Jump to content

Bliká kontrolka žhavení

tomiee

Recommended Posts

• 3 months later...
V 5. 4. 2006 na 12:06, tomiee napsal:

zdravim mam dotaz, vcera sem jel po praze, nalozenej v 5ti lidech v kolone a jeste k tomu do kopce a najednou mi zacala blikat kontrolka zhaveni......pak se kolaona rozjela a kontrolka prestala blikat...jinak zadnej problem ze zhavenim nikdy nebyl ani kdyz bylo -15...vse ok....jo a pak jsem jeste najel tak 80 km a nic... nevite co to mohlo bejt a jestli to ma na leto cenu resit? stejne to v lete nezhavi....

startuje naormalne...

diky za vsechny odpovedi

jo jinak TDI 01 rok 81Kw najeto 133000km

Mal som podobny problem ked bol motor teply auto bolo v servise a boli poskodene kable k vstrekovacom a skratovali cize to posielalo zly signal oprava z diagnostikou a vymena kablou 92 eur a oprava trvala chvíľu 

• 7 months later...

Zdravím, koupil jsem Octavii 1 1.9tdi 66kw a lámu si hlavu s blikajícím žhavení. Nefungovali brzdová světla a tak jsem vyměnil spínač pod pedálem. Nyní brzdová světla fungují, ale žhavení bliká dál. Třetí brzdové světlo svítí jen z poloviny nevím zda může dělat to blikání. Každopádně po startu když je auto studený tak je nepravidelný volnoběh. (800-950 otáček) po minutě si to sedne, ale žhavení stále bliká. Po napichnuti na vag píše chybu 

17970 - quantity adjuster n146

P1562 upper limit reached

Davkovac paliva v cerpadle se normálně hýbe a hodnota množství paliva na válec se pohybuje okolo 4mg.

Nemá někdo zkusenost co s tím? 

Díky 

• 1 year later...
  • 1 month later...

Zdravím, chci se zeptat mám jedničkovou oktavku 1.9 TDI, po nastartování mi začne blikat žhaveni a svítit kontrolka motoru, někdy to blika a svítí třeba pár dní , potom třeba 4 dny klid a pak znovu. Co to může být? Předem děkuji