THORIN Vloženo 7. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2013 Já to kupoval na přední nárazník ve Škodovce, cena asi 50 Kč. Na zadní to bude podobné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr92 Vloženo 9. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2013 (editace) Ufff tak to není zas až taková hrůza bál jsem se, že to bude mnohem dražší.... I když za kousek plastu je to i tak dost. Editováno: 9. Listopad 2013, autor: Petr92 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TerezkaFabie Vloženo 27. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2013 Dobrý večer chtěla jsem se zeptat sháním gt nárazník na fabii? Mohli by jste mi poradit kde ho seženu? Dík za připadne odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 27. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2013 Ahoj Terko,..... bohuzel nesezenes,... musis hledat je jich hodne malo, spis zadny a kdyz se nejaky obcas nekde na netu vyskytne, tak je hnedka fuc. musis proste hledat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TerezkaFabie Vloženo 29. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2013 Ahoj luky.dekuji za odpověď ano vím že je to na prd no. Třeba budu mit štěstí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 29. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2013 Treba budes,... musis holt hledat a cekat,.. jinak to asi stejne nepujde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterToretto Vloženo 31. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2013 jeden som našiel na inzerate ..80€ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TerezkaFabie Vloženo 31. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2013 Posli odkaz Prosím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterToretto Vloženo 2. leden 2014 Sdílet Vloženo 2. leden 2014 http://auto.zbavsatoho.sk/inzerat/11935/naraznik-fabia-gt.html ale už to asi nema zmysel lebo je tam dosť stary datum .. každopadne musiš len a leh hladať .. niekedy to trva kratko a niekedy dlho :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lokyh Vloženo 19. Září 2014 Sdílet Vloženo 19. Září 2014 Dobrý den, chci se jen ujistit, jestli přední nárazník z Fabia 1 pasuje na Fabia combi 1? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vosa88 Vloženo 28. Květen 2015 Sdílet Vloženo 28. Květen 2015 zdravim, chci se zeptat jestli někdo zkoušel dát nebo jestli jde na zadní nárazník fabie I dát difuzor z fabie II rs? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 3. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2015 Zdravím, chtěl bych se zeptat, výztuha předního nárazníku je u Fabie kratší až od MR2005 (od FL), nebo ji začali dávat již dříve? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 21. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2015 (editace) Nikdo neví? Ani ETKA neporadí? Editováno: 21. Srpen 2015, autor: Martab Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2015 V ETCE takové věci, jako jsou rozměry naprosté většiny dílů, nenajdeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 21. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2015 (editace) To jo, ale pokud se tam dávalyvýztuvýztuhy, tak by i v ETCE měli být dvě (rozměry mne moc nezajímají, stačí mi MR pokud možno). Editováno: 21. Srpen 2015, autor: Martab Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2015 OK, takže v Etce je jen jedna výztuha stejná pro předface i facelift. Cena je tam 3427 Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 22. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2015 Díky, to je přesně to co jsem potřeboval, myslel jsem, že když se při výměně nárazníku za FL/RS zkracuje výztuha aby to šlo nasadit, tak že jsou dvě verze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skypeja Vloženo 8. Září 2015 Sdílet Vloženo 8. Září 2015 Ahoj, mohl by mi někdo změřit díru, která je v nárazníku na FI kombíku k vyndavací kouli? Nebo nemáte někdo tu papírovou šablonu? Ideálně naskenovanou Mám FI rv. 2001 a nechával jsem teďka dodělávat kouli. V servisu mi to pokurvili a ty dvířka tam nejdou nasadit :-/ Díra je malá. Potřeboval bych vědět kolik je horní hrana díry od hrany nárazníku/černý lišty, kolik je dolní hrana díry od hrany nárazníku a pak taky šířku díry. Snad to s těmahle rozměrama nějak doladím. Servisák se k tomu postavil hrdinsky: "Tažný tam máte, tak co byste chtěl, stejně byste ty dvířka do měsíce ztratil...... " Potřebné rozměry viz obrázek.... Díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jkrajinka Vloženo 4. Duben 2016 Sdílet Vloženo 4. Duben 2016 Nevíte někdo z jakého materiálu jsou originál přední nárazníky na Fábii I z roku 2004? Čeká mě sváření praskliny na jeho přední spodní části a potřebuji sehnat správný svařovací drát. Vím, že to bude na nárazníku zevnitř vyraženo , ale to zjistím až ho sundám. Orientačně se dá typ plastu zjistit zkouškou plamenem, ale není to mé auto a majitel to prostě nepozná. Proto zkouším štěstí zde a naivně se domnívám, že Škoda zrovna u nárazníků používá jeden typ z jednoho druhu plastů, třeba ABS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 5. Duben 2016 Sdílet Vloženo 5. Duben 2016 Ano, je to ABSko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jkrajinka Vloženo 7. Duben 2016 Sdílet Vloženo 7. Duben 2016 Dík, objednal jsem ABS dráty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin42 Vloženo 14. Únor 2017 Sdílet Vloženo 14. Únor 2017 Zdravím , a předem se omlouvám pokud tu tema již je. Výztuha předního narazníku je stejná na Fabii 1,4 16v a na RS? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jochanan Vloženo 24. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2017 Zdravim klubaci,mam dotaz. Vim,ze to tady je napsane. Mam F1 pred facelift,a chci davat predni naraznik facelift. Je treba vymenit jen ty plastove listy,co jsou na krajich blatniku do ceho se pak zacvaknou rohy narazniku? A jen vymena konektoru mlhovek? Daji se koupit ty listy samostatne? Omlouvam se za hloupe otazky. Nerad bych koupil neco spatne. Poradi nekdo? Diky Honza. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Kostohryz Vloženo 21. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2020 Dobrý den. Zajímalo by mě zda bude pasovat na 1 škodu fabii 1.4MPi r.v 2001 před faceliftem přední nárazník po faceliftu a pokud ano zda nebudou potíže na STK. Děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albín Vloženo 21. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2020 Měl jsem ho na jedničkový fabii 1.4 MPi,taky byla před face a měl jsem na ní přední nárazník po face. Na STK nikdy žádný problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.