jirkaK Vloženo 3. Listopad 2005 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2005 a z toho je snad ani ještě nepodezírám. Mluvil jsem zatím jen s nějakou ženskou, ale kupodivu stačila bravurně sledovat, co jí říkám. Byla fakt dost dobrá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 3. Listopad 2005 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2005 a z toho je snad ani ještě nepodezírám. Mluvil jsem zatím jen s nějakou ženskou, ale kupodivu stačila bravurně sledovat, co jí říkám. Byla fakt dost dobrá. no jestli by byla i tak pichatelná tak by se dalo spojit příjemné s užitečným Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 3. Listopad 2005 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2005 tady de vo hodnoty a ty do toho motáš nějaký píchání nebo co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 3. Listopad 2005 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2005 tady de vo hodnoty a ty do toho motáš nějaký píchání nebo co no a proč si nezpříjemnit reklamační proces Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda Vloženo 3. Listopad 2005 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2005 a z toho je snad ani ještě nepodezírám. Mluvil jsem zatím jen s nějakou ženskou, ale kupodivu stačila bravurně sledovat, co jí říkám. Byla fakt dost dobrá. Brůchová Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 3. Listopad 2005 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2005 [no a proč si nezpříjemnit reklamační proces no to teda bude proces, to jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DUsoft Vloženo 4. Listopad 2005 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2005 Vy mi teda dáváte čočku !!! Jdu se na to podívat. Mám už skoro 30.000km, ale mám 15" (zimní 16") a mám standardní podvozek. Psalo se tady o sníženém (sportovní) a zvýšeném (horší cesty). To tedy oba dělají bordel? A jenom v kombinaci se 17"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 4. Listopad 2005 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2005 to zatím nevíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DUsoft Vloženo 4. Listopad 2005 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2005 Tak kolesa jsou OK, nikde se nic nesjíždí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 4. Listopad 2005 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2005 Ja mam pocit, ze to bude vazne jen se 17". Vsechny pripady, ktery jsem zaregistroval, byly se 17" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak Vloženo 4. Listopad 2005 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2005 Ja na 16" a standartnim podvozku nic, v pohode. Koukal jsem do D na http://www.octavia-forum.de/forum/ a taky nic, po vyhledani temat jsem nasel jenom jedno kde se mluvi o tom samem ale vydali se cestou diskuze o kvalite pneu Dunlop ktery shodou okolnosti vsichni postizeni meli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 4. Listopad 2005 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2005 Ja na 16" a standartnim podvozku nic, v pohode.Koukal jsem do D na http://www.octavia-forum.de/forum/ a taky nic, po vyhledani temat jsem nasel jenom jedno kde se mluvi o tom samem ale vydali se cestou diskuze o kvalite pneu Dunlop ktery shodou okolnosti vsichni postizeni meli. Co ja vim, tak vsichni tady poskozeni meli taky Dunlop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 4. Listopad 2005 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2005 obávám se, že to není gumou, ale autem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 5. Listopad 2005 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2005 Delame tedka neco pro jeden Skodovackej autosalon tak se tam techniku zkusim schvalne zeptat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 5. Listopad 2005 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2005 (editace) obávám se, že to není gumou, ale autem kdyby to byli gumy, tak by se to projevovalo nejen na O2,ale asi i na jiných autech a navíc nemyslím,že by si Dunlop takovej průšvih vůbec dovolil bo by fest zařízli vlatní větev. Jediný co by bylo v našich zeměpisných šířkách bylo ohledně gum možný, tak že by , nějakje " chytrej" dovozce (říkejme mu třeba čurák) dovezl něco jako méně kvalitní gumy a prodal je jako za naprosto dobré. 2jak:Ale zpět k tématu tady to spíš vypadá na to že je problém opravdu někde jinde. Editováno: 5. Listopad 2005, autor: Borg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak Vloženo 5. Listopad 2005 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2005 tvrdit ze je to Dunklopem mi pripada taky zcestne, dal jsem to sem kvuli tomu ze jsem koukal na skkodaforum ktere ma pres 4000 clenu a nic tam nebylo, pokud bych neco nasel dam to sem. Mimochodem v O2 sekci je provoz jak na D1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 5. Listopad 2005 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2005 no já jsem původně myslel, že je to nějaká posraná serie gum, protože mi známá z pneu servisu řekla, že se to u nových modelů gum stává, že použijou blbou směs. A ta guma se počátkem roku nikde u nás ještě nevyskytovala. Ale není to tím, guma sice je jak žvejkačka, ale to s tím souvisí jen částečně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 5. Listopad 2005 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2005 no já jsem původně myslel, že je to nějaká posraná serie gum, protože mi známá z pneu servisu řekla, že se to u nových modelů gum stává, že použijou blbou směs. A ta guma se počátkem roku nikde u nás ještě nevyskytovala. Ale není to tím, guma sice je jak žvejkačka, ale to s tím souvisí jen částečně. No nemyslím,že by sme byli vyolení v tom,že by se zrovna k nám do ČR dostala vadná serie gum, to by bylo až příliš veliký " štěstí ". to by musela bejt zatraceně velká serie. teda aspoň myslím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 6. Listopad 2005 Autor Sdílet Vloženo 6. Listopad 2005 Dneska jsem na to auto koukal a nemuzu si pomoct, uz okem je videt, ze zadni koula nejsou 90% se zemi - asi to ani tak nema byt, ale ze je to videt i okem? jsou jakoby "rozcabeny" (nevim, jak to rict odborne - proste opacne, nez je ma prazdna nakladni tatra ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 6. Listopad 2005 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2005 no a já ho měl vlevo navíc celý šejdrem a taky to bylo vidět okem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 6. Listopad 2005 Autor Sdílet Vloženo 6. Listopad 2005 no a já ho měl vlevo navíc celý šejdrem a taky to bylo vidět okem. A ted uz to videt neni? Tata ma ted novy Micheliny, tak jsem zvedavej, jak dlouho vydrzeji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 6. Listopad 2005 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2005 po seřízení geo už ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 6. Listopad 2005 Autor Sdílet Vloženo 6. Listopad 2005 po seřízení geo už ne. Tak to je docela hukot, v servisu rikali, ze geo delali, ze pry ale byla OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host isquash Vloženo 7. Listopad 2005 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2005 Jen pro zajimavost by jste mohli dopsat DOT tech Dunlopek. Pokud by rozdil ve vyrobe byl napr. 2-3 tydny, tak by se tomu dalo jeste verit, ze by to moho byt spatnou serii, ale jinak ne. Ja mam zvyseny podvozek a pneu Bridgestone a zatim nic. Presto si to budu hlidat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laser Vloženo 7. Listopad 2005 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2005 dnes jsem byl v servise a nahodil jsem toto téma a: je to asi geometrie, bez záruky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.