Publikováno Květen 24, 200718 r Jak začalo vetší teplo tak mi začaly vrzat přední tlumiče.Ale jak je ráno nebo večer chladněji tak to ani nevrzne. .Může to bejt ložisky v uložení ?
Květen 24, 200718 r Jak začalo vetší teplo tak mi začaly vrzat přední tlumiče.Ale jak je ráno nebo večer chladněji tak to ani nevrzne. .Může to bejt ložisky v uložení ? To nejsou tlumice,ale stabilizator tak na 95 procent,tak horni ulozeni tlumice nebo kulaky,ale to jsem odstranoval na feldach ,favoritech,octava ne....odpoj kosti stabiku a zhoupni auto........ted jsem to delal na sve
Květen 24, 200718 r Autor Jak začalo vetší teplo tak mi začaly vrzat přední tlumiče.Ale jak je ráno nebo večer chladněji tak to ani nevrzne. .Může to bejt ložisky v uložení ? To nejsou tlumice,ale stabilizator tak na 95 procent,tak horni ulozeni tlumice nebo kulaky,ale to jsem odstranoval na feldach ,favoritech,octava ne....odpoj kosti stabiku a zhoupni auto........ted jsem to delal na sve Kosti mám nové i uložení stabilizátoru.Jenom dodám,že to dělá jak otočím volantem. Upraveno Květen 24, 200718 r od galaher
Květen 24, 200718 r Jak začalo vetší teplo tak mi začaly vrzat přední tlumiče.Ale jak je ráno nebo večer chladněji tak to ani nevrzne. .Může to bejt ložisky v uložení ? To nejsou tlumice,ale stabilizator tak na 95 procent,tak horni ulozeni tlumice nebo kulaky,ale to jsem odstranoval na feldach ,favoritech,octava ne....odpoj kosti stabiku a zhoupni auto........ted jsem to delal na sve Kosti mám nové i uložení stabilizátoru.Jenom dodám,že to dělá jak otočím volantem. tak ted jen strikni olej do prachovek kulaku,jehla a strikacka plus ridkej olej a pokud to neprestane,tak uz to horni ulozeni,ale to je na delsi opravu
Květen 24, 200718 r Co za olej.Mohu WD to je jedno,jen aby protekl tou jehlou,staci brzdovka,wd samozrejme je ok,ale to by jsi musel vystrikat nekam do nadobky,tam staci jen troska,u felicii to vrzalo jak prase pri propruzeni,jen jsem strikl do horniho a spodniho kulaku pod prachovku a ok
Květen 25, 200718 r Mě štve něco podobného. Nemáte někdo zkušenosti z odstraněním "pazvuků" ze zadní nápravy? Vrzavé zvuky se nejvíc projeví, když potřebuju couvat do kopce. Subjektivně slyším, jak se odlehčí náprava a vrže to jakoby z uložení zadních pružin. Je možné toto nějak odstranit? Nedávno jsem měl auto na testu zadních tlumičů - jsou ok (mimo utržených prachovek). Teď mě napadá, že to dělá i tehdy, když u prázdného auta razantně zavřu zadní dvěře - auto se nepatrně zhoupně a vrzne to taky. Co mám zkontrolovat? Upraveno Květen 25, 200718 r od Píst
Květen 26, 200718 r No WD na plast a gumu fakt nedoporucujem, je dost agresivne. Na taketo veci su lepsie silikonove mazadla, robia sa aj v spreji.
Květen 26, 200718 r Mě štve něco podobného. Nemáte někdo zkušenosti z odstraněním "pazvuků" ze zadní nápravy? Vrzavé zvuky se nejvíc projeví, když potřebuju couvat do kopce. Subjektivně slyším, jak se odlehčí náprava a vrže to jakoby z uložení zadních pružin. Je možné toto nějak odstranit? Nedávno jsem měl auto na testu zadních tlumičů - jsou ok (mimo utržených prachovek). Teď mě napadá, že to dělá i tehdy, když u prázdného auta razantně zavřu zadní dvěře - auto se nepatrně zhoupně a vrzne to taky. Co mám zkontrolovat? Tak nedávno mě začalo vrzat celé auto, měl jsem pocit, že jedu s rykšou, na fóru se o tom hodně psalo, ale chtěl jsem to zkusit namazat, tak jsem to dal do servisu, zaplatil kouzelných 300,- a jel vrzající domů. Ráno jsem volal, že to stále vrže, tak prý mám počkat. Nic se nedělo, tak jsem se nas.... lehl pod auto a vystříkal celý sil. olej na všechny suché, rezavé klouby, čepy a já nevím co ještě a mám už druhý měsíc klid. Takže pozdrav do servisu, pěkně mě os...! Už tam nepůjdu. Nerozumím tomu, ale momentálně mám klid.
Květen 31, 200718 r Ja nastrikal olej - vrzalo horni ulozeni tlumice - nalil jsem par ml. pod horni misku
Červen 1, 200718 r Vrzalo, ale jelikož jsem barvil bubny a třmeny tak jsem všechny pryžové "věci" prostříkal silikónem a mám klídek.
Červen 4, 200718 r Poraďte mi čo robiť keď vŕzga stabilizátor. Dík : vŕzga to len pri väčšom pohupnutí vozidla pri otáčaní volantu nie.
Červen 4, 200718 r Měl jsem to samé, nové silentbloky stabiku FEBI, po měsíci začali vrzgať jako sviňa, nechtělo se mi to vyndavat tak prostříknuto WD40, klid na týden, pak pazvuky nanovo, tak jsem to vyndal odmastil a nastříkal keramickou vazelinou ve spreji, a zatím ticho jako v hrobě. Jelikož to však nemám odzkoušený alespoň rok, ber to pouze jako možnost můžou se ještě ozvat. Pak bych šel pouze do origo i se sponami (a jejich vyšší kamarádkou cenou). Jo, někdo tady použil i měďenou vazelinu a prej taky funguje (bez záruky).
Červen 7, 200718 r Zacal jsem mit podobny problem ale ze zadnima tlumicema.Zacali vrzat a na obou stranach?Nevim zda tlumice a nebo pera.Vsiml jsem si toho hlavne pri vystupovani kdyz se odlehci auto.Nevite co tam muze vrzat?Vidim ze uz tu ma nekdo podobny problem pri couvani me to pri couvani nedela. diky za pomoc
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.