devil Vloženo 15. Květen 2007 Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 Zdravím, nevíte náhodou někdo, zda se dá dočasně vypnout alarm? Měl jsem nedávno problém při transportu auta autovlakem - pořád to houkalo, tak jsem na jedné stanici musel rychle vystoupit, otevřít a zavřít dveře a nechat auto odemčené. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OctII Vloženo 15. Květen 2007 Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 Jestli máš origo alarm, tak snad máš vypínač mezi předníma a zadníma dveřma pod B sloupkem vedle sedadla řidiče ne?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.jack Vloženo 15. Květen 2007 Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 (editace) tam se snad ruší jen čidla náklonu a hlídání vnitřku (nyní už jen jedno tlačítko) Editováno: 15. Květen 2007, autor: j.jack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OctII Vloženo 15. Květen 2007 Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 No dyť jo, kvůli tomu náklonovýmu čidlu mu to houkalo asi na tom autovlaku. Kdyby to vypl, tak v poho si myslím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 Presne ako píšete, u originál alarmu obe čidlá ide deaktivovať tlačidlom na B-stĺpiku. Ja mám neorigos alarm, v takomto prípade by som auto zamkol len kľúčom, nie DO alarmu. Alebo by som tie čidlá deaktivoval na DO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alco Vloženo 19. Duben 2008 Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 prosim Vas susedovi stale huka alarm na O2 na dvore a nevieme co s tym.. chcem mu tam dat magicar len neviem ako stary alarm uplne deaktivovat.. ide to vagom alebo odpojenim nejakeho konektoru.. proste uplne ho odstavit. dakujem za rady-... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Duben 2008 Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 prosim Vas susedovi stale huka alarm na O2 na dvore a nevieme co s tym.. chcem mu tam dat magicar len neviem ako stary alarm uplne deaktivovat.. ide to vagom alebo odpojenim nejakeho konektoru.. proste uplne ho odstavit. dakujem za rady-... S tímhle běž někam, návody na čórky se tu nerozdávají. Nikdo normální by tenhle problém neřešil takhle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Duben 2008 Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 Jinak jsem koukal včera do návodu, a alarm jako takový se vypnout nedá, jen ta dvě čidla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alco Vloženo 20. Duben 2008 Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 (editace) S tímhle běž někam, návody na čórky se tu nerozdávají. Nikdo normální by tenhle problém neřešil takhle. mas dojem ze nie som normalny? pytam sa uplne normalne ako sa da odstavit povodny alarm, majitel ho nechce pouzivat a chce tam dat magicar.. ten alarm origos je posahany a huka denne 10 krat sam od seba... preto ho chceme vypnut ale neprisiel som nato ako... cidla ma odpojene... alarm huka kedy chce nevieme co s tym. treba to zrusit uplne .... len neni postup jak na to... Editováno: 20. Duben 2008, autor: alco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Duben 2008 Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 Co zajet do servisu? OII jsou docela nová auta, takže i kdyby měl tu úplně první, tak by tam mohl zavítat, ne všechno se dá dneska udělat v garáži. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KRYSIMLADE Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 Pokud je ORIGO a AUTO je ORIGO taky o) Tak to vypni VAGem mas dojem ze nie som normalny? pytam sa uplne normalne ako sa da odstavit povodny alarm, majitel ho nechce pouzivat a chce tam dat magicar.. ten alarm origos je posahany a huka denne 10 krat sam od seba... preto ho chceme vypnut ale neprisiel som nato ako... cidla ma odpojene... alarm huka kedy chce nevieme co s tym. treba to zrusit uplne .... len neni postup jak na to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 mas dojem ze nie som normalny? pytam sa uplne normalne ako sa da odstavit povodny