ffrufru Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 Ahoj mám octavii 1,8 20v r.v.1998. po zapnutí klima se ozvalo pískání až vrzání.Po vypnutí klima se zvuk znásobil na rachtání a zmizel až po vypnutí motoru. Po nastartování zvuk zmizel. při opakovaném pokusu se vše opakuje.Opticky se mi zdá,že matka na řemenici klima se otáčí mnohem pomaleji než řemenice. Děkuji za Vaše rady i s cenovými zkušenostmi. fru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 je v háji spojka klimakompresoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ffrufru Vloženo 22. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 je v háji spojka klimakompresoru co to bude stát?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 www.annonce.cz,,ve škoda auto cca 10.000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 23. Květen 2007 Sdílet Vloženo 23. Květen 2007 Vrakáč ve Vršovicích tak 3000,- za 5000,- maj novej kompresor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda.J Vloženo 24. Květen 2007 Sdílet Vloženo 24. Květen 2007 předpokládám, že se točí matka jen za chodu kompresoru tj. při sepnuté klimě- jinak má stát!!! Tak jak to popisuješ- po startu nic, po zap. klimy rachot a po vyp. klimy taky rachot- bych řekl, že máš volný, nebo rozsypaný štít- čelo řemenice POZOR JESTLI JE VOLNÁ MATKA NA HŘÍDELI HROZÍ VYMLETÍ DRÁŽEK A TJ KOMPRESOR K.O. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delf Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 skoda-dily.cz - klimakompresor i se spojkou, orig. dil za rozumnou cenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pa.ta.new Vloženo 31. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2009 skoda-dily.cz - klimakompresor i se spojkou, orig. dil za rozumnou cenu. Zdravim mam Octavia 1.9TDI 81kW r.v.2002 a odešel mi snímač výstupní teploty výparníku.Díl jsem koupil,stál 480kč,kod výrobku HE6PT005855-211.Problém je,že nevím kde přesně pod tou palubkou je.Poradíte někdo prosím?? V servisu nevědi,prý sundat celou palubku ale věřim,že to jde i jinak...Díky všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.