rolbař Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 má pravdu ten chlapec, pokud je KO, tak nejde vypnout tempomat při sešlápnutí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 27. Červen 2009 Sdílet Vloženo 27. Červen 2009 a taky kdyz po vyrazeni otacky vyleti nahoru a pak padaj - odzkouseno na 1.6 74 kW benzin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uhlíř Petr Vloženo 2. leden 2012 Sdílet Vloženo 2. leden 2012 Já mám fabii SDI a dodělávám tempomat, při rozdělání plastu nad pedálama jsem zjistil, že spínač spojky je utrženej(někdo ho přidělal tavnou pistolí a stejně se to utrhlo) tak jsem ho zkusil přilepit izolepou aby seděl tam kde má být, pak jsem jel na testovací projížďku a vždycky při přeřazení na vyšší rychlost mi vylítli otáčky pak to auto daleko rychlejc zareagovalo na další stupeň a otáčky se zase ustálili(dokonce bych řekl že vystřelilo.. ale je to SDI ) když jsem ho zase odlepil, tak už mi tento problém nedělá (je utržený ten držák) tak jsem dnes objednal nový.. uvidíme, co bude dělat ten každopádně tempomat mám zapojenej nakódovanej ale když dám on tak se prostě nezapne ať mačkám co mačkám.. tak mě právě napadlo že by to mohlo být i tím spínačem a objednal jsem ho z vrakáče (59,-) pokud by jste chtěli někdo vědět, co to bude dělat po výměně tak pište Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 2. leden 2012 Sdílet Vloženo 2. leden 2012 uhlir petr: TU SA RIESIA OCTAVIE 1 A NIE fabie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 2. leden 2012 Sdílet Vloženo 2. leden 2012 tak to napíš rovno sem a je...kto bude mať záujem,tak si to tady prečíta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uhlíř Petr Vloženo 2. leden 2012 Sdílet Vloženo 2. leden 2012 čidlo je ale stejné, ve středu Vám napíšu jak to pomohlo nebo ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uhlíř Petr Vloženo 4. leden 2012 Sdílet Vloženo 4. leden 2012 tak to cidlo mi vyresilo problem s vyletenim otacek nahoru pri prerazeni, spojka mi ted prijde zabira lepe a hlavne, jde mi tempomat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 6. leden 2012 Sdílet Vloženo 6. leden 2012 zaber spojky ti urcite jen prijde, ze je lepsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aeronaut Vloženo 25. Únor 2016 Sdílet Vloženo 25. Únor 2016 ..... Kdyz sme u toho, taky by me neco zajimalo. Kdyz auto stoji s neutralem a zmackne se brzda a plyn najednou, otacky vyletej a pak pomalu spadnou cca na 1300ot. Potom, kdyz pustim plyn a brzdu tak otacky hoodne pomalu klesaj k volnobeznym... Na co je tohle? :-) je to pojistka - kdyby se ti posral pedál plynu (rozuměj zůstal by třeba v pozici "plný kotel") tak tím, že brzdíš se motor odreguluje do volnoběhu... a přežiješ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.