Bart246 Vloženo 26. Březen 2006 Sdílet Vloženo 26. Březen 2006 Zdravím Vás tak včera jsem nainstaloval do mé octyI(11/01), po chvíli kdy jsem si hrál s konekory v pojistkové skříňce jsem to úspěšně ukončil, ale zjistil jsem další věc a momentálně nevím co se stalo(vag budu mít k dispozici až za týden).Teď k tomu problému, měl jsem odpojený akumulátor, po zapojení se mi rozvítila kontrolka otevřených dveří, všechny dveře fungovaly, ale jen do té doby než jsem dal klíček do polohy č.1, pak už se nerozsvítila.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 28. Březen 2006 Sdílet Vloženo 28. Březen 2006 neni tady co si instaloval.....a hlavně se tam mohlo cokoli stát když si to měl rozebrané........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart246 Vloženo 28. Březen 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2006 Instaloval jsem relé denního svícení, ale nemá to skontrolkou co dělat. Auti funguje správně. Vyzkoušel jsem jěště jednou odpojit aku a kontrolka se mi rozvítila(reagovala na všechny dveře,které jsem otevřel) jen do té fobynež jsemzapnul zapalování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gali Vloženo 28. Březen 2006 Sdílet Vloženo 28. Březen 2006 Přestala mi svítit kontrolka na palubce když mám otevřené dveře ale když je otevřený kufr tak svítí nevíte co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 28. Březen 2006 Sdílet Vloženo 28. Březen 2006 Přestala mi svítit kontrolka na palubce když mám otevřené dveře ale když je otevřený kufr tak svítí nevíte co s tím? Pokud nikdo nedělal žádný zásah do el. instalace bude vadný spínač ve dveřích....pokud to nehlásí žádné dveře je to podivné..............?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart246 Vloženo 1. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2006 Tak jsem konečně dal moje auti na Vag-com, ten mi zahlásil následující chybu: 18062 - Vypište paměť závad sdružených přístrojů a P1654 - 35 - 10 - Sporadicky. Tak jsem tu chybu vymazal a už se neobjevila, ale kontrolka otevřených dveří se také nerozsvítila. Znova jsem odpojil Aku a kontrolka svítí a reaguje na všechny dveře, ale jen do te doby než jsem dal klíček do polohy I. Vag opět diagnostikoval tu samou chybu. Vadí mi když mi něco nefunguje. Vše fachá tak jak má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart246 Vloženo 2. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2006 Poraďte nebo dejte aspoň nějaký typ, co by to mohlo být. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host kunikosita Vloženo 2. Duben 2006 Sdílet Vloženo 2. Duben 2006 co tam máš za panel, číslo dílu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart246 Vloženo 3. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 Číslo panelu nevím (kde vůbec je). Je to verze Classic(samo bez Maxidotu) ta to ve výbavě nemá, ale zarazilo mně že při odpojení Aku to fungovalo jendo té polohy I. Pak už néé. Což mě vadí, když něco nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa72 Vloženo 18. Květen 2007 Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 Čauky, chtěl bych využít indikace otevřených dveří na palubní desce, případně pokynu pro otevření centrálu. nevíte barvu vodičů vedoucích ze dveří, nejlépe pravé přední. jedná se Octavii tour 07. Předem díky a pokud se to už někde psalo tak jsem to nenalezl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladan Vloženo 18. Květen 2007 Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 Čauky,chtěl bych využít indikace otevřených dveří na palubní desce, případně pokynu pro otevření centrálu. nevíte barvu vodičů vedoucích ze dveří, nejlépe pravé přední. jedná se Octavii tour 07. Předem díky