mr.pecoun Vloženo 18. Květen 2007 Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 tak sem se dnes odhodlal koupit textilni koberce a nelituju. int. je takovej teplejsi nez s gomou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 18. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 a tady vysledek 3 hodin lesteni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mvh Vloženo 18. Květen 2007 Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 Pekny, lesk jak blesk, ze ti nepraskla cocka Hele nechci bejt stoura ale nemel byt ten nadpsi obracene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 heh urcite mel. jinak ja mel texitni koberce v cene a jsem spokojenej. Z pocatku se i zdalo ,ze ho patou u pedalu plynu nejak moc drasam, ale je to v poho. Drzej. Cas do casu je vyprasim a zatim jednou jem je vyplachl vodou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 já mám gumové, aspoň se nechají umýt Wapem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 na zimu jsou asi lepsi, ale na leto sem rad za koberecky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 jo to je fakt, ta sůl je hrozná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 Mne dal predajca gratis gumove presne na roomstra (ziadne univerzalne) a fakt su pekne a hlavne velmi prakticke. Asi by som nevymenil za koberceky. Proste nemam naladu vzdy vysavat a vytahovat z nich ten sajrajt. Ale je to vec nazoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 12. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2008 No já bych měl mít v eleganci textilní v sérii, ale nevím, asi bych chtěl pořídit gumové. Ty textilní mi přijdou blbé, pokud bude pršet? Nebo jsou nějak impregnované a ta voda jina neprojde do podlahy? Díky za info:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2008 V autě jsem měl tkané textilní a od prodejce grátis gumový....používám jen gumy....jak v létě tak i v zimě....v létě mám v autě písku a kamínků....gumy vysypu umeju a jsou furt jako nový...ty původní tkaný budou v garáži čekat a se bude auto za nějaký čas prodávat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 12. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2008 No já to tak taky vidím, ale že tu někdo psal, jak mu ty tkané vyhovují... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2008 V interiéru auta ladí oku lépe samo ty tkané, ale z praktického hlediska jsou dle mého gumy lepší..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 mozna sem to psal i ja. na leto mam tkane a zimu gumovy, resp ty gumovy mam pod tkanejma, ktery na zimu vyndam.. Ty tkany se sice kapku prasej, ale zase se mi na nich lip "stoji" proste nevrzou pod botama a tak. Vyprat se daj v pohode. lehce vyklepu a pak hadici proste vystrikam. na slunicku jsou za hodku suchy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Escrito Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Nejlepší jsou textilní, gumové jsou pořád zaprasené a textilní stačí vyklepat. Používám je celoročně , protože v zimě stejně žádní sníh není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nohab Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Já používám jen gumové. Bordel vysypu, když je moc špíny, tak tlaková voda u pumpy je zase dokonale vyčistí. Taky se neposunují po interiéru jako textilní a nesáknou vodu, když třeba v létě za deště vlezete se špinavými (zablácenýma) botama do vozu, příp. v zimě s břečkou na botách (zejména spolujezdci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
triktrak Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 V interiéru auta ladí oku lépe samo ty tkané, ale z praktického hlediska jsou dle mého gumy lepší..... Suhlas. Vo Fabke I som mal original gumy aj textil a vysledok: "textil isiel po case z domu" -> v lete ked je sucho je to OK, ale ked prsi par dni za sebou a koberce nestihaju vyschnut je to na prd. Sice neprepustili vodu (spodok mali akoby pogumovany) ale spravali sa ako spongia. Teraz mam len gumy a basta! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 No tak asi taky přejdu na gumu co nejdříve...jinak se mi moc líbí gumovej koberec do kufru, to tam půjde taky hodně rychle:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 a hlavně je v tom kufru dost praktickej.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nohab Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 jj, mám ho v kufru taky a spokojenost I.A Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Čistě gumový se blbě dají vyčistit. Otec má gumotextil a ty sou docela dobrý. Já teď čistě textil a je to mnohem lepší, než co sem měl dřív ve Feldě. Sou lehký a dají se krásně klepat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 a hlavně je v tom kufru dost praktickej.... taky mam a spokojenej. Akorat by to mohlo byt trochu vic protiskluzove. mel jsem ve felicii neorigo a ten mel takovou gumovou protiskluzovou sitovinu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 Právě brácha to má ve F1 a vypadá to hodně dobře, ten do kufru:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 Na FI jsem měl taky a super...ještě se ale dělá i přímo tzv. vana do kufru...má vyšší okraje cca 4cm.....jinak do FII do kufru stojí gumovej "koberec" 690,-Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 Jojo, ale ta vana mě zase tolik nebere a těch 700 je sice dost, ale myslím, že se to vyplatí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 Aha, takze abych to upresnil, tak mam prave tu vanu:) Neprekazi ani te ohradce z funkciho paketu. Akorat je to nutne trosicku prilisovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.