RomanKo Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 (editace) Zdravim pani, rozhodol som sa otvorit tuto prakticku temu aby sme mali prehlad co kolko stoji a nie sa zbytocne dohadovali. Niektore doplnky su pre niekoho prehnane s cenou a niektore su za priatelnu cenu. Teda ked sa rozhodujeme ci nieco vyrobit vlastnorucne, alebo ci to nestoji za to, tu by sme mohli davat ceny jednotlivych dielov, doplnkov...co vy na to? Takze zacinam: Tak zohnal som par priatelnych ale i nepriatelnych cien. INTERIER:[/b] 1) Odkladacie plasty nad kolesom v tvare L = 90,- Sk/ks = 65,- Kc/ks 2) mriežkový plast ktorý sa uchytáva zboku nabehu v tvare U= 80,- Sk 3) taska so sietkou ktora sa navlieka na plato (zvrchu taska na zips a zospodu plata sietka) = 1 003,- Sk 4) kryt batozinoveho priestoru (teda zakryva vyhlad do batozinoveho priestoru za sedadlami (3 samostatne potahy pripevnitelne suchym zipsom) = 602,- Sk 5) chladiaci box potravin (elektricky) = 2 528,- Sk 6) laktova opierka vpredu = 4 883,- Sk 7) sietka na zadne okna dveri (lepiaca sa na ram okna) = 3 143,- Sk/par 8) sietka na zadne okna kufra (lepiaca sa na ram okna) = 2 916,- Sk/par 9) sietka na piate kufrove dvere (lepiaca sa na ram okna) = 2 260,- Sk/ks 10) kozenny 4-ramenny volant = 4 682,- Sk 11) sportove chromovane pedale = 1 083,- Sk/sada 12) plastova vanicka do kufra = 1 290,- Sk/ks 13) gumove koberce = 700,- Sk/sada 14) odkladcia schranka pod sedadlo = 400,- Sk/ks inak stoji = 700,- Sk/ks EXTERIER: 1) nalepka ROOMSTER (dekorativna) na bok dveri...vraj reflexna = 2 007,- Sk 2) AVIOR 6Jx15" hlinikove disky = 3 693,- Sk/ks 3) klasicke plechace disky 6Jx15" = 1 813,- Sk/ks 4) bezpecnostne skrutky na kolesa = 711,- Sk 5) deflektory na predne okna origilnal prislusenstvo = 1 401,- Sk/par 6) deflektory na zdne okna original prislusenstvo = 830,- Sk/par 7) deflektory neorigo HEKO polske predne aj zadne = 860,- Sk/sada 4ks 8) pochromovaneprahy prednych dveri s nadpisom ROOMSTER = 2 341,- Sk/par 9) ochranna gumova lista zadneho naraznika pri nakladani do kufra = 936,- Sk 10) nosic na bycykle na tazne zariadenie = 13 364,- Sk No a teraz moj nazor na tie veci a ich ceny. 1) paraaada! Objednavam....neoplati sa vyrabat. 2) To iste ako bod 1) 3) ufff...asi to ozeliem alebo kupim v LIDL sietku za 150sk a prisposobim... 4) no cena je to relativne velka na 3 kusy latky s nasitym suchym zipsom...a sit na stroji viem...takze uz len zohnat rozumnu latku... 1) nalepka ROOMSTER ani nahodou! Co sa vsetko da kupit za tolko penazi.... Ak mate info o dalsich doplnkoch alebo cenach...sem s tym! Tak teda prikladam aj obrazok pre lepsiu predstavivost prislusenstva. Ospravedlnte horsiu kvalitu... Obrazky su sice poprehadzovane, ale snad predstavivost mate. Ak nie, pytajte sa. Editováno: 20. Září 2007, autor: RomanKo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 heheh peeekne si to okomentoval, ta nalepka to je fakt peklo a za tu cenu .. ajajajajajajaaaaj no inak dnes som bol v autoparku pre doplnky kt. som objednal, takze tie L listy stoja 86 Sk, dodali mi aj kastlik na radio akurat nemali este dodane predny kryt na radio a redukcie |kable| inak neni problem sa s nimi dohodnut aj telefonicky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 (editace) no ta nelepka je tak draha, protoze je reflexni., prisel sme na ot nahodou., juknete do "fotky nasich milacku" hned prvni fotka. Editováno: 28. Červen 2009, autor: Blacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pannosek Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 dají se ty "Odkladacie plasty nad kolesom v tvare L" koupit někde v ČR? Nešlo by sem dát foto jak to vypadá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 dají se ty "Odkladacie plasty nad kolesom v tvare L" koupit někde v ČR? Nešlo by sem dát foto jak to vypadá? daj se sehnat v kazdym servise., skoda., jsou za tech 65 Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 22. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 Ahoj Pannosek. Vid moj prvy prispevok...pridal som tam aj obrazky prislusenstva o ktorom pisem. Daju sa tie L kupit aj v Cechach. Uz neviem kde som to cital (myslim ze v zazitkoch se skoda roomster -> dojmy) a tam niekto pisal ze to stoji 45-65 Kc. Jeden pisal tak a jeden potom inak. No v kazdom pripade to kupis aj v Cechach. A cena je naozaj priatelna a teda ako jedno z mala prislusenstiev stoji za to. Pytal som sa napriklad v BA v IMPA ze ci mi to vedia zohnat a on mi povedal ze take vyrobca neponuka ako prislusenstvo...ze volal do Mlade Boleslavy. No je mi to divne, kedze aj v cechach to chalani vedeli zohnat u svojicch predajcov a aj mne to ponukal moj predajca z Hlohovca a dokonca aj z BA Autopark. Takze netusim ci je to neoriginalne prislusenstvo alebo nie... http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...5383&st=225 Ak mate dake ine info o prislusenstvach a ich cenach, ktore ste dokupovali, sem s nimi. Mozem napisat aj ceny original autokosmetiky Skoda ak chcete... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 22. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 Ak viete ceny prislusenstva v Kc toho co som tam daval ja, poslite mi ho do mailu alebo do sukromnej schranky a ja to tam dopisem...aby aj ludia z ciech mali info o cenach... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira_ad Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 Čau tak jsem kupoval odkládací schránky do kufru. Jejich čísla jsou 5J7867145A a 5J7867146A . Doufám, že to někomu pomůže, protože já musel skoro hodinu čekat než zjistily jejich čísla. V original doplncích to neni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koblih Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 Co je přesně ta "odkládací schránka do kufru"? Nějak si to nemůžu vybavit. Šlo by prosím foto s cenou? Já spíš pokukuju pod odkládací schránce pod sedadlo řidiče a spolujezdce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 tim asi mysli ty ohradky do podbehu, protoze me nenapada nic jinyho co by to mohlo byt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 17. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2007 (editace) Souhlas s Blackym, asi myslí tyhle kapsy vpravo a vlevo nahoře pod platem: http://www.roomsterclub.com/obrazky/clenove/05/08b.jpg Editováno: 17. Srpen 2007, autor: foromen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira_ad Vloženo 18. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2007 Ty odkládací schránky do kufru jsou : Odkladacie plasty nad kolesom v tvare L . Podle faktury a podle sevisu se to jmenuje odkládací schránka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zizi5 Vloženo 21. Září 2007 Sdílet Vloženo 21. Září 2007 Diky! Pridane a upravene. . Gumove koberce boli aj do zadu za tu cenu, hej? Su to original Roomster? Alebo len kompatibilne? A ta vana je akoze vodotesne, hej? To nie je guma? To je plast? Ano tie gumove koberce su do celeho auta, a a vanicka je plastova a zo spodu taka pogumovana, takze neprepusti vodu Jasne su to originalne veci kupovane v skodovke a dokonca je na nich napisane Roomster Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 21. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Září 2007 Diky za info zizi5. Tak vitaj v roomster klube. Dufam ze si uz aj na roomsterclub.com registrovana. Ako spravna roomsteracka. Uz jednu babu modelku sme tu na fore videli...ale snad si to nebola ty...? : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 21. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Září 2007 Inak som rad ze si to neni ty. Dufam ze v klube si poslala foto aj ako pri roomstikovi stojis ty. Ze by sme ta spoznali co to za ziena mame v klube a na fore. No nic...to len tak taram. Vela km bez nehody a bez poruch prajem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 21. Září 2007 Sdílet Vloženo 21. Září 2007 jop tak to je parada prva baba v roomsteri na fore ... ehm este mi povedz co ta viedlo k volbe roomika ako auti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jacky707 Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 ahojte... konecne som sa dostal na forum... k tej nalepke...dat si ju vyrobit na mieru je pre mna vyhodnejsie a lacnejsie.... a tej kryty za sedadla aby nebolo vidiet do kufra su good... su z pogumovanej latky, dostal som zlavu, no keby som vedel stacilo mi kupit iba par metrov sucheho zipsu a mal by som to za drobne...co uz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevyh Vloženo 1. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 (editace) Upřesňuji cenu ohrádky nad zadní kolo v Roomsteru - kupoval jsem je v sobotu v servisu Škoda a jeden byl za 55,-Kč Editováno: 1. Červenec 2008, autor: pevyh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrmobil Vloženo 5. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 chlapci... mám prosbu.. na x-té stránce návodu na rooma je řeč o montáži "odkládacího boxu" na prostřední zadní sedačku, se speciálním držákem, který se vkládá mezi opěrku a sedadlo, s možností uložení až 5 l, opěrkami na ruce a nádoby s pitím...nesetkali jste se s tímto někde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 5. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 jo někde se to tu už probíralo, ale za boha nevim, kde. Prohledej trochu sekce, snad na to narazíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrmobil Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 jsem zde nový, myslím ale, že jsem pročetl poctivě vše, ale našel jsem jen montáž stolku, který se montuje na záda střední opěrky vzadu... to ale není to, co myslím...na straně 73 návodu v sekci "sedadla a odkládací prostory" je řeč o odkládacím boxu, který se položí na zadní střední sedačku .... jinak perfektní forum, díky za jiné cenné rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djpetr Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 to:MRMOBIL-tuto schránku prodává MILOTEC......jukni na net Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 mrmobil, aha, tak to jsem tě nepochopil, měl jsem na mysli právě tohle cos našel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 jj on mysli tu velkou co je v prislusenstvi a vlozi se tam misto sedacky, ktera se musi uplne vyndat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrmobil Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 ne ne , tuhle prostě myslím, ve Škoda centru to neznaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.