Jump to content

Bliká kontrolka žhavení

tomiee

Recommended Posts

zdravim mam dotaz, vcera sem jel po praze, nalozenej v 5ti lidech v kolone a jeste k tomu do kopce a najednou mi zacala blikat kontrolka zhaveni......pak se kolaona rozjela a kontrolka prestala blikat...jinak zadnej problem ze zhavenim nikdy nebyl ani kdyz bylo -15...vse ok....jo a pak jsem jeste najel tak 80 km a nic... nevite co to mohlo bejt a jestli to ma na leto cenu resit? stejne to v lete nezhavi....

startuje naormalne...

diky za vsechny odpovedi

jo jinak TDI 01 rok 81Kw najeto 133000km

Pravdepodobne na 90% máš zlý brzdový spínač.. je nad brzdovým pedálem. Když ti bude kontrolka zas svítit tak mrkni do zadu či ti náhodou nesvítí brzdová světla.. já sem se toho taky prvne hodne vylekal ale pak sem si to doma vyměnil a je zas pokoj.. ;)

prostě svítící žhavení za jízdy znamená správně pro tebe:jeď do servisu něco není v pořádku a v servisu už by měli vědět, že bude na vině spínač brzd. světel.. ale protože už jsi teď zase o něco zasvědcenější, tak to víš taky... vem si jen, kdyby na každou prkotinu měla bejt extra kontrolka... blázinec! :)

• 7 months later...
Zhruba po 5 vteřinách jízdy mi začne blikat kontrolka žhavení a bliká po celou dobu jízdy.

Nevíte někdo čím to může být? Díky za odpověď

Je možné, že ti nefungují brzdová světla. Zkontroluj, popřípadě vyměň brzdový snímač cca 300 kč

Zhruba po 5 vteřinách jízdy mi začne blikat kontrolka žhavení a bliká po celou dobu jízdy.

Nevíte někdo čím to může být? Díky za odpověď

Je to nějaká chyba . Je třeba přečíst Vagem. Ale jak říká Alpaka ten brzdový spínač pod pedálem je velká pravděpodobnost.

Když ti nebudou svítit brzdová světla , tak spínač a stejně ti v diagnostice po jeho výměně zůstane zapsáno několik závad. To však nebude ničemu vadit je to třeba jen příležitostně vymazat.

• 1 month later...