mako302 Vloženo 11. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2022 Žďár borci taky mi bliká kontrolka žhavení 4 brzdové spínače vyměněny a žádná zmena už jsem prošel vše co se dalo a nevím si už tady pomůže nekdo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dosti Vloženo 26. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2022 V 5. 4. 2006 na 12:06, tomiee napsal: zdravim mam dotaz, vcera sem jel po praze, nalozenej v 5ti lidech v kolone a jeste k tomu do kopce a najednou mi zacala blikat kontrolka zhaveni......pak se kolaona rozjela a kontrolka prestala blikat...jinak zadnej problem ze zhavenim nikdy nebyl ani kdyz bylo -15...vse ok....jo a pak jsem jeste najel tak 80 km a nic... nevite co to mohlo bejt a jestli to ma na leto cenu resit? stejne to v lete nezhavi.... startuje naormalne... diky za vsechny odpovedi jo jinak TDI 01 rok 81Kw najeto 133000km Mal som podobny problem ked bol motor teply auto bolo v servise a boli poskodene kable k vstrekovacom a skratovali cize to posielalo zly signal oprava z diagnostikou a vymena kablou 92 eur a oprava trvala chvíľu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molnar1 Vloženo 12. Červen 2023 Sdílet Vloženo 12. Červen 2023 Zdravím, koupil jsem Octavii 1 1.9tdi 66kw a lámu si hlavu s blikajícím žhavení. Nefungovali brzdová světla a tak jsem vyměnil spínač pod pedálem. Nyní brzdová světla fungují, ale žhavení bliká dál. Třetí brzdové světlo svítí jen z poloviny nevím zda může dělat to blikání. Každopádně po startu když je auto studený tak je nepravidelný volnoběh. (800-950 otáček) po minutě si to sedne, ale žhavení stále bliká. Po napichnuti na vag píše chybu 17970 - quantity adjuster n146 P1562 upper limit reached Davkovac paliva v cerpadle se normálně hýbe a hodnota množství paliva na válec se pohybuje okolo 4mg. Nemá někdo zkusenost co s tím? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman999 Vloženo 23. Září 2024 Sdílet Vloženo 23. Září 2024 Zdravím, mám stejný problém, ale zkusil jsem vyměnit spínač a stále brzdy nesvítí a zhavici spirála mi stále svítí. Prosím o radu co s tím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richardpoly Vloženo 28. Říjen 2024 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2024 Zdravím, chci se zeptat mám jedničkovou oktavku 1.9 TDI, po nastartování mi začne blikat žhaveni a svítit kontrolka motoru, někdy to blika a svítí třeba pár dní , potom třeba 4 dny klid a pak znovu. Co to může být? Předem děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Říjen 2024 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2024 Cokoliv. Dej to někde na diagnostiku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richardpoly Vloženo 28. Říjen 2024 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2024 Bylo to napojené, ale nechtělo to nic najít nebo přesněji se to nechtělo spojit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Říjen 2024 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2024 Njn, ale bez toho se nikam nepohneš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.