a pokud se to už někde psalo tak jsem to nenalezl. Ahoj, nevím jak je to u MR07, motor ve dveřích by měl být šedočerný, žlutočerný, povelové - bíložlutý a černožlutý ve dveřích, dveřní spínače na komfortu hnědomodrý nebo modrošedý(podle roku) a kufr hnědočerný taky na komfortu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa72 Vloženo 18. Květen 2007 Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 Čauky,chtěl bych využít indikace otevřených dveří na palubní desce, případně pokynu pro otevření centrálu. nevíte barvu vodičů vedoucích ze dveří, nejlépe pravé přední. jedná se Octavii tour 07. Předem díky a pokud se to už někde psalo tak jsem to nenalezl. Ahoj, nevím jak je to u MR07, motor ve dveřích by měl být šedočerný, žlutočerný, povelové - bíložlutý a černožlutý ve dveřích, dveřní spínače na komfortu hnědomodrý nebo modrošedý(podle roku) a kufr hnědočerný taky na komfortu. Čauky, díky za odpověď, ještě se chci zeptat, kolik vewde ze dveří konektorů-kabelů. Dneska jsem naše jeden a bohužel nikde jsem nenašel napětí reagující jak na otevření-kontrolka, tak ani pokyn na motor centrálu. Měřil jsem to jak proti + tak i proti zemi. Díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladan Vloženo 19. Květen 2007 Sdílet Vloženo 19. Květen 2007 Čauky,chtěl bych využít indikace otevřených dveří na palubní desce, případně pokynu pro otevření centrálu. nevíte barvu vodičů vedoucích ze dveří, nejlépe pravé přední. jedná se Octavii tour 07. Předem díky a pokud se to už někde psalo tak jsem to nenalezl. Ahoj, nevím jak je to u MR07, motor ve dveřích by měl být šedočerný, žlutočerný, povelové - bíložlutý a černožlutý ve dveřích, dveřní spínače na komfortu hnědomodrý nebo modrošedý(podle roku) a kufr hnědočerný taky na komfortu. Čauky, díky za odpověď, ještě se chci zeptat, kolik vewde ze dveří konektorů-kabelů. Dneska jsem naše jeden a bohužel nikde jsem nenašel napětí reagující jak na otevření-kontrolka, tak ani pokyn na motor centrálu. Měřil jsem to jak proti + tak i proti zemi. Díky za odpověď. Ahoj, musíš jít do dveří řidiče, pokud máš el. okna, každé dveře mají svoji řídicí jednotku, která je součástí motorku na okna. A zbytek najdeš na komfortu pod budíkama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa72 Vloženo 19. Květen 2007 Sdílet Vloženo 19. Květen 2007 Čauky,chtěl bych využít indikace otevřených dveří na palubní desce, případně pokynu pro otevření centrálu. nevíte barvu vodičů vedoucích ze dveří, nejlépe pravé přední. jedná se Octavii tour 07. Předem díky a pokud se to už někde psalo tak jsem to nenalezl. Ahoj, nevím jak je to u MR07, motor ve dveřích by měl být šedočerný, žlutočerný, povelové - bíložlutý a černožlutý ve dveřích, dveřní spínače na komfortu hnědomodrý nebo modrošedý(podle roku) a kufr hnědočerný taky na komfortu. Čauky, díky za odpověď, ještě se chci zeptat, kolik vewde ze dveří konektorů-kabelů. Dneska jsem naše jeden a bohužel nikde jsem nenašel napětí reagující jak na otevření-kontrolka, tak ani pokyn na motor centrálu. Měřil jsem to jak proti + tak i proti zemi. Díky za odpověď. Ahoj, musíš jít do dveří řidiče, pokud máš el. okna, každé dveře mají svoji řídicí jednotku, která je součástí motorku na okna. A zbytek najdeš na komfortu pod budíkama. Čauky, tak jsem to opět zkoušel změřit, bohužel barva vodičů nesedí a nic užitečného jsem nenaměřil. Nechám to radši koňům, nebo ještě radši někomu kdo tomu víc rozumí. Nechám nainstalovat alarm a bude pokoj. Díky za rady. Pepa72 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladan Vloženo 19. Květen 2007 Sdílet Vloženo 19. Květen 2007 Čauky,chtěl bych využít indikace otevřených dveří na palubní desce, případně