, autor: peto105L Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jíra_82 Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 No tak dnes som zasiel na vrakovisko. Povedal som ze potrebujem nejake tenke kabliky. Hned ma zobral do zadu a tam boli cele kablovacky s roznych aut. Hned som chmatol po kabelazi s fabie a povedal ze taketo potrebujem.zobral nozik a hned som mal asi3-4metrove kable roznych priemerov a farieb. Cele ma to stalo stovec. Len teraz by som bol rad, keby ni niekto poradil ,aku vzdialenost mam nastrihat pre spojenie packy s ovladanim PP a svorkovnice T32a. Nechcem aby to bolo nejak nasponovane alebo zbytocne dlhe. Proste aby sa to prichitilo ku povodnej kabelovacke a nebolo to kratke alebo moc dlhe. Neviem ja typujem tak 70cm dlzku , no vobec neviem jak to tam je. Poradte prosim. Dakujem. fakt nik nevie aka dlzky by tam bola asi treba? Zdarec, tvůj odhad je zcela správný. V březnu jsem dodělával PP a vlezlo tam skutečně 70-75 cm, no nemohl jsem tomu uvěřit, když vzdušnou čarou je to cca 20 cm ?!? Jíra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.