žralok Vloženo 4. Únor 2013 Sdílet Vloženo 4. Únor 2013 Lak do cca 3000,-Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias116 Vloženo 4. Únor 2013 Sdílet Vloženo 4. Únor 2013 mě lakoval 1500kč/díl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 4. Únor 2013 Sdílet Vloženo 4. Únor 2013 ja mel lak zadniho RS narazniku za 1000 kc ale predni RS sem mel u jinyho lakyry mel za 1900 kc nesedel lak prasacky nastrikany takze sem mu to reklamoval jako jak si to predstavuje,... k zivote uz k nemu nejdu a zadni vraza znova predni naraznik a opravu kol budu aplikovat u predchazejiciho lakyry co mi lakoval zadni RS takze co z toho plyne ? kazdej lakyra - JINA CENA, JINA KVALITA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 4. Únor 2013 Sdílet Vloženo 4. Únor 2013 Taky jde o to jakou barvou. Já jsem uvedl cenu za lakování nárazníku v metalíze a cena je max do 3000,-Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 4. Únor 2013 Sdílet Vloženo 4. Únor 2013 ja samozrejme taky metaliza, zelena natur Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterToretto Vloženo 22. Únor 2013 Sdílet Vloženo 22. Únor 2013 mna by celkom zaujimal tento naraznik .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 22. Únor 2013 Sdílet Vloženo 22. Únor 2013 a co te na nem zajima ? podle pohledu poznas ze to je FRS I a ten je skalpovanej a na to navarenej podnaranik z FRS II nic svetabornyho, ale drahyho ted otazka jestli to neni nejakej paskvil jmenem LAMINAT ani bych se tomu totiz nedivil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterToretto Vloženo 22. Únor 2013 Sdílet Vloženo 22. Únor 2013 neviem ale mne osobne sa to pači .. a chce za to na tej inzercii 2999kč .. ja som chcel tiež robiť niečo podobne .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Migel249 Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 Lidi, chci se zeptat: mám FRS a na zadním nárazníku se mi na bocích odlepil origo překryt. Už je tam mezera mezi naraznikem a prekrytem. Můj dotaz, překryt jen odlepim a uprostřed vycvaknu? Je tam nějakej chytak? A druhá otázka, čím to přilepit, aby to vydrželo? Máte nějaký zaručený pevný lepidlo? Napadl mě Mamut glue, ale to je celkem pružný, ikdyz uschne. U napruzenych spojů se mi neosvedcilo. Díky za jakoukoliv radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 Zdravím. Nemáte zkušenost, jestli je reálné nějak solidně spravit tuto díru v nárazníku? Je to zrovna tak blbě v tom vinklu nad RZ vyštípnuté. Ten kousek nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 Zavarit , vybrousit , a pak uz klasika az k laku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 presne tak jak pise jozzi,.......... nic jinyho, lepsiho vymyslet ani snad uz nejde jo, vlastne jde ............ koupit rovnou celej novej naraznik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 to je taky možnost ... a nejhorši řešeni by bylo asi zakytovat , to by hnedka praskalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 Mě právě přijde zbytečné kvůli takové dírce kupovat celý nárazník, zase je pravda, že ta díra není na rovné ploše, ale tak blbě v rožku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 zajed se kouknout sem , oni Ti už poradi http://www.mojeplasty.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 Skvělé dokonce tip v Ostravě :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 Dyt vim odkud jsi , tak jsem hnedka hledal v Ove Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 A nějaký tip posléze na dobrou lakovnu na Ostravsku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 ja lakuju jedině u nas v Těšíně ,ale to maš krapanek z ruky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 Pokud dělají kvalitně, tak zas tak daleko to není. Rovnou bych pozdravil bratry za řekou :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 http://www.autolakszmek.cz/ jsou velmi solidni však lakuju jen u nich a to by ses už rovnou mohl stavit u mně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 14. Duben 2013 Sdílet Vloženo 14. Duben 2013 No to nevím, to bych si musel doma vyžádat k vycházce ještě povolenku a musel bys zavolat, že nejsem s žádnou ženskou :-D Přes týden to začnu řešit, tak dám potom vědět, jak to probíhá a jak to dopadne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 14. Duben 2013 Sdílet Vloženo 14. Duben 2013 Ok kdyztak SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeněk K. Vloženo 25. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2013 Lidi, prosím Vás je nějaký rozdíl mezi origo nárazníkama a těma levnýma?Levný např. tento:http://aukro.cz/predni-naraznik-skoda-fabia-fabie-r-v-2000-novy-i3632042422.htmlPotřebuju koupit nárazník, a nevím kde pořádně začít, a za jakou cenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr92 Vloženo 4. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2013 (editace) Ahoj, chci se zeptat nemáte někdo návod na demontáž zadního nárazníku? Já doma něco mám ale chybí mi tam část jak se rozebírají plasty v kufru. Potřebuju ho sundat a mám strach abych si ty plasty nepolámal A navazující dotaz: Praskl mi na boku úchyt který drží nárazník v lajně s karoserii (Nevím jak to lépe popsat , viz foto) nevíte dá se to někde sehnat? Nebo případně stačí to přilepit třeba patefixem?Foto dodám až v pátek teď budu mimo PC a nemám to ještě pořádně nafocené krom tohohle: http://www.pictu.cz/image.php?di=0ZUD Předem díky za rady a tipy Editováno: 4. Listopad 2013, autor: Petr92 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.