pokynu pro otevření centrálu. nevíte barvu vodičů vedoucích ze dveří, nejlépe pravé přední. jedná se Octavii tour 07. Předem díky a pokud se to už někde psalo tak jsem to nenalezl. Ahoj, nevím jak je to u MR07, motor ve dveřích by měl být šedočerný, žlutočerný, povelové - bíložlutý a černožlutý ve dveřích, dveřní spínače na komfortu hnědomodrý nebo modrošedý(podle roku) a kufr hnědočerný taky na komfortu. Čauky, díky za odpověď, ještě se chci zeptat, kolik vewde ze dveří konektorů-kabelů. Dneska jsem naše jeden a bohužel nikde jsem nenašel napětí reagující jak na otevření-kontrolka, tak ani pokyn na motor centrálu. Měřil jsem to jak proti + tak i proti zemi. Díky za odpověď. Ahoj, musíš jít do dveří řidiče, pokud máš el. okna, každé dveře mají svoji řídicí jednotku, která je součástí motorku na okna. A zbytek najdeš na komfortu pod budíkama. Čauky, tak jsem to opět zkoušel změřit, bohužel barva vodičů nesedí a nic užitečného jsem nenaměřil. Nechám to radši koňům, nebo ještě radši někomu kdo tomu víc rozumí. Nechám nainstalovat alarm a bude pokoj. Díky za rady. Pepa72 Ahoj, kde hledáš prosím? Ty dráty tam určitě jsou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa72 Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 (editace) Čauky,chtěl bych využít indikace otevřených dveří na palubní desce, případně pokynu pro otevření centrálu. nevíte barvu vodičů vedoucích ze dveří, nejlépe pravé přední. jedná se Octavii tour 07. Předem díky a pokud se to už někde psalo tak jsem to nenalezl. Ahoj, nevím jak je to u MR07, motor ve dveřích by měl být šedočerný, žlutočerný, povelové - bíložlutý a černožlutý ve dveřích, dveřní spínače na komfortu hnědomodrý nebo modrošedý(podle roku) a kufr hnědočerný taky na komfortu. Čauky, díky za odpověď, ještě se chci zeptat, kolik vewde ze dveří konektorů-kabelů. Dneska jsem naše jeden a bohužel nikde jsem nenašel napětí reagující jak na otevření-kontrolka, tak ani pokyn na motor centrálu. Měřil jsem to jak proti + tak i proti zemi. Díky za odpověď. Ahoj, musíš jít do dveří řidiče, pokud máš el. okna, každé dveře mají svoji řídicí jednotku, která je součástí motorku na okna. A zbytek najdeš na komfortu pod budíkama. Čauky, tak jsem to opět zkoušel změřit, bohužel barva vodičů nesedí a nic užitečného jsem nenaměřil. Nechám to radši koňům, nebo ještě radši někomu kdo tomu víc rozumí. Nechám nainstalovat alarm a bude pokoj. Díky za rady. Pepa72 Ahoj, kde hledáš prosím? Ty dráty tam určitě jsou. čauky, u staré octavky,vyrobena12/99, jsem se napojil na kabel-konektor za plastem u nohy řidiče,kabel vedoucí ze dveří. Tam jsem našel impulz pro otevření centrálu. Připojil jsem relé a tím ovládal alarm-poplach. Tady jsem se snažil o to samé ale u spolujezdce. Hledal jsem na konektoru-kabelu vedoucím ze dveří. Dveře nechci rozdělávat, auto je v záruce a na Skofin . Omlouvám se za překlepy,píšu z PDA,jsem mimo domov. Editováno: 20. Květen 2007, autor: Pepa72 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladan Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 Ahoj, buď v klidu, překlepy tady snad nikdo neřeší. No a u těch dveří nic nenajdeš, jde tam pouze napájení a CAN. Stále ale nevím, jestli chceš alarmem ovládat auto, nebo autem alarm. Jestli autem alarm, tak jdi na komfort pod budíky, tam najdeš silový výstup na kufr, barvy už si nepamatuju, ale lehce to změříš. Jestli alarmem auto, nemáš jinou možnost, než rozdělat řidičovi dveře. Jinak tu záruku bych tolik neprožíval, zatím jsem neměl problémy, že by někdo neuznal záruku i po zásahu. No pokud to nezbastlíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa72 Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 