alarm, majitel ho nechce pouzivat a chce tam dat magicar.. ten alarm origos je posahany a huka denne 10 krat sam od seba... preto ho chceme vypnut ale neprisiel som nato ako... cidla ma odpojene... alarm huka kedy chce nevieme co s tym. treba to zrusit uplne .... len neni postup jak na to... Asi bych hledal závadu, proč to houká jak chce..takže servis a už nevyzvídej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alco Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 unika vam jedna vec.. majitel nechce oribo alarm.. che to vypnut ci to ide alebo nie... nechce ho tam.. a v servise su majstri taky ze to vymenia a neebudu to opravovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 Nebo ho odpojí, hm?! Já si stejně pořád myslím, že to je někaká levárna, sry. Je to podobné jako ten co měl novou pojištěnou oktu kterou mu chtěli ukrást a jen poničili construct, tak ho chtěl doma v garáži oddělat a vyzvídal jak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alco Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 Nebo ho odpojí, hm?! Já si stejně pořád myslím, že to je někaká levárna, sry. Je to podobné jako ten co měl novou pojištěnou oktu kterou mu chtěli ukrást a jen poničili construct, tak ho chtěl doma v garáži oddělat a vyzvídal jak... pozri si www.alco.sk moj web venujem sa tomu 10 rokov a mam skoro 400 spokojnych zakazniko mylis sa v levarne ) fakt neviem ako ten alarm zrusit... neviem co to spravi ked len odpojim konektor od RJ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KRYSIMLADE Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 pozri si www.alco.sk moj web venujem sa tomu 10 rokov a mam skoro 400 spokojnych zakazniko mylis sa v levarne ) fakt neviem ako ten alarm zrusit... neviem co to spravi ked len odpojim konektor od RJ... Webik peknej. Ale clovece. Podle neho ste profici. Takze tohle no nevim. Protoze ctim zakony fora a par clenu nexce aby se to resilo bohuzel ti nemohu vice poradit. DRIVE TO THE SERVICE... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kevinios Vloženo 16. leden 2018 Sdílet Vloženo 16. leden 2018 No me by to taky zajimalo, jak se zbavit toho hodne nepovedeneho origo alarmu v OCT II. Byl jsem s nim jiz dvakrat v aut. servise a problem pretrvava. Sirena nefunguje a novu se mi doopravdy kupovat nechce, takze mi neustalym blikanim v noci akorat vybiji baterku. Aktivuje se zcela nahodne a nekdy blika 5 minut, nekdy dokud ho nezastavi ochrana baterky proti vybiti. Kdyz se pokusim vyvolat alarm houpanim auta, nikdy se nezapne takze mi prijde naprosto zbytecny. Doopravdy nemam zajem krast si vlastni auto, doporucil byste mi nekdo nekoho v okoli Plzne, kdo by si s tim vedel rady? DRIVE TO THE SERVICE in da Plzen doopravdy nepomohlo, jen jsem jim vyplazl 500 za napichnuti na diag. Dekuji za pripadne rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 18. leden 2018 Sdílet Vloženo 18. leden 2018 tak nebud za debila a kup novou sirénu... takové lidi nechápu!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kevinios Vloženo 1. Únor 2018 Sdílet Vloženo 1. Únor 2018 Hm fakt diky za nejlepsi radu na svete..Proc bych mel kupovat novou sirenu za 5000.- , kdyz chci jen deaktivovat alarm, kterej v aute nechci. Tim se muj problem nevyresi, pri nahodne aktivaci to bude navic jeste houkat. Pokud bych chtel opravit sirenu, tak by melo stacit pouze vymenit baterie v sirene, ktera ma udavanou zivotnost 5 let. Fakt super tyhle chytracke rady. Priste aspon bez toho debila Milhausku. Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kevinios Vloženo 12. Březen 2018 Sdílet Vloženo 12. Březen 2018 Edit problemu: Tak jsem vcera vymenil sirenu za origo novou a problem pretrvava. Alarm se nahodne aktivuje, blikaji vystrazny a sirena nehouka. Je tu nekdo sikovny z Plzenskeho kraje, kdo by mi mohl poradit, ci pomoci s diagnostikou. Za jakykoliv rady ci napady predem dekuji. Napadlo me ze by to mohl delat konektor, ci kabel, ktery vede k sirene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.