Jump to content

Bliká kontrolka žhavení

tomiee

Recommended Posts

Už jsem chtěl ten senzor koupit nový, ale zaskočila mě otázka, jaký typ tam mám.

Myslel jsem, že tam je pouze jeden typ.

Prý se to pozná podle počtu vývodů, ale když jsem to zevruvně zkoumal, tak jsem tam nic takového nenašel.

Pouze pístek krytý prachovkou. Nic víc, nic míň.

Mám octu 2001 combi, nevíte, co s tím?

dík

Už jsem chtěl ten senzor koupit nový, ale zaskočila mě otázka, jaký typ tam mám.

Myslel jsem, že tam je pouze jeden typ.

Prý se to pozná podle počtu vývodů, ale když jsem to zevruvně zkoumal, tak jsem tam nic takového nenašel.

Pouze pístek krytý prachovkou. Nic víc, nic míň.

Mám octu 2001 combi, nevíte, co s tím?

dík

máš čtyřvývodový ;)

• 2 months later...

u meho Tdi-pd,se na mě při provozu rozblikala.kontrolka žhaveni a počítač mě upozornoval na závadu motoru.Nechal jsem motor asi pulhodinky vypnuty a závada se již neopakovala.Nevědel by někdo z Vás čeho by se to mohlo tykal.Jezdím často na dlouhe tratě a bojím se abych náhodou někde po cestě nestroskotal. Diky a čau Daavid

Strejdo diky moc,zrovna dnes jsem zaregistroval zavadu Brzdoveho spinače (projevovalo se to neustálym svícenim brzrd i s vyplym motorem)Valeček jsem vyměnil a zatím vše OK,nikly by mě nenapadlo že by to mohlo souviselt s kontrolkou žhavení. To jsou věci :) ještě jednou dik a měj se jak chceš.

Daaaavid

Strejdo diky moc,zrovna dnes jsem zaregistroval zavadu Brzdoveho spinače (projevovalo se to neustálym svícenim brzrd i s vyplym motorem)Valeček jsem vyměnil a zatím vše OK,nikly by mě nenapadlo že by to mohlo souviselt s kontrolkou žhavení. To jsou věci :) ještě jednou dik a měj se jak chceš.

Daaaavid

Njn, ropáci to tak maj.

Nazdar Chalani :-D, taky mi začala blikat kontrolka žhavení ... Kouknu sem na fórum a zjistím čím to asi bude.... Kuknu na zadní brzdový světla a je to jasný ...

Vyndal jsem snímač, zajel do Škodovky a šikovná slečínka mi prodala novej za symbolickou cenu 223Kč.

Tak že jsem ho zase namontoval a problém byl vyřešen ...

Ještě závěrem VELKÉ DÍKY VŠEM, CO RADÍ A POMÁHAJÍ NÁM NOVÁČKŮM :palec2::palec2::palec2:

Mějte se a přeji spoustu kolometrů bez problémů ;)

• 1 month later...

Ahoj. Potřeboval bych poradit. Dnes běhen jízdy mi začala zničehonic blikat kontrolka od žhavení.Bliká to zhruba tak v intervalu jako varovný blikače.Je to model 1.9 TDI, rv 1998.Když jsem vypnul motor chvíli počkal a nastertoval tak byl chvíli klid a začlo tu znovu.Dík za případné rady. Tuareg

• 4 months later...