Ahoj, buď v klidu, překlepy tady snad nikdo neřeší. No a u těch dveří nic nenajdeš, jde tam pouze napájení a CAN. Stále ale nevím, jestli chceš alarmem ovládat auto, nebo autem alarm. Jestli autem alarm, tak jdi na komfort pod budíky, tam najdeš silový výstup na kufr, barvy už si nepamatuju, ale lehce to změříš. Jestli alarmem auto, nemáš jinou možnost, než rozdělat řidičovi dveře. Jinak tu záruku bych tolik neprožíval, zatím jsem neměl problémy, že by někdo neuznal záruku i po zásahu. No pokud to nezbastlíš. Čauky, v předchozí octavce jsem pomocí impulzu pro odemčení dveří dával pokyn pro aktivaci alarmu - narušitel. V nové jsem chtěl to samé, ale nechám to radši na odborníky, můžete mi někoho dobrého, žádný patla, doporučit v pardubickém kraji? Díky. Pepa72 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fantik Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 (editace) Mám tu problem s jednou Octávií, je to TDI r.v. 2001, problem je v tom že když příjdu k autu které je zamčené, oteřu ho přez dálku tak se mi na budíkách rozsvítí sybol otevřených dveří (červené autíčko) aniž bych auto otevřel, autíčko svítí pořád i když do auta vlezu dám klíče do zapalování a nastartuju, když s tim jezdim tak stále svítí, zastavim vyndám klíče ze zapalování počkám cca 8min a autíčko zhasne pak normálně rozsvěcí a zhasíná podle otvírání a zavírání jakýchkoli dveří, ale jen do doby pokud znovu neotočim klíčkama v zapalování. Nesetkal se někdo s podobnym problémem? Jinak paměť závad prázdná a v měřených hodnotách v komfortu na kanále 10 fungujou dveře správně. Zkoušeli jsme i jiné budíky s Řj motoru z jiného auta a je to stejné. Editováno: 24. Červen 2008, autor: Fantik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 začlo to samo od sebe nebo po nějaké montáži a nebo to tak bylo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fantik Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 Auto bylo lehce bořené na předek, ale to už svítilo, v paměti závad byla zamykací jednotka vlevo v zadu ta se vyměnila a pořád stejné, stěžovalo si to ještě na čidla prostoru nejspíš tam někdo dal komfortu s alarmem, tu jsme vyměnily chyby ohledně čidel zmizeli ale autíčko stále svítí. Co všechno rozsvěcí tuhle kontrolku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 myslím že to rožne i kapota mrkni jak je na tom spínač jestli tam je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fantik Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 Tak to byl špatně doštelovanej zámek na kufru, drželo to jen na první západce, jinak dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubikzovocia Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 Dobrý deň, mám taký malý problém svieti mi kontrolka otvorených dverí ale stále aj keď sú zatvorené ako zistím čo a v ktorých dverách je zlé na VAG-u mi vypísalo len starú chybu 01336 - Svazek datove sbernice komfortniho systemu 80-10 - provoz po jednom vodici - Sporadicky Ktorá s tým podľa mňa nemá nič spoločné. Vlastne sa mi ani nepodarilo prihlásit na RJ centrálu ide to na O1 vôbec? a ešte detail jeden čas sa tu na fóre riešili kryty pod motor z nejakého plechu robil to niekto z členov fóra no vyhľadávanie tu veľmi nefunguje(aspoň mne) tak keby niekto zručnejší v tom mal čas alebo keby si to niekto pamätal bol by som povďačný lebo dávať 30€ za kus plastu ani nie originál sa mi veľmi nepáči ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbaz Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 No O1 má buďto komfortku nebo řj centrálu obadva zaráz nemá. A k té kontrolce, chtělo by to skontrolovat mikrospínače v zámcích. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.