tora Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 Máte někdo nějaké zkušenosti s umístěním subwooferu a hlavně zesilovaše v Roomstru? Zrovna nějaké ideální místo pro zesilovač jako je např. u O I a II zde nejni. Při vyndání subwof. boxu se mi spolu s ním nechce vyndavat i zesilovač, protože k němu přeci jenom vede o nějaký ten "kablík" víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 18. Květen 2007 Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 Ja to budu resit nasledovne, ale nevim kolik potrebujes v aute mist, ja 5 ne, takze vyhodim prostredni sedacku, udelam tam subwoofero-stolek mezi zadni sedacky i se zesikem a bude vymalovano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tora Vloženo 19. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2007 (editace) Ja to budu resit nasledovne, ale nevim kolik potrebujes v aute mist, ja 5 ne, takze vyhodim prostredni sedacku, udelam tam subwoofero-stolek mezi zadni sedacky i se zesikem a bude vymalovano čus.. Tvůj nápad nejni špatný, ale já bych rád zachoval všech pět míst k sezení. Proto asi budu muset vyndavat zesík spolu s boxem (aby šlo do auta naložit i něco většího, kdyby box překážel) => budu proto muset nějak promyslet nějaké rychlospojky na kabely, aby se nemuselo pořád šroubovat.. to by mi technika moc dlouho nevydržela. Nevim jestli se něco takového dělá.. zase aby se to v tom spoji + a - "nehasilo" Editováno: 19. Květen 2007, autor: tora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 19. Květen 2007 Sdílet Vloženo 19. Květen 2007 Dela, dela se primo konektor pro kabely k zesilovaci, protoze tam cokolada asi neni na miste stoji to kolem 650 kaček, tak jsem to mel ve fabce na boxu z boku pridelanej zesik a slo to vytahovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tora Vloženo 19. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2007 Ok díky.. tak to se musím po tom začít více pídit :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canario447 Vloženo 2. Září 2007 Sdílet Vloženo 2. Září 2007 (editace) Ludia,a ked sa tu uz bavime o subvoferi a zosilovacoch do Roomstra,ma uz niekto skusenosti so zvukom takeho zariadenia v tomto aute? Jedna sa mi o to ze uvazujem tiez o nejakej audio sustave,ale ako probkem sa mi javia plasty pouzite v aute .Teda neviem ci sa to zda len mne,alebo je to fakt,ale vsetky plasty mi pridu nejake tenke,skoro ako papier,z coho mi vychadza ze ak tam dam nieco vykonnejsie,vsetko bude krasne rezonovat.Vie niekto co s tym?Ved uz teraz ked vyperem origo reprakom,tak s basmi hraju vsetky tapacirungy na dverach.... A k zosilovacu....Pozeral som pod koberec co je na zadnych dverach a je tam pod nim dost hlboka diera,tak myslim ze ak by sa vyrezal otvor do koberca,krasne by tam ten zosik zapasoval.....Otazka je ci mu nebude vadit otvaranie a buchanie kufrom... Editováno: 2. Září 2007, autor: canario447 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 2. Září 2007 Sdílet Vloženo 2. Září 2007 Dveře budeš muset každopádně vytlumit tlumícím materiálem. Já si budu nechávat dělat na zakázku plato z MDF a na neho dam i zesik s kapacitorem a repro 6x9" od ground zero http://tcoshop.com/product_info.php?cPath=...products_id=162 No a subwoofer bude misto prostredniho sedadla a nebo bude na nem. Myslim to tak ze kdyz ho sklopim tak by se dal mensi subwoofer namontovat primo na zadni stranu sedadla tak aby kdyz to sedadlo se zase dalo spatky tak subw. bude jakoby v kufru nevim jestli me chapete. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canario447 Vloženo 2. Září 2007 Sdílet Vloženo 2. Září 2007 (editace) Pozrel som na ten link,a jo,mas pravdu,vyplni sa co sa da.Ale minie sa toho na mraky...Mimochodom,je to nejaky spec. material,alebo len obycajny tvarovany molitan? Editováno: 11. Červenec 2009, autor: foromen Citace předešlého příspěvku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 To levnější je asi molitan ale to dražší nevím z čeho se vyrábí ale tohle může být zajímavé http://tcoshop.com/product_info.php?cPath=...roducts_id=1613 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 Tak něco pro inspiraci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 vaau husty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 Je to foceno po tmě a mobilem ale hraje to dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek69 Vloženo 10. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2009 (editace) Ahoj chtel jsem se zeptat, mam Fabii II, chtel bych si dat do kufru subwoofer - aktivni, co vse je potreba k zapojeni na origo autoradio? Dekuji za odpovedi . Editováno: 10. Červenec 2009, autor: Blacky Pravidla rikaji - necituj posledni prispevek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 10. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2009 Za radio zapojis dle schematu na vystupy zadni reproduktoru tenhle adapter a na ten uz primo zesilovac, nebo ten aktivni subwoofer. Proste rozkuchnes kabelaz a napojis, pripajis, proste jak chces. Kdyby neco tak napis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek69 Vloženo 11. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2009 (editace) Dekuji moc za odpoved, jsem moc rad ze mi nekdo je ochoten poradit. Jeste bych se chtel zeptat, mam radio Dance, je jedno jaky aktivni subwoofer koupim? 4ohmy nebo 8ohmu? Je treba aby subwoofer mel pro toto autoradio urcite parametry? Aby to fungovalo? Dekuji Mate nekdo zkusenost s timto? http://cartuning.cz/zbozi/produkt-9380/akt...alouneny-6.html Nevite jak to hraje? nepotrebuji nic extra jen at jsou vetsi basy, mam origo repraky od skoda 4 vepredu a nic moc, tohle bych chtel dat do kufru! Ma cenu to kupovat? Editováno: 12. Červenec 2009, autor: Blacky Pravidla rikaji - necituj posledni prispevek, natoz svuj vlastni! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacon Vloženo 7. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2009 Pri aktivnych subwooferoch Ta impedancia (4ohmz ci 8ohmov) zaujimat nemusi, pretoze aktivny subwoofer uz ma v sebe zabudovany zosilnovac ktory byva spravidla, pri kvalitnejsich setoch, vyladeny s reproduktorom. Takze Ty to vlastne neovplivnis. Tato otazka by bola aktualna keby si chcel vyskladat pasivny SW a zosilnovac. Pri aktivnych SW by Ta mala zaujimat min a max uroven vstupnej citlivosti. Pri kvalitnejsich SW sa daju nastavovat viacere stupne citlivosti a tak ho mozes idealne zladit s Tvojim autoradiom. Co sa tyka Tvojho druheho dotazu, no neviem, no moj osobny nazor rada SONY Xplod bola robena ako cisto komercna bez najmensieho zamerania na kvalitu. Cena je tam sice lakava, no ja by som trochu prihodil a isiel inym smerom. U nas na SK som videl aktivny SW JBL za 5000 korun a ten hral celkom slusne. Skus si popozerat aj ine znacky, napr.: Magnat, JBL, ... . Nemusia to byt samozrejme tie najvyssie rady vyrobkov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 7. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2009 to v tom odkazu ani neni od Sony... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacon Vloženo 7. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2009 (editace) Prepac, nevsimol som si napodobeninu obchodnej znacky SONY XPLOD, no stale si myslim, ze ta kvalita nie je dostatocna Editováno: 7. Srpen 2009, autor: bacon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 15. Září 2009 Sdílet Vloženo 15. Září 2009 Zdar, rád bych do FII dal menší woofer, podmínkou je umístění pod sedačku spolujezdce, nechci si plnit kufr. Toto řešení dříve i bylo origo, ale již není dostupné. Nemáte někdo dobrý tip? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napster050 Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 Mate niekto skusenosti s niecim takymto ?? je to celkom male tak to nezabera vela miesta, zaujimalo by ma ale ako to hra. http://ishop.nay.sk/sk/catalog/product-detail?pid=OR1023296 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek69 Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 (editace) Chlapi chtel jsem se zeptat, kdyz koupim pasivni subwoofer a napojim ho na autoradio Dance, je treba zesilovac? Diky Editováno: 10. leden 2010, autor: foromen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ciryl Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 Ano, na pasivní subwoofer zesilovač potřebuješ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek69 Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 (editace) Koupil jsem aktiv subwoofer, ale elektrikar mi rekl ze na autoradio Dance nejde napojit, že radio nema připojení na subwoofer. Budu rád za každou radu, jak to zprovoznit. Diky Editováno: 10. leden 2010, autor: foromen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 Jde to, nekde jsem to tu psal. Projdi si tohle tema a tema Zesilovac, mozna je taky neco popsany ve vlakne o mym aute. Jestli to z toho nepochopis, tak mi napis sz a az budu na pc, tak se na to mrknu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 9. leden 2010 Sdílet Vloženo 9. leden 2010 Zdar, rád bych do FII dal menší woofer, podmínkou je umístění pod sedačku spolujezdce, nechci si plnit kufr. Toto řešení dříve i bylo origo, ale již není dostupné. Nemáte někdo dobrý tip? Ahoj, jak si to vyresil? Uz mas nejaky sobwoofer? Ted hledam neco podobneho pod sedacku a tak bych chtel znat tvuj nazor... Jak resite ten LINE OUT vystup??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.