Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

tak sem se dnes odhodlal koupit textilni koberce a nelituju. int. je takovej teplejsi nez s gomou.

post-8-1179509531_thumb.jpg

post-8-1179509549_thumb.jpg

post-8-1179509567_thumb.jpg

• Autor

a tady vysledek 3 hodin lesteni :palec2::p

post-8-1179509623_thumb.jpg

Pekny, lesk jak blesk, ze ti nepraskla cocka ;)

Hele nechci bejt stoura ale nemel byt ten nadpsi obracene -_-

heh urcite mel.

jinak ja mel texitni koberce v cene a jsem spokojenej. Z pocatku se i zdalo ,ze ho patou u pedalu plynu nejak moc drasam, ale je to v poho. Drzej. Cas do casu je vyprasim a zatim jednou jem je vyplachl vodou.

já mám gumové, aspoň se nechají umýt Wapem. :)

na zimu jsou asi lepsi, ale na leto sem rad za koberecky.

jo to je fakt, ta sůl je hrozná.

Mne dal predajca gratis gumove presne na roomstra (ziadne univerzalne) a fakt su pekne a hlavne velmi prakticke. Asi by som nevymenil za koberceky. Proste nemam naladu vzdy vysavat a vytahovat z nich ten sajrajt. :) Ale je to vec nazoru.

• 1 rok později...

No já bych měl mít v eleganci textilní v sérii, ale nevím, asi bych chtěl pořídit gumové. Ty textilní mi přijdou blbé, pokud bude pršet? Nebo jsou nějak impregnované a ta voda jina neprojde do podlahy? Díky za info:)

V autě jsem měl tkané textilní a od prodejce grátis gumový....používám jen gumy....jak v létě tak i v zimě....v létě mám v autě písku a kamínků....gumy vysypu umeju a jsou furt jako nový...ty původní tkaný budou v garáži čekat a se bude auto za nějaký čas prodávat....

No já to tak taky vidím, ale že tu někdo psal, jak mu ty tkané vyhovují...

V interiéru auta ladí oku lépe samo ty tkané, ale z praktického hlediska jsou dle mého gumy lepší.....

mozna sem to psal i ja. na leto mam tkane a zimu gumovy, resp ty gumovy mam pod tkanejma, ktery na zimu vyndam.. Ty tkany se sice kapku prasej, ale zase se mi na nich lip "stoji" proste nevrzou pod botama a tak. Vyprat se daj v pohode. lehce vyklepu a pak hadici proste vystrikam. na slunicku jsou za hodku suchy. :palec2:

Nejlepší jsou textilní, gumové jsou pořád zaprasené a textilní stačí vyklepat. Používám je celoročně , protože v zimě stejně žádní sníh není.

Já používám jen gumové. Bordel vysypu, když je moc špíny, tak tlaková voda u pumpy je zase dokonale vyčistí. Taky se neposunují po interiéru jako textilní a nesáknou vodu, když třeba v létě za deště vlezete se špinavými (zablácenýma) botama do vozu, příp. v zimě s břečkou na botách (zejména spolujezdci :angry:

V interiéru auta ladí oku lépe samo ty tkané, ale z praktického hlediska jsou dle mého gumy lepší.....

Suhlas. Vo Fabke I som mal original gumy aj textil a vysledok: "textil isiel po case z domu" -> v lete ked je sucho je to OK, ale ked prsi par dni za sebou a koberce nestihaju vyschnut je to na prd. Sice neprepustili vodu (spodok mali akoby pogumovany) ale spravali sa ako spongia. Teraz mam len gumy a basta!

No tak asi taky přejdu na gumu co nejdříve...jinak se mi moc líbí gumovej koberec do kufru, to tam půjde taky hodně rychle:)

a hlavně je v tom kufru dost praktickej....

jj, mám ho v kufru taky a spokojenost I.A

Čistě gumový se blbě dají vyčistit. Otec má gumotextil a ty sou docela dobrý. Já teď čistě textil a je to mnohem lepší, než co sem měl dřív ve Feldě. Sou lehký a dají se krásně klepat.

a hlavně je v tom kufru dost praktickej....

taky mam a spokojenej. Akorat by to mohlo byt trochu vic protiskluzove. mel jsem ve felicii neorigo a ten mel takovou gumovou protiskluzovou sitovinu.

Právě brácha to má ve F1 a vypadá to hodně dobře, ten do kufru:)

Na FI jsem měl taky a super...ještě se ale dělá i přímo tzv. vana do kufru...má vyšší okraje cca 4cm.....jinak do FII do kufru stojí gumovej "koberec" 690,-Kč

Jojo, ale ta vana mě zase tolik nebere a těch 700 je sice dost, ale myslím, že se to vyplatí.

Aha, takze abych to upresnil, tak mam prave tu vanu:) Neprekazi ani te ohradce z funkciho paketu. Akorat je to nutne trosicku prilisovat.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.